IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ocak 2010, 20:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
1 Uzman Çavuş Şehit Oldu.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



BATMAN'DA ÇATIŞMA


Batman'ın Sason ilçesi kırsalında operasyona çıkan güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Serkan İpek şehit oldu, 1 asker yaralandı. İpek'in Konya'da yaşayan ailesi acı haberle yasa boğulurken, çocukluk arkadaşı, dün gece rüyasında şehit uzman çavuşu gördüğünü söyledi.

Sason kırsalında operasyona çıkan jandarma timleri, sabaha karşı bir grup teröristin hain saldırısına uğradı. PKK'lıların açtığı ilk ateşle Jandarma Uzman Çavuş Serkan İpek (24) şehit oldu, bir uzman çavuş ise yaralandı. Yaralı asker helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Çatışmanın ardından kaçan teröristlerin yakalanması için Batman'dan kalkan savaş uçakları ile helikopter destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Uzman Jandarma Çavuş Serkan İpek'in şehit olduğu haberi ise memleketi Konya'nın Ereğli ilçesindeki ateş gibi düştü. Babası yıllar önce vefat eden şehit İpek'in Orhangazi Mahallesi Tarla Sokağı'ndaki evinde acı haber annesi Sevdiye İpek'e, Ereğli Kaymakamı İbrahim Ballı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Metin Özkan tarafından verildi. İpek'in yakınları sinir krizi geçirdi.

Çocukluk arkadaşı Habip Oğuz, şehit Serkan İpek'i dün gece rüyasında gördüğü belirterek, "Serkan'ı bir şelalenin yanında çiçekler içerisinde gördüm. Ona 'Gel top oynayalım' diyorum. O da bana 'Burası çok güzel, benim rahatım iyi, sen gel' diyor. Sonrasında uyandım" dedi.

Bekar olan ve iki kız kardeşi bulunan şehit Uzman Çavuş Serkan İpek, yarın (pazartesi) düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Bu arada İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özkan, şehit ailesini ziyarete gelen Ereğli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recai Aksu'dan düzenlenecek tören sırasında provokasyon eylemlerde bulunulmaması şehidimizi dualarla uğurlanması için gereken hassasiyetin sağlanması ricasında bulundu.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.

Konu Lucifer tarafından (17 Ocak 2010 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzenleme..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
1, cavus, çavuş, oldu, sehit, uzman, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şırnak'ta 1 uzman çavuş şehit oldu PassioN Haber Arşivi 4 09 Eylül 2012 20:04
Uzman Çavuş şehit olduUzman Çavuş şehit oldu Uzman Çavuş şehit oldu Halkalı saldırısı Feronia Haber Arşivi 0 26 Haziran 2010 17:06
Siirt'te 1 uzman çavuş şehit oldu Angel Haber Arşivi 1 19 Eylül 2008 00:55