IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2009, 13:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni şarkıcılardan birisini döveceğim




Zerrin Özer 'sağım solum belli olmaz' diyerek yeni nesil şarkıcıları yerden yere vurdu.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Yeni nesil şarkıcılarda sevgisizliğin ve vefasızlığın had safhada olduğunu öne süren Zerrin Özer, “Bu sebeple onlardan uzak duruyorum. Benim sağım solum belli olmaz” dedi...

Türk Pop Müziği'nin güçlü sesi Zerrin Özer gazetemizin magazin müdürü Bilal Özcan'ın Kanaltürk'te pazar günü yayınlanacak 'Laf Aramızda' programına konuk oldu. Ünlü sanatçı çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeni nesil şarkıcılar arasında sevgisizlik ve vefasızlığın ön planda olduğunu, hadsizliğe ve saygısızlığa asla tahammülü olmadığını belirten Özer, "Ben onlardan uzak duruyorum, çünkü sağım solum belli olmaz, bir tanesini dövü veririm" dedi.

Genç şarkıcılar arasında en çok Işın Karaca'yı beğendiğini söyleyen Özer, "Funda Arar, Gökhan Tepe'yi, Hadise'yi de çok seviyor ve başarılı buluyorum" diye konuştu.

HAFİF RUH HASTASIYIM
Zerrin Özer, çok sinirlendiği bir erkeğe tokat attığını da itiraf etti. Ünlü sanatçı şunları söyledi: "Benim en büyük rahatsızlığım borderline olmam. Borderline'nın açılımı da uçlarda yaşamak. Yani olağanüstü, muhteşem dediğim bir şeyi bir anda yerle bir ediyorum. Hafiften ruh hastası olduğum bir gerçek. Tokat attığım bir erkek oldu ve sonra ondan özür diledim."

KÖŞK’E YÜREĞİMLE GİTTİM
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Köşk'teki resepsiyona katılan Özer oradaki atmosferi şöyle aktardı: "Her şeyden önce davet alınca çok mutlu oldum, heyecanlandım. Takdir edilmek ve Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne davet edilmek benim için ayrı bir onur oldu. Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal hayattayken de yine resepsiyona katılmıştım."


BORDERLİNE NEDİR?
Sınırda kişilik bozukluğu da denir. Sürekli terk edilme korkusuyla yaşamak, bu var olmayan terk edilme durumuyla başa çıkmak için aşırı çaba sarf etmek ana tanımını oluşturabilir. Grileri yoktur. Kişileri oldukları gibi kabul etmeleri zordur. Empati kuramazlar.

GRİBİ UNUTUP SARILIP ÖPTÜM
Hayrünnisa Gül ile hoş bir sohbet gerçekleştirdiğini belirten Özer, "Ben onu çok seviyorum. Kendisi çok mutevazı, çok hümanist ve yardımlarını çok yürekten yapıyor. Domuz gribi salgınını unuttum onu sarılıp öptüm o da karşılık verdi sağ olsun” dedi. Hayrünnisa Hanım'ın kendisi görünce "Ne kadar güzelleşmişsiniz, zayıflamışsınız" dediğini söyleyen Özer, "Bu sözlerden sonra ben de çok mutlu oldum” diyerek memnuniyetini anlattı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
birisini, dovecegim, döveceğim, sarkicilardan, şarkıcılardan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada Birisini Dövdüğünü Görmek Amelia Rüya Tabirleri 0 13 Haziran 2014 22:45
Tanımadan sevdim birisini burda Candy Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 3 16 Mayıs 2010 12:29