IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Şubat 2010, 15:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu vahşet kimsenin aklına gelmez





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Ailenin 3 ferdinin çıkan yangında öldüğü zannedildi. Ama ailenin oğlu annesini, babasını ve kızkardeşini katletmişti. Hem de öyle bir yöntemle ki;

Eskişehir'de dün sabaha karşı çıkan yangında evde ölü bulunan baba, anne ve kızının yangından değil ailenin üniversite öğrencisi erkek çocuğu tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Alanönü Mahallesi Babür Sokak'taki 5 katlı apartmanın son katında yaşayan Ali İhsan (47), eşi Nuray (44) ve kızları Melike Balaban'ın (18) evlerinde ölü bulunması ile ilgili soruşturma başlattı.

Polis ekipleri, sabah saatlerinde eve gelen ve yüzünde çizikler bulunan üniversite öğrencisi M. Balaban'ı (23) ifadesini almak üzere gözaltına aldı.

ŞIRINGAYA TUZ RUHU DOLDURUP BABASININ BOĞAZINA SAPLADI

Balaban'a ifadesi sırasında yüzündeki çizikler sorulduğunda, arkadaşlarının evine gittiği sırada darbedildiğini iddia etti.

Polis ekipleri, şüpheli M. Balaban'ı darbettiği iddia edilen kişilerle görüştü ve böyle bir olayın olmadığını belirledi.

Soruşturmayı derinleştiren cinayet şubesi ekipleri, Balaban'ın, gece saatlerinde eve geldiğini ve burada çıkan tartışma sonucu ilk önce şırıngaya tuz ruhu doldurup uyuyan babası Ali İhsan Balaban'ın boğazına sapladığını, annesi Nuray ile kız kardeşi Melike Balaban'ı da boğarak öldürdüğünü belirledi.

'BABAMI ÖLDÜRDÜĞÜM İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM'

Zanlı, M. Balaban'ın, sorgusunda, gece saatlerinde geldiği evde aralarında önceden sorunlar bulunan babasıyla bir süre tartıştığını söylediği öğrenildi.

Uyumaya giden babasının yastığının yanına bir süre sonra elinde bulunan kloroformu beze dökerek koyduğunu ifade eden M.Balaban'ın, sorgusunda şu ifadelere yer veriliyor:

'Bayıldığını anlayınca bir şırınganın içine tuz ruhu koyup babamın boğazına enjekte ettim. Seslere uyanan annemi ve kız kardeşimi de boğarak öldürdüm. Babamı öldürdüğüm için pişman değilim, ancak annem ve kız kardeşimin ölümüne neden olduğum için pişmanım. Olay yerinde bulunan delilleri yok etmek için odunluktan kömür alıp sobayı yaktım, elbiseleri içine atıp yangın süsü vermek amacıyla evin bir bölümünü ateşe verdim. Daha sonra delil teşkil edecek her şeyi bir poşete koyup arkadaşımın evine götürdüm.'

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aklina, aklına, bu, gelmez, kimsenin, vahset, vahşet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şeytanın aklına gelmez! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 25 Mayıs 2010 20:58
Şeytanın bile aklına gelmez INsaNIty Haber Arşivi 0 18 Haziran 2009 12:00
Şeytanın aklına gelmez! Dilara Güvenlik Açıkları 0 08 Şubat 2009 01:38
Kimsenin Aklına gelmez :D bøCek Komedi ve Mizah 5 04 Eylül 2008 20:17