IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ocak 2010, 14:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaralı asker, dehşeti anlattı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tokat'ın Reşadiye ilçesi yakınlarında 7 askerin şehit olduğu terörist saldırıda ağır yaralanan er Arif Temel hain saldırı sırasındaki dehşet anlarını anlattı.



Aralık 2009 günü teröristlerin saldırısında ağır yaralanan er Arif Temel uzun süra GATA'da tedavi gördükten sonra hava değişimi nedeniyle Balıkesir'in Gönen ilçesindeki evine geldi.

Aldığı kurşunlar nedeniyle omuzundan, ayağından ve karnından ameliyatlar olan Temel, evinde dinlenmeye çekildi. Hain saldırıda 7 asker arkadaşını ve komutanlarını kaybeden Arif Temel, saldırı sırasındaki dehşet anlarını anlattı.
Araçla karakola gittikleri sırada pusuya düşürüldüklerini ifade eden Temel, karşı ateş etmeye fırsat bulamadan ilk ateş sırasında kendisininde vurulduğunu söyledi. Saldırı günü yaşananları anlatan Temel, "Kurban Bayramı'nda çıktığım iznin ardından birliğime geri dönmek için 6 Aralık'ta Tokat'a ulaştım. Bir gece Reşadiye'de kaldıktan sonra ertesi sabah devriye geldi. Komutan ihtiyacı olan çıkabilir dedi arkadaşlarla selamlaştıktan sonra çıktık. Herkes işini görmeye dışarı çıktı. Saat 2 civarı geri dönüldü. Araçta kantin malzemesi olduğu için brandası kapatılmıştı ve hafifte yağış vardı. Ben içi kısımdaydım sonra brandalı arka tarafa geçtim. Araçta 11 kişiydik, önde biri şöför 2 rütbeli 3 kişi vardı. Arkada 8 asker vardı, biz 3 kişi sivildik ve 2 de muhafız vardı. Karakola yaklaşık 5-10 dakikalık bir mesafe vardı. Saat 3 civarı aniden yoğun çarpraz ateş başladı İlk ateşte ben karnımdan vuruldum sonra ayaklarımdan vurulmuşum ama hissetmedim. Daha sonra araçtakiler bağırmaya başladı 'Pusu var atlayın' diye. Ama araç brandalı olduğu için hemen çıkamadık.
Sonra şehit olan arkadaşlardan biri bizi dışarı doğru ittirdi ve biz yerde kaldık. Biraz süre geçti karakoldan iki tane araç geldi. İlk araçla şehit düşen arkadaşlardan Fatih, Ferit ve beni araca koyup yola çıktılar yolda ambulans denk geldi ve ambulansla Tokat'a hastaneye götürüldü. Tokat'ın ardından GATA'da tedavi gördüm" dedi.
Teröristlerle karşı karşı mevzilerde çatışmak istediğini de ifade eden Temel, "Allahlarından bulsunlar. Keşke bu şekilde olmasa karşı karşıya mevzilerde çatışsaydık. Ateş açma fırsatımız olsaydı. Olay bir dakikadan bile daha az sürdü belki. Ben şehit düşseydimde o kadar şehit vermeseydik" şeklinde konuştu.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anlatti, anlattı, asker, dehseti, dehşeti, yarali, yaralı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türk aile dehşeti anlattı Seth Haber Arşivi 0 17 Ekim 2014 16:01
Yaralı Askerler Dehşeti Anlattı Katherina Haber Arşivi 0 19 Eylül 2012 12:29
İskenderun'da Roketatarlı saldırı: 6 asker şehit, 11 asker yaralı Hayal Haber Arşivi 0 31 Mayıs 2010 13:48