IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Şubat 2010, 17:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Saadet Partisi'nden yoksullara yardım





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Yoksullara yardım açık arttırmaya çıktı. CHP lideri Baykal 300 dedi, Saadet lideri Kurtulmuş 800"e çıktı.

Seçim yaklaştı, vaatler arka arkaya gelmeye başladı. CHP lideri Deniz Baykal her işsiz aileye 300 lira vereceğini söylerken Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş fiyat yükseltti. Yoksullara aylık 800 lira yardım yapılacak.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş Gazeteci Ömer Şahin’in hazırlayıp sunduğu Kanal A’daki “Görüş Farkı” programına katıldı. 28 Şubat sürecinde eşinin yaşadığı mağduriyeti anlatan Kurtulmuş’un açıklamalarından satır başları şöyle:

GERİLİMİN NEDENİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ
Bakın bu zamana kadar hükümetin yaptığı millet iradesi bakımında en başarılı adım cumhurbaşkanını halk tarafından seçtirilmesi. Şimdi bu son zamanlarda yaşadığımız tartışmaların arkasında, Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesini engellemek isteyen bazı çevreler var. Bunlar bir takım siyasi gerginlikler, kamplaşmalar, kutuplaşmalar oluşturarak ‘Bakın bu hava içerisinde cumhurbaşkanı seçmeyin, tekrar bir anayasa değişikliği yapıyor muyuz, bu değişikliğin içine cumhurbaşkanını tekrar parlamento seçsin maddesi koyalım, meclis seçsin’ diyecekler. Bundan endişe ediyorum. Kim cumhurbaşkanını halkın seçmesini engellemeye yönelik bir adım atarsa millet tarafından ebediyyen defteri dürülür, bir kenara koyulur.

ERDOĞAN LİSELİ OLSA DA O KARAR VERİLİRDİ
Başbakan hissi davranıyor. Herhangi bir liseli başbakan olsaydı, Danıştay aynı kararı verecekti.

CUMHURBAŞKANININ SÖZLERİNİ YADIRGADIM
Cumhurbaşkanımızın söylediği sözü fevkalade yadırgadım. Cumhurbaşkanını da bu parlamento seçti. Bu parlamento anayasa değişikliği yeteneğini kaybetmiştir demek herhalde maksadını aşan bir sözdür. Zaten bugün yanlış anlaşıldım manasında bir düzeltme yaptı. Şimdi bu parlamentonun hiçbir şekilde mazeret üretme imkanı yoktur. Özellikle iktidar partisinin. 22 Temmuz’dan bu yana milletin verdiği bir numaralı görev yeni bir anayasa yapma görevidir.

DURMUŞ'UN TAVRI ÇİRKİN
Osman Durmuş’un maalesef seçilmiş bir milletvekili olarak kürsüde adeta “oh ne iyi oldu bak sizi GATA’ya almadılar” şeklinde konuşması çirkin bir tavırdır. Kaldı ki sadece Emine Erdoğan değil, GATA’da bir çok olayın olduğunu duyuyoruz. Seçilmiş bir milletvekiline bunu söylemek düşmez. Genelkurmay başkanı çıktı GATA’ya almamışsak bu savunulamaz dedi Nusret Demiral ezanla ilgili sözlerini söylediği zaman MHP’nin oyları o seçimde baş aşağı düştü. MHP’ye oy veren insanların büyük kısmı dini değerlere saygılı insanlardır.

EŞİM 28 ŞUBAT MAĞDURU
Eşim İstanbul Üniversitesi’nde öğretim üyesiydi. Doçentti. İlk başörtüsü yüzünden mağdur olanlardan biri. İktisatta beraber aynı fakültedeydik. O zaman İ.Ü’de dosyaların tutulduğu, açıkça fişlemelerin yapıldığı bir dönemdi. Dün gibi hatırlıyorum. Uzaklaştırma yazısını odacılar ilk bana getirdiler. Okuduğumda hakikaten çok üzüldüm bir de o doktora doçentlik akademik kısmın en zor zamanlarındaki süreçleri beraber yaşadık. 2 çocuğumuzun olduğu ve gece yarılarına kadar çalışarak zorluklarla geldiği bir nokta. Kendisi biliyordu ben açıklarken itiraf edeyim ki ben den daha metin bir şekilde karşıladı. Benden ve eşimden hiçbir şekilde intikam içeren bir söz söylerken kimse duymamdı.

ALEVİLERE BAKIŞ AÇIMIZ
Başörtülü üniversite kapılarından dönen kızın hakkını nasıl arıyorsak cem evindeki insan içinde aynı mücadeleyi vermeliyiz. Herkesin kendi düşüncesi hayat tarzı içinde özgürleştirmek gerekiyor.

TÜRBANLILAR CİPE BİNER Mİ?
Cip simgesel bir şey. Bizim çocukluğumuzda zenginliğin alameti kırmızı Mercedes’ti . Sonradan görme yeni zengin, sınıf atlama göstergesidir. Tiyatrodaki oyunun oyuncularını değiştirerek senaryoyu değiştiremezsiniz. Birileri işsizleşecek, yoksullaşacak, aç hale gelecek. Bazıları da zengin olacak sınıf atlayacak. Sınıf atlayanların arasına son dönemdeki iktidarın tırnak içinde “muhafazakâr bir iktidar” olmasıyla sınıf atladılar. Bunun gösteriş alameti de cip oldu. Bizim gemilerimizde ciplerimizde olmayacak.

ERBAKAN MÜDAHALE EDİYOR MU?
Göreve geleli 15 ay oldu. Erbakan Hoca bu memlekete faydalı olmak için tırnakları ile kazarak bir yerlere gelmiş, Türkiye’ye büyük katkıları faydaları olmuş biri. 15 aydır genel başkanım açık bir şekilde söyleyeyim; Erbakan hiçbir şekilde doğrudan yada dolaylı imalı bunu şöyle yap diye bir şey demedi.

VATANDAŞA 800 LİRA
Vatandaşlık maaşını 800 olarak öngörüyoruz. Bunun kaynağını düşündük. 24 katrilyonluk bir kaynak. 3.5 milyon aileyi kapsıyor. Bunu yaparken de 300 TL geliri olanı 800’e tamamlayacağız. Bir başka ailenin hiç geliri yoksa ona 800 vereceğiz.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 12 Şubat 2010, 10:37   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Saadet Partisi'nden yoksullara yardım




Oy aldiktan sonra.. bunlari gerceklestirmek onemli

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

Alt 12 Şubat 2010, 12:52   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Saadet Partisi'nden yoksullara yardım




Noyan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Başa gelse bile bu vaatlerin her tarafını kesip budayıp öyle sunum yaparlar. Bahsettikleri maaşları insanlardan emeklilik döneminde veya sigorta hakkından kesecekler. Ekonomi diye birşey var. Bu fikri ortaya Cem Uzan atmıştı zamanında..




İstenirse yapılabilir. Her siyasetçi aynı değildir fikrimce. Cem uzanın uçuk kaçık vaatleriyle, bu adamın vadettikleri farklı şeyler.


 

Alt 14 Şubat 2010, 10:08   #4
Çevrimdışı
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Saadet Partisi'nden yoksullara yardım




Türkiye kendi elindeki rezervleri "tam verimli" kullandıgı taktirde Bunlar olmıyacak şeyler değil. Ekonomiye para girdigi zaman otomatikman emekli maaşı ve işçi maaşı artar. Am Şuan Numan Kurtulmuş'un dediklerini yapması için İlk Önce Ülkemizdeki Bor kaynagın'dan başlayıp sırayla uranyum ve petrol gelir verimliligini arttirması lazım. Ama bu öyle yazıldıgı kadar kolay olmuyor. Ülkemizdeki zengin bor kaynaklarını kullanamıyoruz. Ah bir kullansak şuan ABD Turkiyeye köpek olmuş vaziyetteydi...

 

 

Etiketler
partisinden, saadet, yardim, yardım, yoksullara


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Saadet Partisi'nden Whitney Houston açıklaması PassioN Haber Arşivi 2 15 Şubat 2012 15:41
Büyük Birlik Partisi'nden Deprem Bölgesine Yardım Kampanyası aLya Haber Arşivi 0 28 Ekim 2011 11:03