IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2010, 11:33   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rus ordusunda skandal!




Rus ordusunda skandal!

Rusya ordusuna ait 200 T-72 ve T-80 tankı, ülkenin merkezindeki bir ormanda terk edilmiş halde bulundu. Olay "utanç verici bir skandal" olarak nitelendirildi.



Karlar altındaki tankların kilitsiz ve korumasız olması dikkat çekti. Olayın ortaya çıkması üzerine orduda soruşturma başlatıldı. İngiliz The Telegraph gazetesinin haberine göre, Ekaterinburg merkezli LifeNews internet sitesi, Urallar bölgesindeki bir ormanda "unutulan" tankların görüntüsünü yayınladı. Görüntülerde, tankların malzemelerini inceleyen ve kapaklarını açıp içine bakan siviller görünüyor. Motorları çalıştıran anahtarların kaybolduğu belirtiliyor. Görüntüleri çeken LifeNews muhabiri, "Eğer bir tanesine ihtiyacınız varsa, gelin ve alın" yorumunu yaptı. Gazete, olayı Rus ordusu için "utanç verici bir skandal" olarak niteledi. Bölgeye yakın bir köyde oturan Pavel L, "Şok olduk. Tanklar neredeyse 4 aydır karlar içinde burada duruyor. Sanki sürücü koltuğuna oturabilir, motoru çalıştırabilir, istediğiniz yere sürebilir ve kimse bunun hesabını size sormaz gibi geliyor" dedi.

Bir ordu sözcüsü, tankların terk edildiğini yalanladı ve çevrede güvenlik önlemi alındığını iddia etti. Ancak konunun medyaya yansıması üzerine resmi bir soruşturma başlatıldığı kaydedildi.
Rus medyası, üst düzey bir komutanın geçtiğimiz günlerde, "Elimizde 20 bin tank var. Bunun 10 bini fazla" dediğini hatırlatarak 200 tankın gerçekten terk edildiğini ileri sürüyor. Tanklar, 2008'deki Rusya - Gürcistan çatışmalarında önemli rol oynamıştı. Rus güçleri, terk edilen çok sayıda Gürcü tankını ele geçirmişti.




vtn

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ordusunda, rus, skandal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İsrail ordusunda 10 asker intihar etti Desmont Haber Arşivi 0 01 Ocak 2015 14:24
Osmanlı ordusunda Alay Zen Tarih 0 18 Mayıs 2014 12:03
Osmanlı Ordusunda Rütbeler Zen Tarih 0 06 Mayıs 2014 17:58