IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ocak 2010, 01:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ali Poyrazoğlu'ndan tavsiyeler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"Cinsellikte başarısız adam işinde de başarılı olamaz"


Sanatçı Ali Poyrazoğlu, ikili ilişkilerde ve tensel temasta yenilenmeyi sağlayamayan bireylerin iş hayatında da başarılı olamayacağını söyleyerek, “Ten ilişkisini inovatif bir dokunuşla geleceğe götüren insan, iş hayatında mutlu olabiliyor” dedi
Şirketlere verdiği workshop’larla tanınan sanatçı Ali Poyrazoğlu, Bersay İletişim Enstitüsü’nün (BİE) konuğu olarak profesyonellere “Fark Yaratan İnsan” olmanın şifrelerini verdi. İkili ilişkilerde ve tensel temasta yenilenmeyi ve başarılı olmayı sağlayamayan bireylerin iş hayatında da başarılı olamayacağını söyleyen Poyrazoğlu, “Aşk hayatını yönetemeyen adam, iş hayatını da yönetemez. Ten ilişkisini bile inovatif bir dokunuşla geleceğe götüren ve mutlulukta süreklilik sağlayan insan, iş hayatında da başarılı, yaratıcı ve mutlu olabiliyor” dedi.
IRZIMIZA GEÇİLDİ
Birlikteliklerde biraz zaman geçtikten sonra ‘Şu yastığı koyup üstüne oturayım. Ölsün’ deme noktasına gelinebildiğini dile getiren Poyrazoğlu şöyle devam etti: “İlişkilerde bir süre sonra ten eskiyor. Herhangi bir şeye yenilik katmak zor geliyor. Hepimiz bu memlekette katledilmiş, ırzına geçilmiş, beyni elinden alınmış çocuklarız. ‘Yapma’, ‘dokunma’, ‘icat çıkarma’, ‘sıradan çıkma’ çivileri çakıldı her yerimize.”


POPOMUZDA ÇİVİLER

Sonra belirli bir yaşa gelip iş hayatına girdikten sonra böyle bir süreçten geçmiş beyinlerden yaratıcı olup icat çıkartması beklendiğinin altını çizen Poyrazoğlu şöyle devam etti: “Bizden yenilik istendiğinde biz ‘Ne icat çıkartacağım ya? Bunca sene canımı okudunuz siz benim. Zihnime, kalbime, göğsüme, popoma, her yerime çivileri çaktınız’ deme noktasına gelebiliriz. Ama zihnimizi özgürleştirebilmek için eğitim hayatımızda, aileden başla***** askerlikten, ezildiğimiz büzüldüğümüz dönemlerden, köle ticaretinin ilk evrelerinden oramıza buramıza çakılmış çivileri teker teker söküp özgür bir zihin çıkartmaya
çalışmalıyız.
Çünkü firmalar özgür zihin istiyor. Bunun için kendine, aşkına, karşındakinin tenine bile yeni ve farklı şekilde dokunabilen insan çıkarmak zorundayız kendimizden.”


İkinci beyin faktörü

Başarılı insan için ikinci bir ilgi alanının önemini Einstein örneğiyle anlatan Poyrazoğlu bunu şöyle açıkladı: “Einstein bilgisini hayal gücünün emrine verdi. Keman çalardı, resimden anlıyordu. Başka disiplinler konusunda ikinci üçüncü beyin oluşturmuş insandı.” Hi Tech’in giderek yalnızlığın oyuncağına dönüştüğünü dile getiren Poyrazoğlu, “Bu kurumlarla ilişkileri zedelemeye başladı. Hi touch insani dokunuşuna geri dönmeli” dedi.


Kurumlar fazla kilolarını atar

Poyrazoğlu, “İnsanların fazla kilo taşıyamadığı gibi kurumlar da fazla gelen çalışanlarını silkeleyip diyet yapabilirler” dedi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ali, poyrazoğlundan, poyrazoglundan, tavsiyeler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BIFO - Ali Poyrazoğlu Zen Sinema Dünyası 0 10 Aralık 2012 21:10
Ali Poyrazoğlu (1943 - .... ) Liaaa Oyuncular / Yönetmenler 0 28 Şubat 2012 11:55
Levent Kırca ve Ali Poyrazoğlu Barıştı! Rüzgar Haber Arşivi 0 06 Ocak 2012 23:43