IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2010, 21:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Baba, kızını rehin aldı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Burdur'un Bucak ilçesinde, işsiz olduğu için bunalıma girdiği öne sürülen kişi, 4 yıl aradan sonra bir kez daha kızını rehin alarak, çevreye rastgele ateş açtı.


S.T. (35), karakola başvurarak, eşi A.T'nin (39) çocuklarına ve kendisine kötü muamelede bulunduğunu söyleyerek, şikayetçi oldu. Eşi eve dönünce, “Sen beni nasıl polise şikayet edersin” diyerek tartışan A.T. evdeki av tüfeğini alarak, rastgele ateş etmeye başladı. Eşinin saldırgan davranışları üzerine bir fırsatını bulup evden kaçan S.T, durumu polise bildirdi.
Polis, evin bulunduğu Fatih Mahallesi 2447. Sokak'ta önlem alırken, evinde kızı G.T'yi (11) rehin alan A.T, rastgele çevreye ateş açmayı sürdürdü. A.T'nin 2005'in aralık ayında da çocuklarını rehin alması ve çevreye rastgele ateş açması, bu yüzden bazı polis memurlarının yaralanması nedeniyle polis, çevredeki binaların balkonlarına çıkarak tedbir aldı.
Yaklaşık 19 saat süren ikna çabalarına rağmen saldırgan davranışlar sergileyen, kendisine alkol getirilmesini isteyen ve çevreye tüfekle ateş açan A.T, 16.00 sıralarında kızı G.T'yi kollarından tutarak, pencereden sarkıttı ve çocuğu ikinci kattaki evin penceresinden atacağı tehdidinde bulundu.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





A.T'nin tüfeğindeki ve yanındaki fişeklerin bittiğini anlayan polis ekipleri, itfaiye aracının yangın merdiveniyle binanın arka balkonundan eve girdi. Diğer polislerin konuşarak oyaladığı A.T'ye polisler arkadan sessizce yaklaştı. A.T, kıskıvrak yakalanırken ve pencereden sarkıttığı kızı G.T'yi kurtarıldı.
A.T. gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, G.T. de ambulansla hastaneye kaldırıldı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İKİNCİ REHİN ALMA OLAYI

Nakliyecilik yapmasına rağmen, sürekli bir işi bulunmayan ve zaman zaman kumar oynadığı iddia edilen A.T, 2005'in aralık ayında, kumarda 5 bin lira kaybetmiş, bu öfkeyle bindiği otomobiliyle park halindeki bir araca çarpmış, kaçmak isterken peşine polis ve jandarma düşünce panikle evine gidip eşi S.T, oğlu A.T. ve kızı G.T'yi 3 saat süreyle rehin tutmuştu.
Daha sonra rastgele ateş açan, ailesini bırakacağı sözü vererek, polisin çevreden uzaklaşmasını isteyen ve evden kaçan A.T. bir polisi yaralayıp, ormanlık arazide oğlunu ve otomobili bırakıp izini kaybettirmişti.


A.T'YE PUSU KURAN POLİSLER HIRSIZ SANILMIŞTI

Sivil giyimli polis memurları Aytekin Özer ve İbrahim Acar, evinin bahçesinde ve çevresinde saklanarak, A.T'nin eve gelmesini bekleyemeyebaşlamıştı. Bu sırada, A.T'nin komşusu M.E'nin, “hırsızlık yapmak üzere bahçeye
saklanan kişiler” olduğunu zannederek av tüfeğiyle ateş açması sonucu 2 polis memuru yaralanmıştı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aldi, aldı, baba, kizini, kızını, rehin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kedi Anne ve kızını rehin aldı Seth Haber Arşivi 0 15 Ağustos 2014 12:25
İşsiz baba, çocuğunu jiletle rehin aldı Julw Haber Arşivi 0 12 Temmuz 2007 16:17