IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2010, 20:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Show TV Ezel'i elinden kaçırdı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Reklam manyağı Ezel'i ATV'ye kaptıran Karamehmet'in FUTBOL İHALESİNDE ELİ NEDEN BU KADAR AÇIK..

Televizyon ekranlarının son rating şampiyonu Ezel'i Show TV elinden kaçırdı.
FUTBOL İHALESİNDE ELİ AÇIK
Mehmet Emin Karamehmet, reklam manyağı olan Ezel dizisini ATV'ye kaptırdı. Ezel'le yaşanan para sıkıntısı nedeniyle diziyi elinde tutamayan Show TV'nin sahibi Karamehmet, futbol yayın ihalesindeyse oldukça cömert davrandı.. Türk Telekom ve Digiturk arasında kıran kırana geçen ihaleyi 321 milyon dolar ile Mehmet Emin Karamehmet aldı..
VERGİLER DE VAR
Digitürk, bu rakamın üzerine bir de 57.7 milyon dolar tutarında yüzde 18'lik KDV'yi ve 32.1 milyon dolar tutarında yüzde 10'luk federasyon payını ödeyecek. Böylece toplam rakam 410.8 milyon dolara yükselecek. Dört yıllık sözleşmenin karşılığı da 1 milyar 643 milyon 200 bin dolara ulaşacak. Bu kadar cömert Karamehmet, Ezel'e ise oldukça cimri davranmış olacak ki, diziyi Çalık grubuna kaptırdı

AYRILIĞIN NEDENİ MADDİ!
Haber 3'te yer alan habere göre, Ay Yapım'ın Show TV'yle ödemelerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle yollarını ayırmayı istediği öğrenilirken, bu gelişmeden haberdar olan diğer televizyon kanalları da Ezel'i kapabilmek için sıraya girdi. Ancak Çalık Grubu'nun Ezel'i Atv'ye alabilmek için Ay Yapım'la masaya oturduğu öğrenildi. Bugün gelinen son noktada ise ATV ile Ay Yapım Ezel için el sıkıştı.


DAHA ÖNCE DE KURTLAR VADİSİ GİTMİŞTİ
Ezel'i Atv'ye kaptıran Show TVyönetimi daha önce de eski fenomeni Kurtlar Vadisi için Pana Film ile sorunlar yaşamış ve Kurtlar Vadisi'ni de Star TV'ye kaptırmıştı.


Show TVDAVA AÇIYOR

Show TV bu sürpriz transfer karşısında hukuk atağına kalktı ve Ay Yapım'a dava açıyor. Kulislerden gelen bilgi ise Ezel'in 'maliye kıskacı' yüzünden atv'ye geçtiği yönünde. Show TV sözleşmedeki hiçbir madde ihlal edilmediği halde Ezel'in aniden atv'ye geçmesi üzerine Ay Yapım'a dava açmaya hazırlanıyor. Show TV, Ay Yapım'dan yüklü bir tazminat talep edecek...

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
elinden, ezeli, kacirdi, kaçırdı, show, tv


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık