IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2010, 17:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zehir tacirlerine ağır darbe





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Milyonlarca uyuşturucu hap üretebilecek saf metamfetaminle ele geçirildi


Antalya, Van ve Adıyaman'da düzenlediği eş zamanlı operasyonda, İran'dan getirildiği belirlenen bin 242 gram yüksek uyarma ve bağımlılık yapma özelliği olan sentetik bir madde olan saf metamfetamin ile 500 gram eroin ele geçirildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro ekipleri, İran'dan metamfetamin getirerek Antalya'da kurdukları atölyede hap üretmeyi planlayan bir suç örgütünü tespit etti.

Suç örgütünün saf metamfetamini Antalya'ya getirdiğini saptayan polisler, Antalya, Adıyaman ve Van'da Özel Harekat polisleri ve narkotik köpeklerinin de katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, suç örgütünün elebaşı oldukları öne sürülen N.F. (45) ve İ.T. (22) ile birlikte V.K. (27) M.Y.(35), S.K. (31) ve H.Y. (37) Antalya'da, E.H. (32) ile M.Ç. de (32) Van ve Adıyaman'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Örgütün elebaşı olduğu iddia edilen N.F'nin Van'da bir televizyon kuruluşunda çalıştığı belirtildi.

-VAN'DAN KARGOYA VERDİLER ANTALYA'DA ALDILAR-

Zanlıların İran'dan temin ettikleri bin 242 gram metamfetamini Van'dan kargoya verdikleri ardından da Antalya'ya gelerek kargodan aldıkları da belirlendi.

Zanlıların Antalya'da tespit ettikleri 3 ayrı noktayı uyuşturucu hap üretmek için kullanmayı planladıkları anlaşıldı. Şüphelilerin üzerlerinde, ev, oto ve atölye olarak hazırladıkları yerlerde yapılan aramalarda metamfetaminin yanı sıra bebek bezlerinin içine gizlenmiş 500 gram eroin, bir tabanca, 24 fişek, hassas terazi, sahte kimlikler, bir miktar esrar ve uyuşturucudan elde edildiği öne sürülen para ele geçirildi.

-EROİNDEN 7 KAT DAHA FAZLA BAĞIMLILIK YAPIYOR-

Zanlıların kurdukları atölyede saf metamfetamin maddesinden milyonlarca hap üretmeyi ve eroinden 7 kat daha fazla bağımlılık yaptığı belirtilen hap imal etmeyi planladıkları kaydedildi.

Yetkililer, ele geçirilen metamfetamin maddesinin laboratuvar incelemesinde maddenin yüzde yüz saf olduğunun belirlendiğini ve bu miktardan milyonlarca hap yapılabileceğini belirttiler. Yetkililer, ele saf uyarıcı maddenin hap haline getirilmesi durumunda, üretilen hapların piyasa değerinin 6,2 milyon avroyu bulabileceğini kaydettiler.

Antalya Narkotik Bürosu tarafından geçen yıl yapılan operasyonlarda 171 bin metamfetamin bazlı uyarıcı hap ele geçirildiği, bu haplardaki toplam metamfetamin maddesinin 30 gram olduğuna da dikkati çektiler.

Zanlıların sorgusu sürüyor.

Dünya üzerindeki en tehlikeli uyarıcı maddelerden birisi olduğu öne sürülen metamfetaminin 1919 yılında Japon bir kimyacı tarafından sentezlendiği, 2. Dünya Savaşı yıllarında Adolf Hitler ve askerlerinin de bu maddeyi kullandığı bilinmekte.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağır, agir, darbe, tacirlerine, zehir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnsan tacirlerine darbe: 18 gözaltı Seth Haber Arşivi 0 11 Kasım 2014 10:41
Uyuşturucu tacirlerine darbe Seth Haber Arşivi 0 28 Ekim 2014 00:05
Zehir tacirlerine büyük darbe Katherina Haber Arşivi 0 27 Temmuz 2012 12:16
PKK'ya Ağır Darbe System Haber Arşivi 0 14 Aralık 2011 19:59
Rize'de zehir tacirlerine tutuklama Lucifer Haber Arşivi 0 02 Temmuz 2010 20:20