IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Şubat 2010, 15:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan'ın sinirlerini zıplatan söz





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Meclis'te tartışmalar büyüyor. MHP'li Durmuş'un sözleri kavga çıkardı. Erdoğan, kürsüden resmen kükredi!

MHP Milletvekili Osman Durmuş'un, Başbakan Erdoğan'a yönelik sözleri Meclis'te yumruklaşmaya neden oldu. Durmuş, AK Partili İl Genel Meclis Üyesi İsmail Hakkı Eser'in "Erdoğan ikinci peygamberdir" sözlerini söylediğini iddia etmesi üzerine kavga çıktı. Erdoğan'ı asıl sinirlendiren şey ise Durmuş'un, Başbakan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başörtüsüyle ilgili üstü kapalı sözleri oldu.
İşte Meclis'te yaşanan o söz düellosu;

MHP Milletvekili Osman Durmuş: İnternet sitesine girerseniz il başkanınız, eski il başkanınız şu anda il genel meclisi üyeniz, İsmail Hakkı Eser'in 14 Kasım 2008'de yaptığı konuşmada Başbakana bağlılığını belirttikten sonra "bizim için adeta ikinci peygamberdir" sözünü kullanmıştır.

Bunun sesli kayıtları da var. Ben isterdim ki peygamber gibi anılmak bir
KAVGAYI BAŞÖRTÜ ÇIKARDI"Sizi gidi beyaz gömlikler sizi. Siz nasıl olurda, peygamber olarak anılan bir Başbakan'ın eşini içeri sokmassınız."
MHP'li Osman Durmuş'un işte bu sözleri kavga çıkardı.
Geçtiğimiz Pazar günü TRT 1'de GATA'da yaşanan ve Emine Erdoğan'ı çok üzdüğü belirtilen "türban" tartışmalarının ardından Durmuş'un, kendisine partisine yönelik çok ağır sözler söylemesi Erdoğan'ı resmen çıldırttı.

Başbakan, Durmuş'un bu sözlerine ilk bölümde cevap vermedi. Durmuş 1,5 saat sonra bir kez daha kürsüye geldi ve AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ'ın kendisine yönelik eleştirilerine cevap verdi. İkinci kez yaptığı konuşmasında da yine
Emine Erdoğan'ı hedef alması Başbakan'ı bu kez çıldırttı. Erdoğan, Durmuş'un üzerinden MHP'yi, başörtüsü üzerinden siyaset yapmakla suçladı hatta bir adım daha ileri götürdü ve bu sözler edepsizliktir ahlaksızlıktır dedi.
hakaret olarak düşünülmemeli, millette müslümanlara ben peygamber değildim demesini beklekdik.

"DIŞARIDA BAŞÖRTÜLÜ
BURADA AÇIK"
Sayın Grup Başkanvekiliniz Antalya Milletvekiliniz Nesrin Hanımefendi'nin kendi gönlüyle Meclis'te başı açık oturmasını kınarken, şurada oturanların bir çoğunun bir çok hanımefendinin dışarıda başı kapalı burada başı açıkken yalanı siz konuşuyorsunuz. Tek tek fotoğraflandırır gösteririm. İstismara gelince varsınız, iftiraya gelince varsınız dışarıda başınızı örtersiniz burada açarsınız başkasının iffetinden bahsedersiniz. Ayıptır size ayıptır, utanın utanın.

"SİZ KANUN KAÇAĞISINIZ"
Sayın Milletvekili alemi sersem sadece kendinizi akıllı görmeyin. YÖK Kanunu'nun EK 10 maddesinin değiştirilmesi için şeref ve namus kabul eden imzayı MHP Grup Başkanvekilleriyle birlikte attınız mı atmadınız mı? Neden çıkarmadınız YÖK ile ilgili kanunu? Siz korkaksınız, siz kaçaksınız, siz kanun kaçağısınız, Anayasa kaçağısınız. Biz hak bildiğimiz, doğru bildiğimiz yola tek başına da kalsak mücadaleden kalmayız. Ne uluslararası sermayeye arkamızı dayarız. Ne de kız kardeşimin, bacımın eşimin başörtüsünün örtüsünü başkasına tartıştırırız.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
BAHÇELİ'NİN KORUMALARI KAPIYA DAYANDI İDDİASIGenel Kurul Salonu'nda MHP Grubu'nun hemen önünde gerçekleşen kavga sırasında MHP'li bazı milletvekilleri Bahçeli'nin önünde önce blok oluşturdu ardından da arka sıralara alındı. Ankara kulislerine bomba gibi düşen iddia ise işte bu olayla ilgili. İddialara göre Genel Kurul Salonu'nda yaşanan kavgayı Meclis TV'den izleyen Bahçeli ve bazı eski MHP'li Bakanların korumaları, yayının kesilmesinin hemen ardından Genel Kurul kapısına dayandı. İşte gecenin ikinci arbedesi de işte tam burada yaşandı.
MHP KURMAYLARI YALANLADI AMA...
Polisin yoğun güvenlik önlemi alarak bu ilginç girişimin engellendiği belirtilirken, baskın iddiaları MHP kurmayları tarafından yalanlandı. İddiaların doğruluğunu ise yarın Meclis tutanakları ile güvenlik kayıtları gösterecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Bu tür iftiraya yönelik bir söz için burada bulunmak istemezdim. Herşeyden önce arkadaşımız peygamberlik zincirinin bittiğini bilmiyor. Son peygamberin, peygamberimizle beraber son bulduğunu bilmiyor. Ve secaat arzederken bunu bilmiyor. Önce izan sahibi olacaksın.
"BENİM PARTİMDE BARINAMAZ"
Bir tarafa internet sitelerinde nelerin dolaştığını, ne tür belden aşağı vurmaların olduğunu çok iyi biliyoruz. Benim partimde bu şekilde bir yakıştırmayı yapan barınamaz. Bakın lütfen otur yerine, otur yerine. Barınamaz bu bir. İki, iki... Önce susmayı öğren, dinlemeyi öğren kaldı ki benimle ilgili bu tür yakıştırmayı yapan siz. Benimle ilgili...

TBMM Başkanvekili Gürdal Mumcu: Sayın milletvekilleri lütfen!Dinleyiniz ondan sonra.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Bu tür yakıştırmayı yapan siz, ayrıca eşime laf atamassın bu edepsizlikliktir, izansızlıktır, ahlaksızdır...

TBMM Başkanvekili Gürdal Mumcu: Sayın Vural, Sayın Durmuş lütfen!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Sen başörtülüler üzerinden oy toplamak isteyeceksin eşimin başörtüsü sebebiyle.


TBMM Başkanvekili Gürdal Mumcu: Lütfen sakin olunuz ve yerinize oturunuz Sayın Milletvekilleri. Sayın Erdoğan konuşmasını bitirsin lütfen.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Eşimin başörtüsü nedeniyle GATA'ya sokmayanları müdafa edecek kadarda izansınsın, izansınsın. Ondan sonra da başörtülüleri konuşacaksın hadi oradan.

TBMM Başkanvekili Gürdal Mumcu: Sayın Milletvekilleri oturuma 10 dakika ara veriyorum.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
erdoğanın, erdoganin, sinirlerini, soz, söz, ziplatan, zıplatan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan Filistinli Erdoğan Şenaa'yı unutmadı! Desmont Haber Arşivi 0 28 Aralık 2014 18:13