IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Şubat 2010, 17:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Haydi Gençler Bowlinge" projesi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ankara Büyükşehir Belediyesi taş atan çocukları bowling İle topluma kazandırılacak.

Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu, Keçiören Kaymakamlığı, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Keçiören Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla başlatılan proje kapsamında Keçiören ilçesindeki eğitim kurumlarında öğrenim gören 33 bin öğrenci, beden eğitim derslerinde uygulamalı olarak bowling öğrenecek.

Projenin tanıtım toplantısı, Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yurtoğlu'nun katılımıyla, projenin sponsorluğunu üstlenen Antares Alışveriş Merkezi'ndeki Rolling Ball Bowling Salonunda yapıldı.

Tekcan, toplantıda yaptığı konuşmada, projenin Türkiye'nin en büyük taşımalı spor projesi olduğunu söyledi. Gençlere bowlingi, sporu ve beden derslerini sevdirmek, bowling milli takımı için başarılı sporcular yetiştirmeyi amaçladıklarını anlatan Tekcan, projenin başarılı olması durumunda özellikle doğu ve güneydoğu illeri başta olmak üzere tüm Türkiye'de yaygınlaştırılacağını belirtti. Tekcan, bu anlamda projenin, Güneydoğu'da ''Taş Atan Çocukları Spora Kazandırmak'' projesinin de ilk adımı olduğunu dile getirdi.

Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Kocatepe de sporun tüm dünyada belediyeler aracılığıyla yapılan çok önemli bir sivil toplum organizasyonu haline geldiğini dile getirdi. ''Haydi Gençler Bowlinge'' projesinin çok önemli bir çalışma olduğunu vurgulayan Kocatepe, 75 beden eğitim öğretmeninin bowling eğitimi aldığını ve bu öğretmenlerin öğrencilere uygulamalı olarak bowling oynamayı öğreteceğini belirtti.

Bundan sonra olimpik branşların da beden eğitim derslerinde yapılmaya başlanmasını ümit ettiğini ifade eden Kocatepe, ''Ankara'da bowling oynatmak kolay, siz gelin Van'da, Hakkari'de, Ağrı'da, Kars'ta bowling oynatın da o zaman sizi tebrik edeyim'' dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Ak da, Keçiören'in nüfus itibariyle Türkiye'nin en büyük ilçesi olduğunu ifade ederek, ilçedeki 18 yaş altı nüfusun 250 bini bulduğunu söyledi. Belediye olarak kendi spor alanlarını oluşturduklarını ve gençlerin buralardan faydalanabilmesi için çeşitli projeler geliştirdiklerini anlatan Ak, ''Ancak bizim Keçiören'de spor salonları ile ilgili bir fakirliğimiz var. Genel Müdürlüğe iletiyoruz; büyük bir organizasyon yapabileceğimiz spor salonumuz yok'' diye konuştu.

Bowlingin Türkiye'de yeni yapılmaya başlanan bir spor olduğunu belirten Ak, buna karşın kendisinin bowlingi ''Taş Devri''nden bu yana bildiğini söyledi. Ak, Taş Devrin'deki Fred Çakmaktaş karakterinin sürekli bowling oynadığını ve Türk toplumunun da bowlingi oradan tanıdığını kaydetti.

Konuşmaların ardından Tekcan, Kocatepe, Ak, Güler ve Yurtoğlu, projeyi başlatan bowling atışları yaptılar.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
haydi gencler bowlinge


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Avrupa’nın büyükleri "gençler"in peşinde Seth Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 23 Ocak 2015 22:20
Genelkurmay'dan "Kumburgaz'daki kayıp gençler" açıklaması Seth Haber Arşivi 0 06 Eylül 2014 20:38
Denizli'de "Kültürlerarası Resim Kampı Projesi" Başladı Thetis Kültür ve Sanat 0 06 Mayıs 2012 12:36
"Haydi ******** basın, bunu da yaz" Süslü Haber Arşivi 0 12 Mart 2009 12:25