IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2010, 18:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cinayetin altından neler çıktı neler!




Samsun'da işlenen cinayetle ilgili bugün mahkemede öyle iddialar ortaya atıldı ki insanın midesini bulandırıyor

Samsun'da, birlikte yaşadığı kişinin üzerine kızgın yağ döküp, ardından bıçakla***** ölümüne neden olan kadın, cinayeti, ölen kişinin birlikte yaşadığı diğer kadınların baskı yapması nedeniyle işlediğini savundu.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, birlikte yaşadığı Ali Köçek'in üzerine kızgın yağ döküp, bıçakla***** ölümüne neden olduğu gerekçesiyle tutuklanan S.A'nın (25) yargılanmasına başlandı.

Hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan kadın, cinayeti ölenin birlikte olduğu iki kadının baskısı sonucu işlediğini ileri sürdü.Ali Köçek'in kendisini sürekli dövdüğünü iddia eden sanık, şöyle dedi:

AYNI EVDE ÜÇ KADIN İDDİASI
''Ali beni sürekli dövüp, ters ilişkiye giriyordu. Bundan oldukça rahatsız oldum. Aynı evi paylaştığımız Ali'nin yine birlikte olduğu S.K ve Ş.K da aynı şekilde Ali tarafından dövülüyordu. Bu kadınlar bana plan yapıp Ali'yi birlikte öldürmek istediklerini söyledi. Ben kabul etmeyince bana baskı yapıp, tehdit ettiler. Ben de mecburen kabul ettim. Olaydan bir hafta önce, Songül yağı kızdırıp üzerine dökecek ben de bıçaklayacaktım. Ancak ben panikleyince olay gerçekleşmedi. Olay günü ise S.K ve Ş.K yine bana baskı yaptılar, beni ölümle tehdit ettiler. Bana, 'Seni üç ay içinde cezaevinden çıkarırız' dediler. Ben de olayı gerçekleştirdim. Bu kadınların amaçları hem Ali'nin, hem de benim başımı yakmaktı. Onu da başardılar. Çok pişmanım.''

"OĞLUMU İNTİKAM İÇİN ÖLDÜRDÜ"
Ölenin babası Mehmet Köçek ise sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek, ''Oğlum dernek işletirdi. O dernekte, olaydan birkaç ay önce, orada çalışan bir kız tabancayla intihar etmişti. Ölen kız da bu sanık Seda'nın arkadaşıydı. Oğlumu intikam almak amacıyla öldürmüş olabilir'' dedi.

Duruşmada tanık olarak dinlenen, Ali Köçek ile birlikte yaşadığını ifade eden S.K, duruşma hakiminin ''Sanığı, işlediği suça siz zorlamışsınız'' demesi üzerine, ''Ben Ali ile 9 yıldır birlikte yaşıyorum kendisinden bir çocuğum var. Öldürmek istesem niye bu zamana kadar bekledim. Sanık yalan konuşuyor. Sanık Ali'nin derneğinde çalışıyordu. Kalacak yeri yok diye bizle birlikte kalıyordu. Aralarında ilişki olup olmadığını bilmiyorum'' diye konuştu.

İLKİNDEN BİR DİĞERİNDEN İKİ ÇOCUK
Ş.K da Ali Köçek ile 11 yıldır birlikte yaşadığını, kendisinin de iki çocuğunun bulunduğunu, olayla ilgisinin bulunmadığını söyledi.Duruşma, savunmaların ardından eksikliklerin giderilmesi için
ertelendi.

Samsun'da, 12 Haziran 2009'da S.A, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde birlikte yaşadığı Ali Göçek'in üzerine ocaktaki kızartma tavasında bulunan kızgın yağı döküp, ardından da bıçakla çeşitli yerlerinden yaralamıştı. Ali Göçek, olaydan 14 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

__________________
Keşke dedim, ateşten, yazıdan önce insanlığı bulsaydılar
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
altindan, altından, cikti, cinayetin, çıktı, neler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Maskeli cinayetin altından yasak aşk çıktı Desmont Haber Arşivi 0 02 Ocak 2015 20:08
Teknoloji devi 5 yıl sonrasının falına baktı; Bakın ortaya neler çıktı neler... Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 0 22 Aralık 2011 22:46
Cinayetin altından aşk hikáyesi çıktı Angel Haber Arşivi 1 17 Ekim 2008 17:40