IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2010, 14:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
1 yıl kırık bıçakla yaşadı.




Bursa'da çıkan kavgada sol koltuğundan bıçaklanan Mitat Aydın tam bir yıl boyunca vücudunda sapı kırılan bıçakla yaşadı.

Mitat Aydın, 2009 yılına arkadaşlarıyla kent merkezinde eğlenerek girdi. Saat 02.00 sıralarında Mitat Aydın ve arkadaşları gezerken, karşıdan gelen alkollü iki kişiyle omuz atma nedeniyle tartışmaya başladı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sırasında Mitat Aydın, sol omzunun altından bıçaklandı. Olay anında durumu fark edemeyen Aydın, arkadaşının kullandığı otomobil ile evine giderken sırtında bir sıcaklık hissetti. Eliyle sırtını kontrol eden talihsiz genç, ancak kanı görünce bıçaklandığını anladı. Yakında bulunan bir tıp merkezine giden gence burada ilk müdahale yapılarak, yakındaki bir hastaneye sevk edildi.
Hastaneye gelen Mitat Aydın, röntgeni çekildikten sonra yara dikilerek sarılıp evine gönderildi. Aydın, aldığı yaradan dolayı uzun süre çalışamadı. Bu dönemde evlenen genç, ağır metal sanayiinde çalışırken, yaklaşık bir ay önce ağır bir metali kaldırırken sol omzunda dayanılmaz bir acı hissetti. Bunun üzerine bir başka hastaneye giden Aydın, yaşadığı kavga sırasında kendisine saplanan bıçağın sapı zanlının elinde, ucunun ise kendi vücudunda kaldığını öğrendi.
Mitat Aydın, olayları şöyle anlattı: "İstemeden bir olaya karıştım ve bıçaklandım. Götürüldüğüm hastanede röntgen ve tomografi çekildi, pansumanım yapıldı. Sabah hiçbir şeyim yoktur diye taburcu edildim."
Bir ay sonra yarada şişkinlik ve ağrı olduğu için kendisine bakan doktora giderek durumu anlattığında 'yara iyileşme aşamasında olduğu içindir, zamanla o şişlik iner' cevabı verilerek gönderildiğini ifade eden Aydın, "Aldığım yaradan dolayı çalışamadığım için sigorta sürem doldu ve param olmadığı için doktora gidemedim. Aralık 2009'da bir başka hastaneye gittim. Orada yapılan incelemede bıçaklandığım yerde 4 santim boyunda bıçağın kaldığı ortaya çıktı. Beni yeniden o hastaneye yönlendirdiler." şeklinde sözlerini sürdürdü.
Tekrar hastaneye giderek yapılan yanlışın düzeltilmesini istemesine rağmen yetkililerden 'Size müdahale eden doktor artık çalışmıyor, aile hekimi oldu. Bu nedenle sana yapabileceğimiz bir şey yok. Eğer bin TL paran varsa seni ameliyat yaparız.' cevabı aldığını iddia eden Aydın, "Ben de benim muhatabım hastanedir. Doktor hata yaptıysa bu hastanenin sorumluluğundadır. Beni bu durumdan siz kurtarın, aksi halde ben de hakkımı kanun önünde savunacağım dedim." şeklinde konuştu.
Hastanede yapılan muayeneden kendisinden para alındığını da anlatan Aydın, "Ameliyata karar verdiler ve benden yaklaşık 1000 TL para istiyorlar. Ancak benim param yok. Eğer bana yapılan hatayı iş bu noktaya gelmeden düzeltseydiler şikayetçi olmayacaktım, hatasız kul olmaz deyip geçecektim. Ancak bana karşı tutum ve davranışları düşüncelerimi değiştirdi. Yaşadığım bütün mağduriyetin hesabını adalet önünde arayacağım." dedi.
İl Sağlık Müdürlüğü'nden kendisine kanun önünde bir şey elde edemeyeceğinin söylendiğini anlatan Aydın, "Bu olay bana yaklaşık 2 bin 500 TL'ye mal oldu. Bir senedir acı çekiyorum. Ben de hastaneye maddi manevi tazminat davası açacağım. Ayrıca vücudumda unutulan bıçaktan dolayı oluşan pıhtılaşma nedeniyle yanlış bir müdahalede kan kaybederek hayatımı kaybetme riskim var." şeklinde sözlerini tamamladı.
Söz konusu hastane yetkilileri ise iddiaları yalanladı. Hastane yetkilisi, "O yarayı biz dikmedik. İlk götürüldüğü tıp merkezi dikmiş. Karaciğerinde bir yara var mı diye bize yönlendirildi, biz de filmleri çekerek karaciğerinde herhangi bir yara olmadığını tespit ettik. Ardından şahsı taburcu ettik. Ayrıca bu şahıstan bin TL para da istemedik." dedi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
1, bicakla, bıçakla, kirik, kırık, yasadi, yaşadı, yil, yıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kocasına bıçakla saldırdı Seth Haber Arşivi 0 02 Temmuz 2014 11:21
Tacizcisini bıçakla öldürdü Zen Haber Arşivi 0 04 Kasım 2012 13:42