IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2010, 14:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Emekli yarbayın cinneti: Eşini ve 2 kızını öldürdükten sonra intihar etti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde cinnet geçiren emekli Tankçı Yarbay 48 yaşındaki Süleyman Oral Özçağatay, eşi 44 yaşındaki Atike Canan ve kızları 10 yaşındaki Melis ile 14 yaşındaki Cansu Özçağatay'ı tabancasıyla vurup öldürdükten sonra, başına ateş ederek yaşamına son verdi.


Emekli olduktan sonra bir sigorta şirketinin Gelibolu acenteliğini yapan emekli Yarbay Özçağatay'ın görev yaptığı dönemde, bağlı olduğu Gelibolu 2'nci Kolordu Komutanlığı'nı, ‘Balyoz’ operasyonu kapsamında dün gözaltına alınan emekli Korgeneral Engin Alan'ın yaptığı öğrenildi. Özçağatay'ın geçirdiği cinnetin Balyoz operasyonuyla bir bağlantısının olup olmadığı da araştırılıyor.
8 yıl önce Gelibolu 2'nci Kolordu Komutanlığı 18'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan emekliye ayrılıp, Gelibolu'da sigortacılık yapmaya başlayan Süleyman Oral Özçağatay, bugün saat 06.00 sıralarında bir arkadaşına, cep telefonundan ‘Sıkıntıdayım, intihar edeceğim. Kayınvalideme iyi bakın’ yazılı mesaj gönderdi. Kimliği açıklanmayan, emekli Tankçı Yarbay Özçağatay'ın arkadaşı, saat 08.00 sıralarında cep telefonundaki bu mesajı fark edip, hemen polise haber verdi.

DUBLEKS DAİRE KAN GÖLÜNE DÖNDÜ
Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hoca Hamza Mahallesi Tuğsavul Caddesi Orkide Apartmanı'nın 4 ve 5'inci katlarındaki Özçağatay Ailesi'nin oturduğu dubleks daireye gitti. Kapı zilini uzun süre çalan, ancak cevap alamayınca çilingir yardımıyla içeri girmek durumunda kalan ekipler, korkunç manzarayla karşılaştı.

Gelibolu Endüstri Meslek Anadolu Teknik Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Cansu ve kardeşi Gelibolu 75'inci Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Melis, birlikte kaldıkları odadaki yataklarında başlarından tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu. Yatak odasına geçen ekipler, burada da aynı şekilde vurulan Süleyman Oral Özçağatay ile ev kadını eşi Atike Canan Özçağatay'ın cansız bedenleriyle karşılaştı. Kan gölüne dönen evde yapılan incelemede, emekli Tankçı Yarbay Süleyman Oral Özçağatay'ın beylik tabancasıyla kızlarını ve eşini başlarından vurarak öldürdükten sonra intihar ettiği anlaşıldı. Cenazeler, olay yeri incelemesinin ardından Gelibolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
2, cinneti, emekli, esini, etti, eşini, intihar, kizini, kızını, oldurdukten, sonra, ve, yarbayin, yarbayın, öldürdükten


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cinnet geçiren baba, iki çocuğu ve eşini öldürdükten sonra intihar etti. Düş Haber Arşivi 1 06 Şubat 2015 23:23
Eşi ve iki kızını öldürüp intihar etti Desmont Haber Arşivi 0 24 Aralık 2014 20:06
Kızını ve torununun öldürüp intihar etti Seth Haber Arşivi 0 29 Ekim 2014 11:42
Eşini eşarpla boğdu sonra intihar etti Collettivo Haber Arşivi 0 26 Temmuz 2008 15:44