IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Şubat 2010, 20:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dayak iddiası öğretmeni yaktı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Antalya'da bir lise öğrencisini dövdüğü iddia edilen beden eğitimi öğretmeni ve iki kişi bugün hakim karşısına çıktı.


Antalya'da Konyaaltı Lisesi'nde öğrenim gören Teslime Tuğçe Cesur'u dövdükleri suçlamasıyla tutuksuz yargılanan beden eğitim öğretmenleri Hakan Kayır ve Ahsen Yıldırım ile güvenlik görevlisi Yavuz Erdem, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı.

Geçen yıl Mart ayında meydana gelen olayda, lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Teslime Tuğçe Cesur, beden eğitimi dersinde öğretmenleri Hakan Kayır ve Ahsen Yıldırım'ın kendisini dövdüğünü, güvenlik görevlisi Yavuz Erdem'in de onlara yardım ettiğini ileri sürmüştü. Antalya 6'ncı Sulh Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen ilk duruşmada, öğrencisi Teslime Tuğçe Cesur'u dövmediğini iddia eden beden eğitimi öğretmeni Ahsen Yıldırım, şunları anlattı:

“Beden eğitimi dersinde ısınma hareketleri yaparken, çemberi daralttıkları greekçesiyle öğrencilerimi uyardım. Onlara hitaben ‘Geri zekalılar gibi niye anlamıyorsunuz? On defa söyletiyorsunuz’ diye bağırdım ama bu kişisel değildi, ‘geri zekalı’ diye hitap değildi. Bunun üzerine Tuğçe Cesur, ‘Ne diyorsun lan sen’ diyerek döndü ve saldırmak için üzerime geldi. ‘Senin ağzına bilmem ne yaparım bunak karı’ diyerek bana vurdu. Tekmeledi. Bahçenin başka bir bölümünde bulunan beden eğitimi öğretmeni Hakan Kayır beni kurtardı. Güvenlik görevlisi Yavuz Erdem ile Tuğçe'yi tutarak götürdü.”

Diğer öğretmen Hakan Kayır da öğrencisi Cesur'a iddia edildiği gibi vurmadığını, sakinleşmesi için spor odasına koyduğunu ve sonra okul yönetimine haber verdiğini söyledi. Güvenlik görevlisi Yavuz Erdem de suçlamaları kabul etmedi.

Duruşmada iddialarını tekrarlayan Teslime Tuğçe Cesur ise “Ahsen hoca bana ‘Geri zekalı salak’ dedi ve bana tokat atmak istedi. Ben de kendime vurdurmamak için onun ellerini tuttum, kesinlikle vurmadım. Daha sonra beni Hakan hoca saçlarımdan tutarak spor odasına götürdü” dedi.

‘Nüfuzunu kullanarak öğrenciye darp ve hakaret etmek’ suçlamasıyla yargılanan öğretmenlerin duruşması 5 Mayıs'a ertelendi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dayak, iddiasi, iddiası, ogretmeni, yakti, yaktı, öğretmeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karakolda dayak iddiası Angel Haber Arşivi 1 04 Ekim 2008 12:21