IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2010, 14:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yazıcıoğlu Ağca'yı neden tokatladı?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


BBP'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu, 12 Eylül günlerinde Mehmet Ali Ağca'yı niçin tokatladı?

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya İl Başkanı Reşat Usturbelli, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun ihtilalden sonra Kenan Evren'i öldürmek isteyen Mehmet Ali Ağca'yı, tokatla***** yanından kovduğunu söyledi.

Usturbelli, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında Mehmet Ali Ağca'nın cezaevinden tahliye edilmesi sırasında ve sonrasında yanında bulunan Hasan Sekmen'nin daha önce Hendek İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğunu ancak istifa ettiğini, parti üyesi dahi olmadığını söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın çalışma arkadaşlarından birisi olan Usturbelli, 1980 darbesi sonrasında Ağca'nın, cezaevinden kaçıp ya da kaçırıldıktan sonra esrarengiz bir şekilde, o zaman kaçak konumunda bulunan ve en yakın arkadaşlarının bile yerini bilmediği rahmetli Yazıcıoğlu'na bir şekilde ulaştığını ifade etti. Usturbelli, Ağca'nın Yazıcıoğlu'na Kenan Evren'i öldürmek istediğini söylediğini dile getirerek şunları kaydetti: "Ağca, ebedi liderimize Kenan Evren'i ve ihtilal konsey üyelerinden birini, özellikle de Nurettin Ersin'i öldürmek istediğini söylüyor. Muhsin Yazıcıoğlu da bunun arkasındaki kirli oyunu seziyor, Ağca'yı yanından kovuyor, hatta tokatlıyor. Muhsin Yazıcıoğlu bu oyuna gelseydi bu karalık oyunu sezmeseydi ülke bir kaos ortamına sürüklenecek belki uzun bir süre askeri yönetim devam edecekti."

"AĞCA KONUŞURSA ERGENEKON ÇÖZÜLÜR "

Ağca'ya konuşması çağrısında bulunan Usturbelli, Ağca'nın ülkenin istikrarının bozulmasında taşeron olarak kullanıldığını vurguladı. Abdi İpekçi ve Gün Sazak'ı aynı odakların öldürdüğünü, taşeron ve tetikçilerinin farklı olabileceğini dile getiren Usturbelli "Dolayısıyla 80 ihtilaline, ihtilallere zemin hazırlamak, istikrarı bozmak için bir takım karanlık güçler ülkede kaos ortamı oluşturmuşlardır. Ağca'da taşeron olarak kullanılmıştır. Bu günkü Ergenekon'a giden yolda Ağca bir kilometre taşıdır. Ağca, konuşup, takip edilip çözüldüğü zaman bu günkü Ergenekon'un da ipuçları ortaya çıkacaktır. O günden bu güne nasıl gelindiği anlaşılacaktır." diye konuştu.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağcayı, agcayi, neden, tokatladi, tokatladı, yazicioglu, yazıcıoğlu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mert Yazıcıoğlu Resimleri, Mert Yazıcıoğlu Fotoğrafları Violent Yerli Ünlü Resimleri 0 22 Aralık 2013 16:55
Oktay Kaynarca kız arkadaşını tokatladı! Lady Haber Arşivi 0 25 Mayıs 2010 08:37