IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2010, 15:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cem ve babası hakim karşısında





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Cinayetten sonra ilk buluşma


Münevver Karabulut'un Bahçeşehir'de öldürüldükten sonra cesedinin Etiler'deki bir çöp konteynerine atılmasına ilişkin Cem Garipoğlu ve babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun da aralarında bulunduğu 7 sanığın yargılanmasına başlandı.

Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Cem Garipoğlu, babası Mehmet Nida Garipoğlu, Ahmet Batur, Mehmet Karakayalı ve Habit Kurt katıldı.

Duruşmaya, Münevver Karabulut'un annesi Nagihan ve babası Süreyya Karabulut ile basın mensupları alındı.

Bir grup basın mensubunun salona girememesi ve izleyicilerin de içeri alınmaması nedeniyle polis memurları ile kısa süreli tartışmalar yaşandı. Duruşmaya devam ediliyor.

-İDDİANAMEDEN-

Dava iddianamesinde, katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun, ''Tasarlayarak, çocuğu veya beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme suçuna iştirak etmek''ten ağırlaştırılmış müebbet, Hayyam Garipoğlu, Habib Kurt, Mehmet Karakayalı ve Ahmet Batur'un ''suçluyu kayırmak'', anne Tülay Makbule Garipoğlu'nun da ''suç delillerini yok etmek, gizlemek veya değiştirmek'' suçundan 6 aydan 5'er yıla kadar hapis cezasına çarptırılmaları isteniyor.

Yaş küçüklüğü dikkate alınarak hakkında, ''Tasarlayarak, çocuğu veya beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek'' suçundan 18 ile 24 yıl arasında hapis cezası istemiyle Bakırköy 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan Cem Garipoğlu'nun dosyası da 11 Şubatta yapılan ilk duruşmada, aralarında hukuki ve fiili bağlantı bulunduğu gerekçesiyle bu davayla birleştirilmişti.


Baba Garipoğlu itiraf etti!!!

Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un mahkemesinde ilk kez Nida ve Cem Garipoğlu birlikteydi. Baba Garipoğlu itiraf etti.

Başı kesilerek öldürüldükten sonra cesedi Etiler'de bir çöp konteynerine atılan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu ve babası hakim karşısına çıktı.
Baba Garipoğlu cinayeti birlikte işledikleri iddialarını reddetti ancak oğlunu sakladığını itiraf etti. Garipoğlu "Cinayete katılmadım ama oğlum bana cinayeti anlattıktan sonra oğlumu sakladım. Oğlumun nasıl saklandığıyla ilgili sorulara cevap vermek istemiyorum." dedi.
Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi'de görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Cem Garipoğlu, Mehmet Nida Garipoğlu, Ahmet Batur, Mehmet Karakayalı, Habib Kurt ve taraf avukatları katıldı. Duruşmaya ayrıca şikayetçi olarak Münevver Karabulut'un annesi Nagihan Karabulut ve babası Süreyya Karabulut katıldı.

CEM GARİPOĞLU İLE BABASI MEHMET NİDA GARİPOĞLU DURUŞMADA YAN YANA OTURDU

Cem Garipoğlu siyah kazak ve gri kot pantolan giyidiği, sakal tıraşı olduğu görüldü. Duruşma tutuklu sanıkların kimlik tespitiyle başladı. Mehmet Nida Garipoğlu 4 çocuğu olduğunu sabıkasız olduğunu ve sanayi işiyle uğraştığını söyledi. Duruşmada Cem Garipoğlu ve Mehmet Nida Garipoğlu yan yana oturdu. Emekçi Hareket Partili kadınlar adına duruşmaya katılma talebinde bulunan İlke Acar'ın bu talebi mahkemece rededildi.

MÜNEVVER'İ ÇOK SEVDİĞİM OĞLUM KATLETTİ

Tutuklu sanık Cem Garipoğlu daha önce 2. Çocuk Ağır Ceza MAhkemesinde verdiği ifadeyi tekrar ettiğini eklemek istediği birşey olmadığını söyledi. Tutuklu sanık Mehmet Nida Garipoğlu Münevveri öldürülmediğini belirterek, suçlamaları reddeti. Ağabeyi Hayyam Garipoğlunu Cinayet günü hiç görmediğini anlatan Nida Garipoğlu," Münevver Karabulut'u çok sevdiğim oğlum katletmiştir. Oğlum çok büyük bir hata yaptı. Allahın verdiği canı sadece Allah alır. Oğlum Karabulut ailesine ve Garipoğlu ailesine çok büyük bir ceza verdi. Bu hatasının bedelini uzun süre hapiste yatarak cezasınıı çekecek" dedi.

CİNAYETE KATILMADIM AMA OĞLUMU SAKLADIM

'Allah Karabulut Ailesine sabır versin' diyen Nida Garipoğlu," Bunu takdir ilahi olarak kabul etmek gerekir, elimizden başka bir şey gelmiyor. On aydır tutukluyum. Suçsuzum. Cinayete katılmadım. Münevveri tanımıyorum. Tanımadığım birini neden öldüreyim, bir insanı öldürmek için bir sebep olur. Ben öldürmedim. 50 yaşındayım bu yaşıma kadar karakola dahi gitmedim. Şiddete karşı bir insanım. Oğlum bana cinayeti anlattıktan sonra oğlumu sakladım. Oğlumun nasıl saklandığıyla ilgili sorulara cevap vermek istemiyorum. Tahliyemi ve beraatimi istiyorum" şeklinde konuştu.

"POLİS OLAYDAN 3 SAAT SONRA EVİME GELDİ"

Cem’in bir hata yaptığını söyleyen Nida Garipoğlu, "Cezasını uzun yıllar cezaevinde kalarak çekecek. Karabulut ailesi ne yapsa yeridir. Ne yapsak, geri getiremeyiz" şeklinde konuştu.
Cinayete karışmadığını öne süren Nida Garipoğlu, "Ben cinayete karışmış olsam, cinayeti Bahçeşehir'deki evimde işlemem. Cinayeti bir sürü yer var bize ait, gider orada işlerdim. Eğer evimde işlemiş olsam, öğleden sonrayı bu işe ayırırdım. Etrafı temizlerdim. Oğluma hadi bir taksi çağır, ceseti götür demezdim' şeklinde konuştu.
Gömleğindeki kan lekesiyle ilgili soruya da yanıt veren Nida Garipoğlu, “ O gün kıyafet değiştirmedim. Polis olaydan 3 saat sonra evime geldi. Münevver’i sordular. Tanımadığımı söyledim. Evde detaylı çalışma yaptılar. Bana kibarca oğlumu teslim etmemi istediler. Evde bana ait en ufak bir parmak izi bulunamadı" dedi.
Olaydan sonra Cem’in Münevverle tartıştığını söyleyerek kendisini Beylikdüzü’ndeki eve bırakmasını istediğini söyleyen Nida Garipoğlu, "Olaydan sonra bıraktım. Evimizi geldim. Cem’in cinayet işlediğini öğrendim" şeklinde konuştu.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.

Konu Lucifer tarafından (26 Şubat 2010 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
babasi, babası, cem, hakim, karsisinda, karşısında, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fazıl Say hakim karşısında Violent Haber Arşivi 0 18 Ekim 2012 09:42
Oda Tv Sanıkları İkinci Kez Hakim Karşısında aLya Haber Arşivi 0 26 Aralık 2011 11:52