IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2010, 14:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
16 yaşındaki kızın şeytani planı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Aslında cinayeti işleyen 16 yaşındaki kızın 23 yaşındaki sevgilisiydi. Ama katil yerine kızın yaptıkları daha da şaşırttı.

Kütahya'da, emekli memur 56 yaşındaki Bekir Gök'ü evinde bıçaklayıp başına kürekle vurarak öldürüldü. Onu öldüren 23 yaşındaki Gökhan Özçınar'dı ama asıl onun 16 yaşındaki sevgilisinin yaptıkları şaşırttı.

Kütahya'da, emekli memur 56 yaşındaki Bekir Gök'ü evinde bıçaklayıp başına kürekle vurarak öldürmek suçundan tutuklanan 23 yaşındaki Gökhan Özçınar'ın 16 yaşındaki sevgilisi E.B. de ‘cinayete azmettirmek’ suçlamasıyla tutuklandı.

Saray Mahallesi Fuatpaşa Caddesi Pazaroğlu Apartmanı'nda, 3 Şubat 2010 tarihinde meydana gelen olayda, eşinden boşanan ve yalnız yaşayan bir çocuk babası Bekir Gök, evinde 11 yerinden bıçaklanıp başına kürekle vurularak öldürülmüş bulundu. Polisin yaptığı araştırmada olayın şüphelisi olarak barlarda garsonluk yapan Gökhan Özçınar ile sevgilisi E.B. olaydan 3 gün sonra Uşak'ta yakalandı. Kütahya'ya getirilen şüphelilerden Gökhan Özçınar tutuklanırken, E.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ÖNCE SERBEST KALDI SONRA TUTUKLANDI

Cumhuriyet savcısının itirazı üzerine bir üst mahkeme, serbest bırakılan E.B.'nin ‘azmettirici’ olduğu suçlamasıyla tutuklanmasına karar verdi. E.B. polisler tarafından Uşak'tan Kütahya’ya getirildi. Adliye'ye sevk edilen E.B. de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

E.B., daha önce polise verdiği ifadesinde cinayeti Gökhan Özçınar'ın işlediğini öne sürmüştü. E.B. olayla ilgili şu iddialarda bulunmuştu: “Yaklaşık 6 ay önce Gökhan ile birlikte televizyonda bir program izliyorduk. Alt yazıda arkadaşlık kurmak isteyenlerin mesajları yazıyordu. Bekir Gök'ün mesajını not ettik. Gökhan'ın amacı Bekir Gök'ü gasp etmekti. Gökhan'ın isteği üzerine Bekir Gök'ü cep telefonundan aradım. Daha sonra Gökhan ile birlikte Kütahya'ya gittik. Gökhan uzaktan beni izledi. Ben de Bekir Gök ile daha önce kararlaştırdığımız yerde buluştum.

ADAMIN EVİNDE KALMIŞ

Bekir Gök'ün evine gittim ve bu evde kalmaya başladım. Gökhan ise bana sık sık Bekir Gök'ü ne zaman gasp edeceğini soruyordu. Ben ise Bekir Gök'ü gasp etmememiz gerektiğini söyledim. Gökhan beni Uşak'a geri götürmek istedi. Olay akşamı da Bekir Gök'ün evine geldi. Benimle ve Bekir Gök ile tartıştı. Ardından Bekir Gök'ü bıçakladı ve kafasına kürekle vurdu. Cebindeki cüzdanını aldı. Daha sonra evden dışarı çıktık. Gökhan beni Kütahya’daki bir kız arkadaşımın evine bıraktı. Kendisi de otele gitti. Ertesi gün de Uşak'a döndük.”

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
16, kizin, kızın, plani, planı, seytani, yasindaki, yaşındaki, Şeytani


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
500 Yaşındaki Kızın Sırrı Çözüldü. Düş Haber Arşivi 0 31 Ekim 2013 10:52
Şeytani planı 11 yaşındaki çocuk bozdu PassioN Haber Arşivi 0 15 Mart 2012 20:29
Küçük kızın akılalmaz planı! Lucifer Haber Arşivi 1 01 Ekim 2010 23:39
8 yaşındaki kızın evlenmesine onay Adanalee Haber Arşivi 1 14 Nisan 2009 11:06