IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2010, 19:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ergenekon'un hedefindeki üç dizi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Albay Dursun Çiçek imzalı 'AKP ve Gülen'i Bitirme Planı'ndareyting rekortmeni diziler için de bazı planlar yapılmış...

Nisan 2009'da Albay Çiçek tarafından hazırlandığı iddia edilen planda Ergenekon'dan tutuklanan askerlerin "masum" olduğu ile AK Parti'nin "dini esasları temel alan bir rejim hedeflediği" vurgulanıyor. Ve kamuoyunu yanlış yönlendiren Kurtlar Vadisi, Kollama ve Tek Türkiye benzeri diziler hakkında olumsuz haber yaptırılması isteniyor.
İşte belgedeki korkunç planlardan bazıları:
* "Fethullah Gülen (FG)'ciler gemiyi azıya aldılar, doğrudan TSK'ya saldırıyorlar" temasa işlenecek
* Sakıncalı/şüpheli kategorisindeki irticacı subay ve astsubayların ahlaki yönden olumsuzlukları ile ilgili haberler yaptırılacak
* Askeri suç kapsamında yapılacak Işık Evleri baskınlarında, silahlı terör örgütü oluşturmak doğrultusunda; silah, mühimmat, plan vb. materyal bulunması sağlanarak, FG grubu 'silahlı terör örgütü', 'Fethullahçı Silahlı Terör Örgütü' (FSTÖ) kapsamına aldırılacak ve soruşturmalar askeri yargıda yürütülecek.
* Medya faaliyetleri bölümünde Ergenekon operasyonuna atıf yapılarak TSK mensuplarının "masum" olduğu yönünde haberler yaptırılacak.
* İskender Evrenesoğlu, Ömer Öngüt gibi hazırda beklettiğimiz elemanlara medyatik eylemler ve söylemler yaptırılacak ve bu kişiler FG'ciler başta olmak üzere diğer irticai gruplarla özdeşleştirilerek, kamuoyunun tüm bu gruplar arasında benzerlik kurması sağlanacak
* Yakalanan veya çözülen TSK personelinin bizim belirlediğimiz temalar doğrultusunda beyanda bulunmaları ve bu açıklamaların basında geniş yer alması sağlanacak
* Vatandaşlar tarafından yoğun olarak izlenen ve gündemdeki olaylar hakkında kamuoyunu yanlış yönlendiren Kurtlar Vadisi, Kollama ve Tek Türkiye benzeri diziler hakkında olumsuz haberler yaptırılarak sözkonusu dizilerin güveninirliğinin yitirilmesi sağlanacak.
* Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okul öğrencilerine ait ibadet, görüntü ve haberlerin medyada yoğun olarak yer alması sağlanarak, Milli Eğitim Bakanı kamuoyu nezninde yıptarılacak.
* Ermenistan ve Yunanistan ile ilgili kamuoyunda tepki uyandıracak haberler gündemde tutularak milliyetçi partilerin tabanının genişletilmesi sağlanacak.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dizi, ergenekonun, hedefindeki, Üç


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İsmail Kartal'ın hedefindeki 5 genç transfer Seth Fenerbahçe 0 19 Şubat 2015 13:02
Apple'ın hedefindeki dev Ocean Mac OS 0 24 Kasım 2011 11:27