IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2010, 14:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Magazin Turu..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


'Aldatılırsam lezbiyen olurum!'

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, nişanlısının kendisini aldatması durumunda lezbiyeb olabileceğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde nişanlandığı Brand'in sadakatinden emin olduğu için onunla ilişkisini sürdürdüğünü söyleyen güzel yıldız, "Beni aldattığını öğrendiğim an, rotamı kadınlara çeviririm" dedi.
Katy Perry'nin bu açıklaması Amerika'da günün konusu oldu.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



''Sevişe sevişe ödül alıyorlar''

Ödül töreninde konuşan radyocunun 'Beren sevişe sevişe ben konuşa konuşa' sözleri genç oyuncuyu çileden çıkardı. 15 Ocak 2010 Cuma 00:23Ödül töreninde konuşan radyocunun 'Beren sevişe sevişe ben konuşa konuşa' sözleri genç oyuncuyu çileden çıkardı. Son zamanların en gözde aktristi Beren Saat, Kabataş Erkek Lisesi öğrenci ve mezunlarının oluşturduğu Kabataşlılar Derneği tarafından "En İyi Sinema Oyuncusu" seçildi. Düzenlenen törene katılan ve ödülünü almak üzere sahneye davet edilen Saat, öğrenciler tarafından uzun süre alkışlandı.


"SEVİŞE SEVİŞE ÖDÜL ALIYORLAR"

Saat'in ardından sahneye çıkan radyo programcısı Cem Arslan, konuşmasını "Bazıları sevişe sevişe ödül alıyor, biz de konuşa konuşa alıyoruz" diyerek güzel oyuncuya gönderme yaptı. Rol aldığı film ve dizilerdeki sevişme sahneleriyle anılmaktan bir hayli rahatsız olan ve bu konularda konuşmayı tercih etmeyen Beren Saat, radyocunun bu sözleri karşında oldukça sinirlendi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Yaşandı bitti ben aileme döndüm


Televizyoncu Şoray Uzun, hakkındaki iddialara cevap verdi. İddialara göre Kanal 7'de yayınlanan "Şoray Uzun Yolda" adlı programıyla reyting rekorları kıran Şoray Uzun'un program yönetmeni Meyra Yılmaz iş arkadaşlığıyla başlayan ilişkisi aşka dönüştü. Bir süre sonra da Yılmaz hamile kaldı.Her ikisi de bu bebeğin dünyaya gelmesini istedi. Ancak Uzun resmi nikahla evli olduğu eşinden boşanamayınca bunun çaresini de imam nikahında buldular. Ve çift Bodrum'da otel işletmeye başladı. Bu haber üzerine hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Şoray, yaşadıklarını anlattı: " Bu olaylar yaklaşık bir yıl önce oldu. Her şey yaşandı , bitti, gitti. Bu ilişkinin kavgasını gürültüsünü yaptık. Her şey geçmişte kaldı. Ben şu an eşim ve çocuklarımla birlikte İstanbul'dayım. Bu olayın yarası tam kabuk bağlamışken gündeme geldi. Toparlamaya çalıştığım bir ailem var. Benim üzüldüğün çocuklarımın bu durumdan haberi yoktu. Büyüklerin hatalarını çocuklar çekmemeli"



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



En seksi anne

Geçen yıl dünyanın en güzel bacaklarına ve poposuna sahip olduğu tescil edilen topmodel Karolina Kurkova, yeni doğan bebeği ile kamera karşısına geçti.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hızlı ve güzel aşkı bitti!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konuştukça yeni potlar kırabilirim

Petek Dinçöz, iş yemeği yediği Türkiye'nin Brezilya Büyükelçisi Ersin Elçin'i, medyaya "Konsolos" diye tanıttı.
Elçin, "Konsolos değil büyükelçi" diye uyarınca, kırdığı potu fark eden Dinçöz, "Biraz daha konuşursam daha ne potlar kırarım" diyerek işi espriye vurdu.


Petek'ten konsolos gafı!

Uzun zamandır gece eğlencelerinde görünmeyen Petek Dinçöz, önceki gece eşi Can Tanrıyar, Mustafa Erdoğan ve Brezilya'nın Türkiye Büyükelçisi Ersin Erçin'le yemeğe çıktı. Park Şamdan'daki yemek sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dinçöz, gecenin potunu da o sırada kırdı! Petek, "Sayın Brezilya konsolosu ile yemek yedik. Brezilya için yeni projeleri konuştuk" deyince Ersin Erçin olaya müdahale etti: "Konsolos değilim, büyükelçiyim!" Petek Dinçöz de bu uyarı üzerine, "Yine pot kırdık çocuklar" diyerek arabasına bindi.


Pussycat’ın Hawai'li solisti Nicole Scherzinger ile İngiliz pilotun iki yıldır süren aşkı sona erdi.
2008 Formula şampiyonu İngiliz pilot Lewis Hamilton Pussycat’in seksi solisti Nicole Scherzinger’i evlenmeye razı edemedi ve iki yıldır süren aşk sona erdi.




İki yıldır yakın arkadaşlıkları süren hatta evlenme hazırlıkları içindeler diye dedikodusu yapılan çiftin ,Pussycat grubunun dağılmasından sonra daha az birlikte oldukları göze çarpıyordu.Nitekim Hawaili şarkıcı Nicole,Lewis Hamilton’un yarışlarını eskisi gibi sık sık izlemeye de gelmiyordu. Nicole tek başına çıkaracağı yeni albümü hazırlarken evliliğe henüz hazır olmadığını söylüyor. Hamilton ile ilişkilerinin arkadaşlık boyutunda devam edeceğini söyleyen esmer güzel bunu bozmaya niyeti olmadığını sözlerine ekledi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Albüm için yeniden biraradalar!

PETA çekimlerinde tanışan Tarkan ile Pamela Anderson, el ele verdi. Pam, Tarkan'ın yeni albümünde Megastar'la bir şarkı söyleyecek.
Hayvan hakları savunucusu PETA için ABD'ye giderek çıplak pozlar veren Tarkan, burada dünyanın en seksi yıldızlarından Pamela Anderson ile sıkı dost oldu. Son zamanlarda dünya yıldızlarıyla adı sıkça gündeme gelen megastar, bu dostluğu işe taşımak için Pam'e teklif götürdü.


KAYITLAR ABD'DE YAPILACAK

İddiaya göre; daha önce birkaç defa şarkıcılığı deneyen Pamela Anderson, Tarkan'ın yılan hikayesine dönen yeni albümünde Megastar'la düet yapacak. Pam'in seslendireceği şarkının kayıtları, ABD'de gerçekleştirilecek.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bizimkisi şizofren bir aşk

Deniz Uğur, “Deryalı Günler” programında Derya Baykal’ın konuğu oldu.
Oyuncu, ikizlerinin babası Reha Muhtar’a duyduğu aşkı anlattı: “Bizimkisi şizofren bir aşk. ıkimiz de bir parça şizofreniz. Onunla aramızdaki hiçbir şey normal ve sıradan değil."



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Galaya da geleceğiz

“Ay Lav Yu”nun senarist, yönetmen ve oyuncusu Sermiyan Midyat, filminde rol alan Amerikalı oyuncular Steve Guttenberg ve Mariel Hemingway’i galaya davet etti. Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen “Ay Lav Yu”nun yönetmeni Sermiyan Midyat, geçtiğimiz hafta Amerika’ya giderek filmin oyuncuları Steve Guttenberg ve Mariel Hemingway ile buluştu. Midyat, filmin promosyon çalışmalarına katılmalarını rica ettiği ikiliden tam destek aldı. Ayrıca 2010 yazında çekmeyi planladığı “Ay Lav Yu Tu” için de onlarla el sıkıştı. Mardinli İbrahim ile Colorado’lu Jessica’nın aşkını komik bir dille beyazperdeye yansıtacak olan filmin oyuncu kadrosunda Midyat, Guttenberg ve Hemingway’in yanı sıra Kathie Gill, Josh Folan, Meray Ülgen, Aysenil Şamlıoğlu ve Fadik Sevin Atasoy da var. Teaser ve fragmanları internet ortamında 600 bin kez tıklanan “Ay Lav Yu”, 12 Mart’ta vizyona girecek.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bana yanaşmak cesaret ister

Şimdiye kadar oynadığı dizilerde ve filmlerde hep taşralı kız rollerine bürünen Hande Subaşı, iddialı açıklamalar yaptı. Aşk hayatında katı kuralları olduğunu ve bu nedenle de çok fazla erkeği reddettiğini söyleyen Subaşı, "Genç kızlık dönemimden itibaren yaşıtlarımın arasında hep daha olgun ve ciddi bir duruşum vardı. O yüzden 'O güzel kız, buna yanaşalım' durumları çok olmamıştır. Genelde cesaret edip yanıma yanaşamazlar" dedi. Bu durumun işine geldiğini itiraf eden güzel oyuncu şöyle devam etti: "Erkekler tarafından çekinerek yaklaşılan biriyim. Erkeklerin, bir kadına çok kolay yanaşamamaları hoşuma gidiyor."

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
magazin, turu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Magazin Turu... Lucifer Haber Arşivi 1 17 Ocak 2010 16:40
Magazin turu.. Lucifer Haber Arşivi 0 13 Ocak 2010 22:19