IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2010, 04:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AK Parti ile MHP seçim için kapıştı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



AK Partili Tanrıverdi, MHP barajı aşamaz dedi hatta iddiaya bile girdi. AK Parti'ye Vural'dan anında cevap geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "Yazın, not defterlerinize kazıyın, 2011’de MHP parlamentoya giremeyecek bir parti olacaktır" dedi. Tanrıverdi, AK Parti Rize Gençlik Kolu tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitim programına katıldı.

2011’de yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Tanrıverdi, Türkiye’nin artık seçimleri zamanında yapma alışkanlığı edindiğini vurguladı.

Tanrıverdi, "Erken seçim deseler de süremiz bellidir. Biz milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için seçimi zamanında yapacağız. Bir gazetede yapılan ankette vatandaşa soruyorlar, ’Erken seçim yapılsın mı?’ vatandaşın yüzde 70’i ’erken seçim yapılmasın’ diyor. Halkımız erken seçim istemiyorsa, elbette bizim erken seçim diye bir şey aklımızda olmaz. 2011 yılı temmuz ayı seçimler için belirlenmiş bir takvimdir. Normal zamanında seçim yapılacaktır" dedi.

Siyasette eriyenlerin kan kaybetme endişesi ile erken seçim telaşı içerisine girdiklerini belirten Tanrıverdi, "Türkiye’yi düşündükleri için değil, daha önceki alışkanlıkları ile erken seçim paniği içerisine girdiler. Erken seçimi yaptıramayacaklarını anlayanlar, partimize çamur atmaya başladılar. Bu da tutmayınca bir kavga, kaos ortamında bunu Meclis içinde yaparak erken seçime gidebilir miyiz kargaşasına düştüler" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2007 seçimlerinde Erzurum mitinginde "urgandan medet umduğunu" kaydeden Hüseyin Tanrıverdi, sözlerine şöyle devam etti.

"O gün urgandan medet uman Bahçeli, şimdi metreye sarıldı. Metreden medet ummaya çalışıyor. Biz ’M’ harfini milliyetçi olarak ifade ediyorduk. Ama meğer metre olarak kendileri düşünüyormuş. Metre Hareket Partisi oldular. Kusura bakmasınlar, artık sokaktaki çocuklar bile bu tarz ifadeleri kullanmıyor. Biz kimse ile aramıza mesafe koymuyoruz. Herkesi seviyoruz. Biz bu çağda kavgadan medet uman değiliz. Diyalogla işlerin daha iyi işlediğini bilenlerdiniz. Varsın onlar mesafe koysunlar. Milletvekillerine mesafe koyan adamlar, millete kendisi için mesafe koymuşlardır. Milletle kendi arasına mesafe koyuyorsa, işte o 2011 yılı geliyor. Millet bunun hesabını nasıl 2002’de, 2007’de sormuşsa 2011’de yine soracaktır. Yazın, not defterlerinize kazıyın, 2011’de MHP parlamentoya giremeyecek bir parti olacaktır. Millet bunun cezasını verecektir."

AYNI GÜN RİZE'DE OLAN VURAL'DAN
CEVAP GEÇİKMEDİ

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, ''Bundan sonra 2011 seçimlerinde AK Parti'nin iktidar olması mümkün değildir'' dedi.
Parti mensuplarıyla birlikte Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'ni ziyaret eden Vural, gazetecilerle sohbet etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'nin ''2011 seçimlerinde MHP barajı aşamayacak'' açıklamasının hatırlatılması üzerine Vural, ''Çok komik oluyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi'nin nefesini enselerinde hissediyorlar, bozkurdun nefesi enselerinde'' diye konuştu.
Korkunun ecele faydası olmadığını ve seçimde hesaplaşacaklarını belirten Vural, şöyle devam etti:
''İnşallah bu seçimlerde hesaplaşacağız. Cumhuriyetimizle milli kimliğimizle hesaplaşanlarla bir hesabımız olacaktır. O hesabı keseceğiz. Barajlarla ilgili olsa olsa kendi sorunları olacaktır. Bir jübile yaptıracağız. Rize'den sesleniyorum Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a; 2011'de bir jübile yaptırıp emekliliğini temin edeceğiz. Bütün anketler onu gösteriyor. Kendilerinin yaptırdığı anketlerde de MHP'nin nefesini enselerinde hissettiklerini görüyorlar. Onun için korkunun ecele faydası yok. Sandıkta bütün bunları söyleyenlerle görüşeceğiz.''
Halkın seçim sandığında en son kararını söyleyeceğini savunan Vural, ''Bundan sonra AK Parti'nin iktidar olma devri bitmiştir. Bütün dünya bunu böyle bilsin. Herkese sesleniyorum, medyasından iş adamlarına, sivil toplum örgütlerine. Bundan sonra 2011 seçimlerinde AK Parti'nin iktidar olması mümkün değildir. Herkes hesabını ona göre yapsın'' dedi.
Vural, parti olarak iktidara geldiklerinde ise hesap sorma döneminin başlayacağını sözlerine ekledi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ak, kapisti, kapıştı, mhp, parti, secim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AK Parti'de seçim istişare toplantısı AngeL Haber Arşivi 0 30 Ocak 2015 23:28
AK Parti seçim şarkısını tanıttı Seth Haber Arşivi 0 27 Aralık 2014 14:51
ORC'den seçim anketi: AK Parti yüzde 48! Desmont Haber Arşivi 0 04 Aralık 2014 17:45
AK Parti'den son dakika erken seçim açıklaması Seth Haber Arşivi 0 25 Ekim 2014 16:10
İşte AK Parti'nin seçim şarkıları MasteR06 Haber Arşivi 0 19 Şubat 2014 13:29