IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Aralık 2009, 05:49   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Polis yılbaşında noel baba olacak




İstanbul Valisi Muammer Güler, yılbaşı kutlamaları nedeniyle her türlü güvenlik önleminin alındığını belirterek, özellikle güven timlerindeki görevlilerin her türlü kılıkta görev yapacaklarını bildirdi.




İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde Vali Muammer Güler başkanlığında toplanan İl Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı çıkışında açıklama yapan Vali Güler, İstanbul'daki yılbaşı kutlamaları kapsamında alınan güvenlik önlemlerinin toplantıda değerlendirildiğini hatırlatarak gerekli bütün önlemlerin alındığını belirtti.
Vatandaşları alkollü araç kullanmamaları konusunda uyaran Güler, özellikle güven timlerindeki görevlilerin Noel baba kıyafeti de dahil olmak üzere her türlü kılıkta görev yapacaklarını anlattı. Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da her türlü kıyafet içinde görev yapacak polislerin ve teşkilat olarak amaçlarının vatandaşların huzur içinde bir yılbaşı geçirmelerini sağlamak olacağını dile getirdi.
Toplantı çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Vali Güler, sağlık denetimlerinden vergi denetimlerine kadar geniş bir yelpazede denetimlerin yapılacağını ancak ağırlıklı olarak trafik uygulamalarının yapılacağını ifade etti.
Güler, eğlence mekânlarından çıkan vatandaşları alkollü araç kullanmamaları konusunda u***** Güler, "Ben özellikle vatandaşlarımızdan alkollü araç kullanmamalarını istiyorum. Çünkü geçmişte çok kötü olaylar yaşandı. Kendilerine başka bir araç çağırarak onla gitsinler." dedi.
Turistlere yönelik geçen yılbaşında taciz olayları olduğunun hatırlatılması üzerine Vali Güler, güven timlerinin yanı sıra seyyar kameraların da görev yapacağını dile getirdi.
Güler, "Ancak İstanbul'un 2010 Kültür Başkenti imajına da hepimizin zarar getirmeyecek davranış içinde olması gerekir. Münferit küçük olayları çok abartarak vermenin anlamı yok. Ancak bu konudaki davranışlara asla göz yummamız mümkün değildir. Bunları çok döne döne vermenin de bir faydası olduğuna inanmıyorum. Taksim bölgesi ve vatandaşlarımızın bulunduğu her yerde arkadaşlarımız gerekli önlemleri alacaktır." dedi.
EMNİYET MÜDÜRÜ ÇAPKIN: POLİS HER KIYAFETLE HER YERDE OLACAK
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise yılbaşında İstanbul genelinde 5 bin polisin görev yapacağını bunlardan 2 bininin Beyoğlu bölgesinde konuşlandırılacağını dile getirdi.
Her türlü kıyafetle vatandaşların arasında ve denetim halinde olacaklarını anlatan Çapkın, "Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Her yerde olacağız. Her türlü kıyafetle her yerde olacağız. Bütün amacımız huzur içinde bir yılbaşı geçirtmektir. İstiklal Caddesi'nde, Eminönü'nde, Nişantaşı'nda her türlü kıyafetle olacağız." ifadesini kullandı.
Çapkın ayrıca 2010 yılının İstanbullulara huzur sükûn ve mutluluk getirmesini dilediğini sözlerine ekledi.
(CİHAN)

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
baba, noel, olacak, polis, yilbasinda, yılbaşında


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yılbaşında sahnede olacak Seth Haber Arşivi 0 23 Aralık 2014 11:38
2015 Hareketli Noel Baba Gifleri, 2015 Hareketli Noel Baba Avatarları Violent Avatar ve Smiley 0 03 Aralık 2014 22:25