IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2009, 12:13   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Damat düğüne 3G ile katıldı




Adana'da 2.5 yıl önce tanışan ve dün düğünü olan çiftlerden damat ABD'den gelemeyince düğün damatsız yapıldı. Gelin masada tek başına oturmak zorunda kalırken, damat 3G ile yapılan internet bağlantısı sayesinde kendi düğününü MSN üzerinden izledi.

2.5 yıl önce İstanbul'da ortak arkadaşları sayesinde bir kafede Gönül Güler (31) ile tanışan Hasan Şire (31), bir süre sonra amcasıyla birlikte ABD'nin New York eyaletinde benzin istasyonu işletmeye gitti. Şire ile Güler sosyal paylaşım sitesi MSN üzerinden görüşmeye devam etti. Hasan Şire, Gönül Güler ile hayatını birleştirmeye karar vererek, MSN üzerinden evlenme teklifinde bulundu.

Hasan Şire'nin ABD'den memleketi Adana'ya gelmesiyle çift nişan yaptı. Nişan sırasında düğün tarihi de 26 Aralık 2009 olarak belirlendi. Şire, düğün günü ABD'den izin alıp gelmek üzere Adana Havalimanı'ndan nişanlısı Gönül Güler, arkadaşları ile ailesinin gözyaşları arasında ABD'ye gitti.

Hasan Şire işler yoğun olduğu için düğününe gelemedi. Ancak aile düğün salonu kiraladığı ve bütün hazırlıkları yaptığı için damatsız düğün yapmaya karar verdi. Dün gece yapılan düğüne damat katılamadı. Gelin damadın yerine ilk dansı kayınbabası Ahmet Şire (56) ile yaptı. Kendi düğününe katılamayan Şire, ABD'den 3G bağlantısı ile dizüstü bilgisayar sayesinde düğünü izledi. Gelin Güler, 3G ile bağlantı yapıldığını duyunca sevinçten havalara uçtu. Önce gelin ve damat masasında eşiyle MSN üzerinden görüntülü sohbet eden Güler, daha sonra dizüstü bilgisayarı sahneye getirterek damatla karşılıklı oynadı. Gelin MSN sayesinde sahnede damatla karşılıklı oynarken bir ilke de imza atıldı. Bir süre oynadıktan sonra eşini telefonla ara***** konuşan Güler, "Yoksun burada yerinde Meltem oturuyor. Herkes senin sesini duymak istiyor. Ama telefonun sesi fazla çıkmadı. Herkesin sana selamı var" dedi.

Damatsız düğün yapıldığı için buruk bir sevinç yaşayan Güler, telefonda eşini teselli etmeye çalışarak şunları söyledi: "Sen burada yoksun çok kötü geçiyor. Ama sen yanımda olmasan da bizimle birliktesin. Çünkü seni çok seviyorum. Sen kalbim ve yüreğimdesin." Güler, 2.5 yıl önce İstanbul'da tanışıp evlenmeye karar verdiklerini ancak eşinin ABD'de çok yoğun bir şekilde çalıştığı için kendi düğününe gelemediğini belirterek, "Sözün bittiği yerdeyim. Artık hiçbir şey söyleyemeyeceğim. O düğüne gelemedi ama ben 11 Ocak'ta aşkımın yanında olacağım. Ama o şimdi bile bizimle birlikte. O benim yanımda" diyerek duygulu anlar yaşadı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Aralık 2009, 14:15   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Damat düğüne 3G ile katıldı




Saçmalığa bak ya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

Alt 27 Aralık 2009, 15:02   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Damat düğüne 3G ile katıldı




daha neler gorces

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
3g, damat, dugune, düğüne, katildi, katıldı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Damat Çiçeği Nasıl Yapılır?, Evde Damat Çiçeği Yapma (Resimli Anlatım) Violent Evlilik Hazırlıkları 0 29 Ekim 2014 21:43