IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ocak 2010, 15:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Okul müdürü bir vurdu, yamulttu!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Okul müdürü, rakip takımın kalecisiyle tartışan okul takımının futbolcusunun üzerine yürüyüp, "Sus lan, yamulturum seni" dedi.

Zongultak’ta düzenlenen Liselerarası Futbol İl Birinciliği müsabakalarının ödül töreninde Kilimli Lisesi Müdürü Mehmet Akdoğan, rakip takımın kalecisiyle tartışan okul takımının futbolcusu Okan’ın üzerine yürüyüp, “Sus lan, yamulturum seni” diyerek omzuna vurdu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen Liselerarası Futbol İl Birinciliği müsabakaları, bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ndaki final karşılaşmasıyla sona erdi. Kilimli Lisesi, final maçında Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi’ni, 28’inci dakikada Gürkan, 40’ınca dakikada Uğurcan ve 73’üncü dakikada Hüseyin’in attığı gollerle 3-0 yenerek şampiyon oldu. Maç sonunda Endüstri Meslek Lisesi taraftarlarının isteği üzerine her iki takım oyuncuları da el ele tutuşarak tribünlere koştu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kilimli Beldesi Belediye Başkanı Ak Partili Seçkin Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Duyar, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Zonguldak Temsilcisi Ahmet Birdal ile yaklaşık 600 taraftarın izlediği maç sonunda, Kilimli Lisesi şampiyon, Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi 2'nci, Ereğli Endüstri Meslek Lisesi 3'üncü ve Devrek Lisesi okul takımı 4'üncü oldu. Okul takımları ödül töreni için şeref tribünü önünde yan yana sıraya girdi. Bu sırada şampiyon takımın futbolcusu Okan ile ikinci olan takımın kalecisi Sezer arasında, bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Okulun beden eğitimi öğretmeni, boynundan tuttuğu sporcusu Okan ile Sezer arasına girerek iki futbolcuyu sakinleştirmeye çalıştı. Okan’ın tartıştığını gören okul müdürü Mehmet Akdoğan ise, hızla üzerine yürüdüğü öğrencisini itekleyip, “Sus lan” diyerek eliyle omzuna vurdu. Akdoğan, konuşmaya devam eden öğrencisini bu sefer de “Yamulturum seni” diyerek uyardı. Sezer’in kendi takım arkadaşlarının yanına gitmesiyle tartışma sona ererken, müdür Mehmet Akdoğan da öğrencisinin yanından ayrıldı.

Ödül töreninin ardından Kilimli Lisesi Müdürü Mehmet Akdoğan, öğrencisini gerginlik çıkmaması için uyardığını belirterek, “Maç gayet rahat bitti. İkaz anlamında öğrencimi uyardım. Tokat vurmadım. Tatsızlık yaşanmasın, ödül töreni de karşılaşma gibi aynı şekilde bitsin diye uyardım. Bizim aramızda olan bir şey” dedi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
muduru, müdürü, okul, vurdu, yamulttu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Okul Müdürü Hem Taciz Etti, Hem de... Rhytia Haber Arşivi 0 17 Şubat 2014 18:43