IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Şubat 2010, 15:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ev Almak İsteyenler, Bazı şeyler paylaştıkça azalır





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Eston Yapı Şubat ayında Eston’dan ev sahibi olmak isteyenler için çok özel “Komşu Paketleri” sunuyor.


Eston Yapı Şubat ayında Eston’dan ev sahibi olmak isteyenler için çok özel “Komşu Paketleri” sunuyor. Şubat ayında Eston projelerinden birlikte 3 ev alanlar %16, 4 ev alanlar %19, 5 ev alanlar ise tam %22 indirim fırsatı elde ederken, aynı zamanda Eston’da yaşamın birlikte tadını çıkarma şansını yakalıyorlar.
Eston Yapı Pazarlama Müdürü Banu Akyıl “Sektörel araştırmalar ve müşterilerimizden elde ettiğimiz geri bildirimler sonunda gördük ki, ev satın alma kararında en etkili faktörlerden biri de aile, dost ve arkadaşlarımıza yakın olma isteği. Özellikle tercihini “şehrin eski yerleşim yerleri” dışındaki yeni bölgelerde oturmaktan yana kullananlarda bu ihtiyaç daha da artıyor. İnsanlar hem sosyal çevresini yakınına taşımak, böylelikle hayatın keyfini onlarla birlikte çıkarmak; hem de acil durumlarda sevdiklerine hemen ulaşabilmeyi istiyor. İşte bu “birlikte ve yakın olma” ihtiyacından yola çıkarak müşterilerimiz için çok özel bir teklif hazırladık: Eston Komşu Paketleri. Bu paketlerde sektör ortalamasının çok üstünde indirimler sunarak “hayat paylaştıkça güzeldir” felsefesini benimseyen herkese Eston’da sevdikleriyle birlikte yaşama şansını vermek istedik.” diyor.
Eston Şehir, geniş bahçeli evleri ve en fazla 4 katlı apartman daire seçenekleri, güvenlik, düzenli yapılaşma, spor olanakları ve sosyal donatıları çağdaş yaşam alanlarıyla ön plana çıkıyor. Eston Şehir’de her kısım kendine özgü yönetimi ve güvenliği ile bağımsız olarak yönetiliyor. Eston Şehir, konumu itibariyle Bahçeşehir’deki çağdaş yaşam alanlarına komşu, büyük alışveriş ve ticaret merkezlerine yakın olması, sosyal hayatın içinde, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda bulunmasıyla önemli bir avantaja sahip. Proje dahilinde her biri kendi özel bahçesine açılan 162 m2’den başlayan farklı tiplerdeki büyük bahçeli evler, 227 m2’den başlayan özel kapalı havuzlu villalar ve 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşan yeşillikler içinde en fazla 4 katlı apartman daireleri tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Eston Deniz 1,5 milyon metrekarelik alanda toplam 5.350 konuttan oluşuyor. Projede 8 farklı kısımdan oluşan konutların yanı sıra, 1,5 kilometrelik sahil şeridi ile 500’ün üzerinde yat kapasiteli bir marina da bulunuyor. Eston Deniz projesinde, her kısmın yönetimi ve güvenliği, birbirinden bağımsız olarak yürütülüyor. Proje içerisindeki her kısmın kendine ait özel sosyal tesisi bulunuyor. Sosyal tesisin yanı sıra kısımlar içerisindeki farklı etaplarda açık yüzme havuzlarından faydalanmak da mümkün. Projede geniş aileler için 186 m2’den başlayan ikiz villalar, dubleks villalar, 176 m2’den başlayan katlı villalar bulunuyor. Misafiri seven, kalabalık aileler, kendilerine özel bahçelerinde komşuları ile keyifli yemekler yerken, marinadaki tekneleri ile geziye çıkabiliyor, çocukları ile birlikte su sporlarından faydalanabiliyor.
Aileleri ve dostları ile birlikte keyifli bir komşuluğun tadını çıkarmak isteyenler için Eston Yapı’nın bu çok özel “Komşu Paketleri” kampanyası; her zevke uygun ev seçenekleri ve her bütçeye uygun ödeme koşulları ile Eston’da birlikte yaşamak isteyenlere büyük bir fırsat sunmuş olacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
almak, azalir, azalır, bazi, bazı, ev, isteyenler, paylastikca, paylaştıkça, seyler, ısteyenler, şeyler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ehliyet Almak İsteyenler Dikkat!!! Good Haber Arşivi 0 03 Kasım 2014 12:45
Sunucu Link Alımı ve Linkleme Konu Şablonu Hk. IF-Global Sunucu Yetki Dağıtımları ve Görev İstekleri 0 15 Kasım 2013 18:58
Hamster Almak İsteyenler. Ein Hayvanlar Alemi 0 10 Aralık 2010 14:29
Bazı şeyler paylaştıkça azalır! Lucifer Haber Arşivi 0 03 Şubat 2010 15:36