IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2010, 19:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu teğmenler çok şey biliyor





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Amirallere suikast iddianamesinde zanlıların evlerde kalan teğmenleri nasıl fişledikleri ayrıntılı olarak anlatılıyor.

Evlerde kalan teğmenlerin örgütün amaçları doğrultusunda kullanılması için tavsiyelerin de yapıldığı belirtilerek teğmenlerin "İstenilen tüm faaliyetlere yönlendirilebilir, provakatif eylemler için kullanılabilir, göreve hazır bir görüntüsü var" gibi notlarla fişlendikleri anlatılıyor.

İddianamede, şüpheliler A. E., B. D., Y. A. ve T.A.'nın Kocaeli'nde kullandığı evde yapılan aramada ele geçirilen DATA TRAVELER 2 GB 04183-322A00LF IBARELI KINGSTON MARKA FLASH BELLEKTE" ele geçirilen bir belgeye ilişkin değerlendirmeler yer aldı.
İlgili belgede diğer/2008_2009_SONUÇ RAPORU" isimli Word belgesinde," 2008-2009 Dönemi içerisinde yapılan faaliyetler sonucu, 2009-2010 dönemi faaliyet programında görev alabilecek teğmenler ile Deniz Harp Okulu, Deniz Lisesi, Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenim gören askeri öğrencilere ait liste aşağıdaki gibidir." Bölümü dikkat çekiyor. Bu bölümde evlerde kalan genç teğmenlerle ilgili çarpıcı değerlendirmeler bulunuyor.
Teğmenler hakkında bilgi toplandı

34 teğmen hakkında değerlendirme notlarının bulunduğu belgede kişisel özellikler yanında etnik köken, siyasi ve fiziki görüşleri, mesleki yetenek gibi çok sayıda ölçüt sıralanıyor. Değerlendirmelerin Karargâh Evleri oluşumu içindeki kişiler tarafından hazırlandığı belirtiliyor. Ele geçirilen belgede teğmenlerle ilgili şu bilgiler yer alıyor:
Provokatif eylemlerde kullanılabilir
"A.O isimli teğmenden bahsedilirken 'Tgm.F.G ile ev tutması sağlanarak istenilen tüm faaliyetlere yönlendirilebilir', Teğmen E.A. hakkında 'Provakatif eylemler için kullanılabilir. Güvenilir. A.A ile ev tutması söylendi. Yönetim kadrosunda yer alabilir. ', Teğmen S.Y.Y ile ilgili ' Psikolojik tedavi gördü. Kadıköy'deki evin kullanımında önemli rol oynadı', Teğmen I.B.T ile ilgili '.. evlerde kalması ve bazı faaliyetlerde aktif kullanılmasında bir sakınca görülmemektedir.'
Kesinlikle kontrol altında tutulmalı

Ele geçirilen belgede sakıncalı olabilecek bir teğmen hakkında "Kesinlikle kontrol altında tutulmalı" denilerek uyarı yapılması da dikkat çekiyor. Aynı teğmenle ilgili olarak "Son davadan sonra üzerinde bir tedirginlik var. G.D nin samimi arkadaşı. İşçi Partisi konferanslarına katılmıştı. Davada İşçi Partisi'nin öne çıkmasından sonra kendini geriye çekti." notundan sonra değerlendirme bölümünde, "Çok şey biliyor. Bir çok faaliyetin içinde yer aldı.
Deniz Yıldızı ve Ata Evler'den haberdar. Özel faaliyetler hakkında bilgisi var. En önemlisi İşçi Partisi bağlantılarını biliyor. Kesinlikle kontrol altında tutulmalı. Ve kendisini kontrol altında tutmak için gerekli dosyalar hazırlanmalı. Bu yüzden evde kalması önemli." şeklinde uyarı yapıldığı belirtiliyor.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
biliyor, bu, cok, sey, teğmenler, tegmenler, şey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
CHP AK Parti'ye diş biliyor Crips Haber Arşivi 0 19 Ağustos 2008 13:27
o kendini biliyor.. . Mazhochist Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 3 11 Ocak 2006 21:06