IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2010, 13:02   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beyaz Türkler APO'ya af istiyor




Anketlerde en çok bilen adam Adil Gür'ün son araştırması Kürtlerle ilgili çarpıcı sonuçları ortaya koydu...











Taraf Gazetesi'nden Neşe Düzel'e konuşan A&G Araştırma Şirketi sahibi Adil Gür , yaptıkları anketi değerlendirdi: Açılım sürecinde beş araştırma yaptık. Çıkan sonuç şu: Türkler ve Kürtler asla çatışmazlar... Anket sonuçlarına göre Kürtler'in yüzde 79'u, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'lilerin yüzde 64'ü kendi meclisi, polisi olan otonom bölge istemiyor... Öcalan'a af isteyenlerin büyük çoğunluğu batıda yaşayan Beyaz Türkler..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'DEKİ DÜŞÜŞÜN SEBİBİ KÜRT OYU
Gür'e göre ankette
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin oylarının yüzde 19'a kadar düşmesinin nedeni Güneydoğu politikası: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin açılıma yönelik tavrı nedeniyle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Mersin ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'deki Kürtler'in oyu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye kaydı.

AK PARTİ AÇILIM KONUSUNDA BÖLÜNDÜ
Anketten çıkan sonuç Habur'daki görüntülerin
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seçmenini de böldüğü yolunda: AK Partililer'in yüzde 47.5'i açılıma evet, yüzde 46'sı ise hayır diyor. Bunda sınırdaki karşılamanın etkisi büyük.

KÜRTLER'İN ÇOĞU ÖCALAN'A AFFA KARŞI
A&G'nin anketinden çıkan bir başka çarpıcı sonuç ise Kürtler'in çoğunluğunun İmralı'da tutuklu bulunan Abdullah Öcalan'a affa karşı olmaları. Genel kamuoyunun yüzde 87'si, Kürtler'in ise yüzde 64'ü Öcalan'a affa 'Hayır' diyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'liler ise 'Evet' diyor....

TÜRKLE KÜRDÜ 'DİN' Mİ BİRLEŞTİRİYOR?
Gür'ün araştırmalardan çıkan önemli neticelerden birisi de halka 'sizi birarada ne tutuyor? Dil mi, bayrak mı, aynı toprakta yaşamak mı, din mi?" sorusuna halkın yüzde 72,5'u, "Bizi birarada tutan en önemli şey din" yanıtı veriyor.

ABDULLAH ÖCALAN'A AF İSTEYENLER KİMLER?
Genel kamuoyunun yüzde 87'si, Kürtlerin ise yüzde 64'ü Öcalan'ın affedilmesine 'Hayır' diyor. Kürtler'in de büyük çoğunluğu buna 'Hayır' diyor. Her yüz Kürdün yüzde 64'ü Öcalan'a affa 'Hayır' derken,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye oy verenlerde durum değişiyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seçmeninin yüzde 76,5'u Öcalan'a affa 'Evet' diyor.

BEYAZ TÜRKLER ÖCALAN'A AFFA 'EVET' DİYOR
Diğer yandan Öcalan'a affa 'Evet' diyenlerin çoğunluğu Kürt değil. 'Evet' diyenler Batı'da yaşayan beyaz Türkler. Bu konuda iki araştırma yapıldı. Biri Ağustos 2009, diğeri Ekim 2009... Halk bölünme endişesi taşımıyor. Yüzde 58 'Bu açılım sonucunda Türkiye bölünmez' diyor.

Halk, henüz Barış ve Demokrasi Part demeye alışmadığı için biz de anketlerimizde hâlâ "[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]-BDP" diyoruz. Açılım sürecinde, her durumda kârlı çıkan bir parti DDTP-BDP. Zaten ideolojik partiler daima böyledir. Açılım olduğı takdirde, "Biz, parti olarak direndiğimiz için açılım oldu" diyecek. Açılım olmadığında da, "Gördünüz mü, bunlar size haklarınızı vermediler" diye oy kazanacak. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yakın zamana kadar sadece Doğu ve Güneydoğu'nun sınırlı t bölgesinden oy alan bölgesel bir partiydi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin Kürt açılımı tavrı nedeniyle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Mersin, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi yerlerde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye oy veren Kürtler şimdi '[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]' diyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]-BDP'nin oylarındaki artış da zaten burdan kaynaklanıyor. Yoksa bölgedeki oyu artmadı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]-BDP sadece Doğu ve Güneydoğu'daki Kürtlerin değil Türkiye'nin Kürtleri partisi olma yolunda.
KÜRT OYLARI [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'NİN OYLARINI ETKİLİYOR MU?
Tabi ki etkiliyor. Bugün [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin oyunun yüzde 26-27'den yüzde 22'ye düşmesinde önemli pay Kürt oylarındaki gerilemedir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hem Kürtlerin bir kısmını hem de bazı eğitimli zengin beyaz Türkleri kaybetti.

ENSONHABER

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 26 Ocak 2010, 17:53   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beyaz Türkler APO'ya af istiyor





Oldu. Başka dertleri de var mıymış.

 

Alt 26 Ocak 2010, 18:56   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beyaz Türkler APO'ya af istiyor




Öcalan'a af isteyenlerin büyük çoğunluğu batıda yaşayan Beyaz Türkler..
Ne mutlu Türküm diyene!

 

 

Etiketler
af, apoya, beyaz, istiyor, turkler, tÜrkler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beyaz Hayvanlar Hakkında Kısa Bilgiler.. Beyaz Hayvan Fotoğrafları,(Resimler) Sevda Hayvanlar Alemi 7 09 Şubat 2014 01:46
Beyaz Balina - Beyaz Balinalar Hakkında Detaylı Bilgiler, Resimler.. Sevda Hayvanlar Alemi 1 02 Kasım 2012 08:26