IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2010, 18:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Amca bırak bunları bana para ver





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş'ın babası ile dilenirken görüp “Okuman için neye ihtiyaçınız varsa karşılayalım” dediği kız çocuğu “Ya amca bırak bunları, bana para ver” diye karşılık verdi.



Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, bugün İstanbul İl Özel İdaresi'nin, eski eserleri gün yüzüne çıkarmak amacıyla başlattığı restorasyon çalışmaları programında yer alan Laleli'deki Sultan 3. Mustafa ve 3. Selim Türbesi'nin açılış törenine katıldı. Törenden çıkan Mustafa Altınbaş, makam otomobiline bineceği sırada anne babası ile dilenen 14 yaşlarındaki kızı gördü.

Mustafa Altıntaş, baba ile kızın yanlarına gitti ve neden dilendiklerini sordu. İstanbul Valiliği'nin herhangi birşeye ihtiyaçları varsa karşılayabileceğini belirten Mustafa Altıntaş, kız çocuğuna okuyup okumadığını sordu. Okumadığı cevabını alınca da nedenini sordu. Ancak kız çocuğu cevap vermedi. Bunun üzerine Mustafa Altıntaş, yakındakilere “Bizim ekiplerden biri bunları alsın” diye talimat verdi. Bunun üzerine kız çocuğu babasının kolundan çekiştirerek Vali Yardımcısı'nın yanından uzaklaştı. Bu sırada da Vali Yardımcısı'na “Ya bırak amca bunları bana para ver” dedi.

KORUMA ALTINA ALACAĞIZ
İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, basın mensuplarının dilendirilmek için öldürülesiye dövülen 5 yaşındaki B.K. hakkındaki sorularını da cevaplandırdı. Altıntaş, konuyla ilgili soruşturmanın Cumhuriyet savcılığınca sürdürüldüğünü belirterek “Hastanede yatan B.K. ile ilgili gerekli açıklamayı hastane yetkilileri yaptı. Hem B.K. hem de kardeşleri için gerekli koruma tedbirleri alındı. En kısa zamanda çocukları koruma altına alacağız” dedi.

Vali Yardımcısı Altıntaş, çocukların sokaktan kurtulması için vatandaşlara da görevler düştüğünü ifade ederek, “Vatandaşlar sokakta mendil vb. gibi şeyler satan çocuklardan alışveriş yapmasınlar, onlara para vermesinler. Böyle yaparak çocuklara sokağı daha cazip hale getiriyorlar” dedi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
amca, bana, birak, bunlari, bunları, bırak, para, ver


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bırak davanı gel bana özledim seni Lucifer Haber Arşivi 0 16 Haziran 2010 09:57
Beni Bana Bırak Bu Defa (nefretimsin) Gravity Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 24 Eylül 2008 08:56
Sevecek bir sen bırak bana .. Dilara Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 09 Eylül 2008 00:37