IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2010, 04:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tarkan'ı ağlatan tahliye kararı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Uyuşturucu operasyonu'nda gözaltına alınan megastar 3 gündür gözaltındaydı. Bugün savcıya çıktı ve hakkında karar verildi.

İstanbul'daki bir uyuşturucu operasyonu kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısı Kadir Altınışık tarafından 10 kişiyle birlikte sorgusu yapılan ve sorgulamaların ardından 2 kişiyle birlikte serbest bırakılan şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, adliyeden çıkışı sırasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.


ADLİYEDEN POLİS TAKVİYESİYLE AYRILABİLDİ


Tevetoğlu, adliyenin ön kapısını tamamen dolduran ve yaklaşık 150 kişi oldukları gözlenen basın mensuplarına, avukatlarının zamanında gereken açıklamayı yapacaklarını belirterek, ''Hayranlarım, ailem, bütün sanatçı arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum. Bütün sevenlerime çok teşekkürler. Ne kadar sevildiğimi bir kez daha anladım. Yakın zamanda daha geniş bir açıklama yapacağım'' ifadelerini kullandı.




Basın mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle adliye bahçesinde bekleyen arabasına gitmekte zorlanan Tevetoğlu'nun, arabasına ulaştırılması için takviye polis ekipleri çağrıldı. Şarkıcı Tevetoğlu, çevik kuvvet ekiplerinin yardımıyla arabasına 10 dakikada ulaşabildi.
Bindiği otomobilin güneşliğinden dışarı çıkarak, adliye kapısında kendisini bekleyen hayranlarına el sallayıp öpücük yollayan Tevetoğlu, daha sonra tekrar otomobiline oturup adliyeden ayrıldı.


TARKAN TEVETOĞLU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI


Tarkan Tevetoğlu'nun otomobili, çok sayıda basın mensubu ve hayranlarının ilgili nedeniyle, çevik kuvvet yardımıyla Çırağan Caddesi'ne çıkabildi. Bu sırada bazı hayranlarının Tevetoğlu'nun otomobiline yaklaşarak ağladıkları görüldü.
Yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılaşan şarkıcı Tevetoğlu'nun da ağladığı görüldü. Tevetoğlu'nun gözyaşlarını gören hayranlarından bazıları, ''Ağlama Tarkan, bugün bizim günümüz'' dediler.


AVUKATI EGEMENOĞLU'NUN AÇIKLAMASI


Bu arada serbest bırakılmasının ardından, Tarkan Tevetoğlu'nun avukatı Yunus Egemenoğlu, basın mensuplarına yazılı bir açıklama dağıttı.
Açıklamada, ''spekülatif haberleri önlemek, yürümekte olan bir yargılamanın yanlış yönlendirilmesini engellemek ve Tarkan'ın sevenleri için kamuoyunu belirli konularda bilgilendirmek'' istendiği belirtilerek, ''Tevetoğlu'nun söz konusu suç örgütü ile ilgisinin, evinde ve üzerinde kokain bulunmadığı, uyuşturucu bağımlısı olduğunun doğru olmadığı, arkadaşlarına uyuşturucu ortamı sağlamadığı ve uyuşturucu ticaretinin içinde olmadığı, olmayacağı'' savunuldu.
Açıklamada, Tevetoğlu'nun ayrıca, ''(Torbacılar) diye tabir edilen insanlarla hiç bir bağlantısının olmadığı, torbacıların defterlerinde adının geçmediği, herhangi bir örgütle doğrudan ya da dolaylı bir bağlantısının olmadığı, 'polise direndiği' haberlerinin gerçeği yansıtmadığı, ilgili makamlara yardımcı olduğu ve evinin aranmasında kolaylık sağladığı, şoförüne herhangi bir suç atma bilgisinin doğru olmadığını ve Tarkan'ın hem emniyette, hem de savcılıkta hukuka uygun, insani muamele gördüğü'' bildirildi.
''Yargılama sonunda gerçekler ortaya çıkacaktır'' ifadesi kullanılan açıklamada, kamuoyu ve basın mensuplarının spekülatif açıklamalara itibar etmemesi rica edildi.
Açıklamada, gerektiğinde yasal kurallara uygun yeni açıklama yapılabileceği de hatırlatıldı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağlatan, aglatan, karari, kararı, tahliye, tarkani, tarkanı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KCK davasında tahliye kararı MasteR06 Haber Arşivi 0 27 Mart 2014 14:50
7 Tahliye Kararı Daha Rhytia Haber Arşivi 0 11 Mart 2014 13:44
İlker Başbuğ'a tahliye kararı! MasteR06 Haber Arşivi 0 07 Mart 2014 20:46
İki ölümlü davada tahliye kararı Lucifer Haber Arşivi 0 29 Temmuz 2010 14:18