IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2009, 12:20   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Her şeyi dibine kadar bu albümde anlattım




yaşamak gerekmiyor. Özel hayatımı saklama çabasında değilim ama altını da çizmeyeceğim! 'Önsöz' adını verdiği yeni albümünde biri haricinde bütün şarkıları kendisi yazan Gülşen: Bir şarkıyı yazmak için yaşamak gerekmiyor. Özel hayatımı saklama çabasında değilim ama altını da çizmeyeceğim!

İki senelik aranın ardından 'Önsöz' adlı albümüyle müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Gülşen, yeni albümünün ilk röportajını GÜNAYDIN'a verdi. 14 yıllık müzik kariyerinde 'Önsöz'ü farklı yere koyan ve 'olgunluk albümü' olarak tanımlayan Gülşen, Nazan Öncel'den aldığı 'Dillere Düşeceğiz Seninle' şarkısı dışındaki tüm parçaların söz ve müziğine kendisi imza attı. İlk klibini 'Bi An Gel' adlı şarkıya çeken Gülşen, sevenlerinin karşında olmanın heyecanını yaşıyor. Geçmişiyle yaşamadığını ve sürekli kendini yenileyen biri olarak, yapabileceğinin hep en iyisini yapmaya çalıştığını söyleyen Gülşen, hayranlarıyla buluşacağı günleri iple çekiyor.

ALBÜM İLE KAN BAĞIM KESİLDİ

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İki senelik aradan sonra yeniden sevenlerinizle buluşmak nasıl bir duygu?
Çok heyecanlıyım. Hatta o kadar heyecanlıyım ki, uyuyamıyorum. Zaten uyusam da rüyamda mutlaka iş ile ilgili bir şeyleri hallettiğimi görüyorum. Albüm ile artık kan bağım kesildiği için bu benim değil; herkesin albümü. Albüm çıkar çıkmaz gelen yorumların hepsi olumlu ve insanlarda oluşan memnuniyet beni inanılmaz mutlu ediyor. Konser maratonum başladı. Yeni ve eski şarkılarımı olabildiğince çok insanla hep bir ağızdan söyleyeceğim günler beni bekliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Neden müziğe iki sene ara verdiniz?
Bazen sabır göstermek, zor günlere kolay geçmeyen zamanlara dayanmak lazım. Her zaman sizi ayakta tutan büyük sevgiyi yanınızda hissetmeniz onlara daha iyi şeyler yapma sorumluluğunu da beraberinde getiriyor. Tam iki yıldır bu sevgiye cevap verebilmek için, sevenlerimin isteklerini karşılıksız bırakmamak için daha çok çalıştık.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu iki senenin çoğunu Londra'da geçirdiniz. Bu gidiş bir kaçış mıydı yoksa arınma, yenilenme isteği miydi? Bir de neden Paris, Roma, New York değil de Londra?
Yeni albüm çalışmalarına başlamadan önce yeni kararlar almak için bir hazırlık dönemiydi benim için. Londra benim en sevdiğim şehirlerden biri. O yüzden Londra'yı tercih ettim.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Albümdeki 10 şarkının söz ve müziği size ait. Şarkıları hangi hissiyatla yazdınız? Albüm yazım sürecinden bahsedebilir misiniz?
Her şarkı için farklı ruh halim söz konusuydu. Çevremdeki insanlardan, olanlardan, bir filmden o dönemde çevremde olup biten her şeyden esinlendim. Bir şarkıyı yazmanız için, sizin yaşamış olmanız gerekmiyor... Bazen bir şarkının sözü ve müziğini aynı anda bir gecede üretebiliyorsunuz. Hatta bittiğinde de kusursuz bir şey çıkıyor ortaya ama bazı şarkıların üretim süreci sizi zorlayabiliyor. Mesela ben, 'Bir An Gel'i birbuçuk yılda yazdım, 'Ezber Bozan'ı bir gecede...

DİBİNE KADAR ANLATTIM


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu albümde slow parçalara çok fazla yer vermemişsiniz. Hareketli şarkılarla kendinizi daha mı iyi ifade ettiğinizi düşünüyorsunuz?
Bu albüm için yaptığım 10 şarkının üç tanesi slow, üç tanesi dans, dört tane de orta hızda parça var. Denge gayet iyi bence. Şarkının hızından çok, anlatımdaki çeşitliliği ve edebi yönü çok önemli benim için. Yazdığım her parçada anlatmak istediğim her şeyi dibine kadar anlattım.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
14 yıllık müzik kariyerinizde son albümünüz 'Önsöz'ü nasıl bir yere oturtuyorsunuz?
Bu benim için bir olgunluk albümü. Artık kendini daha iyi tanıyan, tanımlayan ve yaşanmışlıklarını müzikal tecrübeleriyle birleştirmiş biri var bu albümde. Bugüne kadar yapmış olduğum albümlerimi de seviyorum. Ama bu albüm, işinin en iyileri ile yapılmış çok içime sinen bir albüm. Bundan sonraki projelerimde de aynı çizgide devam etmek istiyorum.

2010 ŞANS GETİRSİN

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
2009'u geride bırakmaya sayılı günler kaldı. Bu yıl sizin için nasıl geçti?
Çok hummalı, telaşlı, verimli ve günleri sa***** geçti. Umarım 'Önsöz' 2010'a damgasını vuran albümlerin arasında yerini alır. Tabii ki sağlıkla, sevdiklerimle ve huzurla... Ben de size ve bu röportajı okuma fırsatı bulan herkese 2010'un şans getirmesini dilerim.


__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
albumde, albümde, anlattim, anlattım, bu, dibine, kadar, seyi, şeyi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu hırsızlar evdeki perdeden ampule kadar her şeyi çalıyor Seth Haber Arşivi 0 24 Kasım 2014 12:54
'Albümde Orhan'ın duygusu olmalı' Seth Haber Arşivi 0 22 Ekim 2014 11:29
Yıldızlar bu albümde buluştu Collettivo Kültür ve Sanat 0 29 Haziran 2008 01:54