IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ocak 2010, 20:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dalgalar Senem'i bugün de vermedi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kar yağışını izlemek için sahile indikleri anda dev bir dalga yola kadar gelip Senem'i aldı.

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dalgaların denize sürüklemesi sonucu kaybolan üniversite öğrencisini Senem Kasap'ı (21) arama çalışmalarından bugün de bir sonuç alınamadı. Fındıklı Kaymakamı Hakan Alkan, "Arkadaşlarının polise verdiği ifadelere göre arkadaşları 15 dakika Senem'i denizde dalgalarla boğuşurken görebildiler. Daha sonra ise gözden kayboldu" dedi.

Merkez Mahallesi sahilindeki rıhtımda önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte yürürken aniden gelen büyük dalgaya kapılarak denize düşen genç kızın bulunması için bu sabah saatlerinde başlatılan çalışmalarda, Rize Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik'te görevli 4 dalgıç, gün boyu dalış yaptı.

ARAMALAR DURDURULDU

Ayrıca sahil güvenlik ekipleri ile vatandaşlar da sahil kenarından arama çalışmalarına katıldı. Aramalardan bir sonuç alınamaması ve havanın kararması üzerine bugünkü çalışmalar sonlandırıldı.

Kasap'ın aranmasına yarın devam edilecek. Bu arada, kızlarının denizde kaybolduğu haberini alarak, Samsun'dan Rize'ye gelen ann Leyla ile baba Ömer Kasap'ın, fenalaşmaları üzerine Fındıklı Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezi'nde tedavi altına alındıkları öğrenildi.

Ömer Kasap'a, 2 saatte bir sakinleştirici iğne yapıldığı belirtildi. Öte yandan, Fındıklı Meslek Yüksekokulu'ndan arkadaşları, Senem'in denize düştüğü rıhtıma gül bıraktılar.

YÜRÜRKEN DENİZ ALDI
Fındıklı Kaymakamı Hakan Alkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, olay gecesi hava şartlarının çok kötü olduğunu belirterek, "O gece denizin durumu nedeniyle iskeleye inmek aslında çok riskli idi. Ancak ilk kar yağışını izlemek için sahilde yürümek istemişler. Denizi seyrederken de gelen büyük bir dalga Senem'i alıp denize düşürdü. İki öğrenci de aynı tehlikeyi atlattı, ancak diğer arkadaşları onları tutmayı başardı" dedi.

Gece denizin oldukça dalgalı, dalgaların da çok yüksek olduğunu ifade eden Alkan, "Arkadaşlarının polise verdiği ifadelere göre arkadaşları 15 dakika Senem'i denizde dalgalarla boğuşurken görebildiler. Daha sonra ise gözden kayboldu. Olaydan haberdar olmamızdan itibaren Senem'i bulmak için büyük gayret sarf ediyoruz. Sahil güvenlik, AKUT, deniz polisi ve vatandaşlar, ellerinden gelen çabayı gösteriyor. Genç kızımızı bulmak için devletin bütün imkanlarını seferber ettik. Ancak maalesef şu ana kadar bir sonuç alamadık" diye konuştu.

Olay gecesi Senem'le birlikte olan arkadaşlarının psikolojilerinin çok bozuk olduğunu, gençlere psikolojik destek verdiklerini anlatan Alkan, "Olayın olduğu rıhtım ilçede liman olmadığı dönemde, çok eskiden yapılmış. Bu nedenle çevresinde bariyer yok. Ancak bundan sonra rıhtımda bariyer yapılması konusu üzerinde ciddi olarak duracağız" ifadelerini kullandı.

Alkan, bugün ara verilen çalışmalara yarın ve daha sonraki günlerde devam edeceklerini, genç kızı bulmayı ümit ettiklerini kaydetti

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bugun, dalgalar, de, senemi, vermedi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Senem hastanede AngeL Haber Arşivi 0 06 Mayıs 2014 21:20