IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2009, 14:57   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İşte Erdoğan'ın e-posta adresi




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ''Bilgisayarı Olmayan Kalmasın Projesi'' kapsamında düzenlenen bilgisayar dağıtım etkinliğine video konferans ile katıldı.

Başbakanlık Resmi Konutu'ndan törenin yapıldığı salona bağlanan Erdoğan, öğrencilere seslendi.
Başbakan Erdoğan, konuşmasının başında törene katılan öğrencileri, öğretmenleri ve katılımcıları sevgi ve saygıyla selamladı.

Ankara'dan öğrencileri gözlerinden öptüğünü ifade eden Erdoğan şunları kaydetti:
''Beş yılda 130 bin dizüstü bilgisayar dağıtılacak olması, nereden bakarsanız bakın büyük bir olaydır, büyük bir hizmettir. Umut verici, heyecan verici bir adımdır.Hepinizin bildiği gibi hükümet olarak yedi yıl boyunca eğitimi en önemli hizmet alanı olarak gördük ve eğitim sistemimizi güçlendirmek için tarihi nitelikte adımlar attık. Bizim iktidarımız döneminde bütçeden en fazla pay milli eğitime ayrıldı. Yedi yılda 133 bin yeni derslik inşa ettik. Öğrencilerimize kitapları ücretsiz olarak dağıttık. Okullarımıza 731 bin bilgisayar gönderdik. Türkiye genelinde 8 ve daha fazla dersliği olan her okulumuza olmak üzere tam 29 bin 428 bilişim teknolojisi sınıfı kurduk.''

Kocaeli'nin zeki öğrencilerinin, bilgisayarı en yararlı şekilde kullanacaklarına inandığını vurgulayan Erdoğan, öğrencileri eğitim imkanları bakımından en iyiyi, en güzeli ve en gelişmiş teknolojiyi fazlasıyla hak ettiklerini söyledi.

Gençleri en iyi şekilde hazırlamanın görevleri olduğunu belirten Erdoğan, geleceğin büyük Türkiye'sine eğitimli, birikimli ve donanımlı girmek için gençlerin de çok gayret sarf etmeleri gerektiğini vurgula*****, şöyle konuştu:

''Sevgili öğrenciler, sizlerden bir de isteğim var. Bilgisayarlarınızdan internete bağlandığınızda bana elektronik posta göndermenizi ve duygularınızı benimle paylaşmanızı sizden rica ediyorum. Benim elektronik posta adresim '
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
.tr'.


Bu projeyi hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir belediyemize, katkı ve destek veren tüm kuruluşlara ve şahıslara teşekkür ediyorum. Bu arada belediyemizden bir ricam daha var. Başlattığınız bir çalışmayı hızlandırarak devam ettirmenizi istiyorum. Bütün ilköğretim ve orta öğretim okullarında, bahçesi müsait olanlarda çok amaçlı spor salonları, kapalı spor salonları yapmanızı özellikle rica ediyorum. Bunun, hafta içi çocuklar, hafta sonunda da aileler için kullanılmasını özellikle rica ediyorum.'' Başbakan Erdoğan, öğrencilere, bilgisayarlarının hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilerin yeni yıllarını da kutladı. Erdoğan, ''Yeni yılınızın başarılarla dolu olmasını diliyorum. Barış, kardeşlik yılı olmasını diliyorum'' dedi.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
eposta, erdoğanın, erdoganin, iste, İşte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte Alevi açılımının ilk adresi Seth Haber Arşivi 0 14 Kasım 2014 16:01
İşte Erdoğan'ın ilk iki adresi Seth Haber Arşivi 0 02 Temmuz 2014 00:51
İnanılmaz bir e-posta adresi! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 16 Ağustos 2010 16:44