IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2010, 17:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Alparslan Aslan yine olay çıkardı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Alparslan Arslan, duruşmanın görüldüğü mahkeme salonunda sanık Osman Yıldırım'a kafa atmak isteyince salon dışına çıkarıldı

Birinci Ergenekon Davası'nın 131.duruşması Silivri'de devam ediyor.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmanın öğleden sonraki bölümünde Osman Yıldırım'ın çapraz sorgusu, Mahkeme Heyeti Başkanı Köksal Şengün'ün sorularını yanıtlamasının ardından tamamlandı.

Osman Yıldırım'ın 9 oturumda tamamlanan çapraz sorgunun ardından sanık ve avukatlarının taleplerinin alınmasına geçildi. Osman Yıldırım'ın sorgusu dava kapsamında en uzun süren çapraz sorgu oldu.

Osman Yıldırım, Mahkeme Başkanı Köksal Şengün'ün sorusu üzerine Teoman Ekşioğlu ve Ahmet Doğan'ın Ankara'da kendisini ziyaret ettiğini söyledi.

Köksal Şengün'ün "Peki seninle ne konuştular?" sorusuna Osman Yıldırım, "Teoman Ekşioğlu bana Muzaffer Tekin'in selamını getirdi. Savunmanı böyle yaparsan daha iyi olur dediler. İfadelerimde vatanımı, milletimi sevdiğim yerine, dini motifler kullan dediler" diye cevap verdi.

Bunun üzerine Başkan Köksal Şengün, "Muzaffer Tekin'in talimatı mıydı?" diye sorunca Osman Yıldırım "Selamı var dediğine göre o çıkıyor" dedi.

Bu arada söz alan sanık Alparslan Arslan, Veli Küçük'ü hayatında hiç görmediğini belirterek, Onu milliyetçi ve mukaddesatçı olarak tanıdığını söyledi. Osman Yıldırım, "Yer yer sevilen yer yer de yerilen bir insandır. Yerilen derken eleştirilen anlamında söylemiyorum" diye konuştu.

Duruşmada gerginlik

Çapraz sorgusu tamamlanan Osman Yıldırım'ın sanıkların bulunduğu bölüme oturtulmasının ardından Alparslan Arslan ayağa kalktı.

Alparslan Arslan, Osman Yıldırım'ın bulunduğu bölüme doğru yürüdü. Hareketlerinden Osman Yıldırım'a kafa atmak istediği anlaşılan Arslan jandarmalar tarafından yere yatırılarak etkisiz hale getirildi.

Arslan, Başkan Şengün'ün "Yavaş yavaş dışarı çıkarın" uyarısı üzerine, salondan dışarı çıkartıldı.

Şengün bu durumu tutanağa "Arslan taşkınlıklar yapması sebebiyle dışarı çıkartıldı" diye geçirdi.

Osman Yıldırım'ın avukatı Murat Eken ise savunmasını Perşembe günü yapacağını belirtti.

Başkan Şengün bunun üzerine sanık ve avukatlarının taleplerini almaya başladı.

İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek'in avukatı Mehmet Cengiz "Bir an evvel Danıştay enkazının ortadan kaldırılmasını istiyoruz. Gizli tanık 9 olduğu anlaşılan Osman Yıldırım'ın, Ümit Sayın'a yapılan uygulama gibi gizli tanık ifadesi alınarak beyanının saptanmasını istiyoruz" dedi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alparslan, aslan, cikardi, çıkardı, olay, yine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık