IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2010, 13:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ağca'nın 5 maddelik bildirisi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tahliye olan Mehmet Ali Ağca'nın ilk fotoğrafları..

Gazeteci-yazar Abdi İpekçi cinayeti ve iki ayrı gasp suçundan hükümlü Mehmet Ali Ağca, işlemlerin tamamlanmasının ardından Sincan F tipi Cezaevinden tahliye edildi.
Ağca, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri eşliğinde araçlarla Ankara Ceza İnfaz Kurumları Kompleksi'nden ayrıldı. Ağca, askerlik şubesinin ardından sağlık kontrolü için GATA'ya götürüldü.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kampüs çevresindeki yol üzerinde bekleyen ve Ağca'nın kardeşi Adnan Ağca'nın da aralarında bulunduğu grup, konvoyun geçişi sırasında davul ve zurna eşliğinde sevinç gösterilerinde bulundu. Grup, Ağca'nın da içinde bulunduğu aracı konvoy halinde takip etti.
Mehmet Ali Ağca'nın, askerlik işlemleri nedeniyle güvenlik görevlilerince askerlik şubesine götürüldü. Ağca, askerlik şubesinin ardından sağlık kontrolü için GATA'ya götürüldü.


-AĞCA'NIN AVUKATI ABOŞOĞLU: ''ŞU ANDA CEZAEVİ İDARESİNDE TAHLİYE İŞLEMLERİ BAŞLADI''

Mehmet Ali Ağca'nın avukatı Yılmaz Aboşoğlu, Ağca'nın cezaevi idaresindeki tahliye işlemlerinin başladığını, 5-10 dakika içinde bitebileceğini söyledi. Aboşoğlu, Ankara Ceza İnfaz Kurumları Kompleksinde, Ağca'nın diğer avukatı Gökay Çağlaralp Gültekin ile çıktı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aboşoğlu, Ağca'nın askerlik şubesine, oradan da GATA'ya gitmesinin planlandığını söyledi.
Aboşoğlu, bir gazetecinin, ''Daha önceki sağlık raporu geçerli mi?'' sorusuna, ''Kontrol muayenesi yapılacak, rapor geçerli, sadece tasdik edilecek. Sosyal psikolojiye dayalı bir rapor. O nedenle sadece tasdiki yapılacak'' yanıtını verdi.
Ağca'nın cezaevi sonrası planlarına yönelik bir soru üzerine Aboşoğlu, Ağca'nın bir kaç gün Ankara'da kalacağını söyledi.
''Ağca'nın 8 milyon dolarlık bir teklif aldığı, ayrıca Hollywood'dan teklifler geldiği'' yönündeki soru üzerine Aboşoğlu, ''Hollywood'dan teklif geldiği doğrudur. Hiçbir firmayla, gazeteyle, yerle şu ana kadar anlaşma yapılmadı'' dedi.
Bundan sonraki sürecin izlenip görüleceğini belirten Aboşoğlu, ''Şu anda cezaevi idaresinde tahliye işlemleri başladı. 5-10 dakika içinde bitecek. emniyet güçleri orada bekliyor. Emniyet alıp önce Abidinpaşa'daki askerlik şubesine, ardından GATA'ya götürecek'' diye konuştu.
Aboşoğlu, ''Ağca'nın evlenip evlenmeyeceği'' sorusuna, ''Önce özgürlüğün tadını çıkarsın, onlar yanlış haberler. Şu aşamada böyle bir şey söz konusu değil'' yanıtını verdi.
İNCİL'İ YENİDEN YAZACAĞIM
Avukat Gültekin, daha sonra gazetecilere Mehmet Ali Ağca tarafından yazıldığını söylediği İngilizce bir metni dağıttı. 'Sonsuz güç sahibi Allah'ın adıyla Tanrının ilahi mesajını ilan ediyorum' diye başlayan metinde şu ifadeler yer aldı:

'Madde 1:
Tanrı sonsuza dek tek ve benzersizdir. Tanrı sonsuza dek bütündür. Teslis (Üçleme) diye bir şey yoktur.
Madde 2: Ben Tanrı değilim. Ben Tanrı'nın oğlu değilim. Ben ebedi Mesihim, yani ete kemiğe bürünmüş ve yeniden doğmuş aynı ilahi söz. Ben tüm evrende Tanrı'nın ebedi yüksek hizmetkarıyım. Teslis (Üçleme) diye bir şey yoktur.
Madde 3: Ve Kutsal Ruh (Ruhül Kudüs) Tanrı'nın yarattığı bir melekten başka bir şey değildir. Teslis diye bir şey yoktur.
Madde 4: Dünyanın sonunun geldiğini ilan ediyorum. Tüm dünya bu yüzyıl içinde yok olacak. Her bir insan bu yüzyıl içinde ölecek.
Madde 5: İncil hata ile doludur. Mükemmel İncil'i ben yazacağım.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 19 Ocak 2010, 09:52   #2
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ağca'nın 5 maddelik bildirisi




saçmalıyor.. ee askere gitmemek için ruh sağlığı yerinde değildir raporu alabilmek için doğaldır.

 

Alt 20 Ocak 2010, 10:07   #3
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ağca'nın 5 maddelik bildirisi




laf akp den açıldımı forum sakinlerinin çenesi kapanmıyor ama nedense bu ülkeye bu şekilde ihanet eden bu ülkenin gelceğini başka ülkere peşkeş çeken bu ülkenin geleceğini pervasızca karartan böyle kişiler ile ilgili açılan konularda bir Allahın kulu çıkıpta yorum yapmıyor.işte budur beni kahreden.bu ülketi eğer satıyorsa sadece akp değil bu ülkeyi başkalarına peşkeş çeken sadece akp değil bu ülkenin gelceğini karartan sadece akp değil.sadece akp bunlardan bir tanesi açın artık şu gözünüzü yaaahuuu... tamam anladık laiksiniz vatanseversiniz yada bilmem necisiniz ama hem laiğim diyip hem Türkçüyüm deyip hem milliyetçiyim diyip böylesine gündemi meşgul eden bir konuda akp konularında şakır şakır yorum yapan arkadaşlar acaba neden böylesi öenmli bir konuda yorum yapmıyor anlamıyorum.ya bilgileri yok ya da diğer konularda ezbere bildikleri 3 5 tane bir şey var onları söyleyip duruyorlar. pesss...

 

Alt 20 Ocak 2010, 21:27   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ağca'nın 5 maddelik bildirisi




çelişkiye düşmüş ..
Haşâ ben tanrı değilim diyor ama dünyanın sonu otun sapın çöpün sonu diyip duruyor..
bu adamı basın bu kadar takip etmese zatn bıkıcak ama bizim basınımız akşam sabah ağca aşağı ağca yukarı.. devam edn bakalm

 

 

Etiketler
5, ağcanın, agcanin, bildirisi, maddelik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
CHP MYK'dan komisyon bildirisi PassioN Haber Arşivi 0 12 Mart 2012 21:12
27 Nisan Bildirisi'ne soruşturma N999 Haber Arşivi 0 02 Şubat 2012 05:50
Balfour Bildirisi YapraK Tarih 0 28 Aralık 2009 13:52