IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2010, 18:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
“İsraİl’le gÖrÜŞme araplarin aczİyetİdİr!”




Filistin Başbakanı İsmail Heniyye nin siyasi danışmanı Dr. Yusuf Rezka, Arap Takip Komisyonunun Ramallah yönetim ile işgal yönetimi arasında görüşmelerin yeniden başlaması kararının Arap tarafının acziyetini yansıttığını söyledi.


Dr. Rezka konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Filistin Enformasyon Merkezi ne de ulaşan açıklamada Rezka şunları ifade etti: "Arapların aldığı bu karar, Ramallah yönetimiyle Arap ülkelerinin yaşadığı zaafı ve acziyeti yansıtıyor. Arapların aldığı bu karar kesinlikle Filistin davasının yararına değil ve bu davaya artı bir şey kazandırmayacaktır. Siyonistlerin her türlü kırmızıçizgiyi aştığı ve mukaddes mekânlara karşı da barbarlığı sürdürdüğü bir süreçte Arapların aldığı bu karar düşmana hizmet etmekten başka bir şeye yaramayacaktır."


Siyonistler işgal altındaki topraklarda gaspçı Yahudiler için hızla yerleşim birimleri inşa ederken, Kudüs ü Yahudileştirmek ve buradaki İslami izleri silmek için yoğun çaba harcarken, Kudüs ü yıkmak için altında tüneller kazmaya devam ederken; Arap ülkelerinin görüşmelerin yeniden başlaması için aldıkları bu karar Filistin halkıyla Filistin davasından ziyade Siyonistlerin çıkarlarını gözettiklerini gösteriyor.


El-Mısri den Araplara Çağrı: "Filistin Davasıyla Oynamayı Artık Bırakın"


Filistin Meclisindeki Değişim ve Islah Grubu Genel Sekreteri milletvekili Muşir el-Mısri, Arapların Abbas ve takımının düşmanla görüşmelerde bulunmasına kılıf bulmalarının Filistin davasını baş aşağı etme anlamına geldiği gibi Abbas ile takımının da artık iflas ettiklerinin göstergesi olduğunu söyledi.


Yetkileri olmadığı halde Arapların Abbas takımına düşmanla görüşmelerde bulunma işini tevdi etmesi üzerine Muşir el-Mısri bugün (04 Mart Perşembe) yazılı bir açıklama yaptı. El-Mısri Filistin Enformasyon Merkezi ne de ulaşan açıklamasında şunları ifade etti: "Siyonist işgal yönetimi öne sürdüğü şartlardan taviz vermezken, yerleşim birimlerinin inşaatından geri adım atmazken ve Kudüs şehrini Yahudileştirme çabalarını sürdürürken; Filistin tarafının görüşmelere başlamayı kabul etmesi geri adım attığının göstergesidir. Bu adım Filistin davası için büyük bir tehlike arz ediyor. İşi daha da vahim kılan, Arapların Abbas a bu işi vererek ona siyasi bir kılıf bulmalarıdır."


Mısri sözlerini şöyle sürdürdü: "18 yıldır devam eden süreç düşmanla yapılan görüşmelerin Filistin halkı, davası ve toprağı için bir anlam ifade etmediğini ispat etmiştir. Filistin davasıyla oynamayı bırakın. Filistin halkıyla onun şimdiye kadar ortaya koyduğu fedakârlıkla alay etmekten, hafife almaktan ve görmezden gelmekten artık vazgeçin."


İslami Cihad da yaptığı açıklamada görüşmelerin yeniden başlaması kararına sert tepki gösterdi.


Barak Arapların Görüşmelere Başlama Kararına Daha Çok Konut Yapmakla Cevap Verdi


Arap ülkelerinin Siyonist işgal yönetimiyle dolaylı görüşmelere başlama kararına işgal yönetiminden tepki gecikmedi. Kararın üzerinden daha birkaç saat geçmeden işgal devleti Savaş Bakanı Ehud Barak Batı Yaka nın güneyinde bulunan el-Halil şehrinde aşırı sağcı Yahudilerin ikamet ettiği Beyt Alit yerleşkesinde 112 konut daha yapmaya karar verildiğini açıklayarak barış görüşmelerine en güzel cevabı vermiş oldu.


Siyonist gazetelerden İsrail el-Yevm in dün (4 Mart Perşembe) verdiği haberde, Barak ın bu kararı Arap Birliği nin aldığı karardan birkaç saat sonra açıkladığına dikkat çekti.


Gözlemcilere göre işgal yönetiminin aldığı bu karar barış görüşmeleri için nefes tüketenlere atılmış bir tokat ve işgal rejimi bu adımla aslında herkese yapılan çabaları dikkate almadığını ve umursamadığını göstermiş oldu.

__________________
Keşke dedim, ateşten, yazıdan önce insanlığı bulsaydılar
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 07 Mart 2010, 13:23   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: “İsraİl’le gÖrÜŞme araplarin aczİyetİdİr!”




Bugun haberlerde gordum.. Mescidi Akasada olanlar .. vs.

Sesleniyorlar Muslumanlara, Sahip cikin diye.

Kim duyacak.. Kim sesini cikartacak. Dunya yine sessiz mi kalacak ..

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
“İsraİl’le, acziyetidirand#8221, aczİyetİdİr”, and#8220israiland#8217le, araplarin, gorusme, görüşme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Turkcell İletişim Merkezleri’nde Sanyo “3’ü bir arada Fırsat Paketleri” MT EkoL Turkcell 0 30 Aralık 2009 01:42
Tanzimat’tan Cumhuriyet’e Osmanlılar’da “Felsefe” PopSy Felsefe 0 23 Mart 2009 23:59
“Issiz Adam” FiLmini “Ti”Ye ALan “Kizsiz Adam” Angel Haber Arşivi 1 12 Mart 2009 16:04
Seninle yaşadığım her saniye “hayalse” eğer, “Gerçeklerine” lanet olsun! AsiPeri Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 16 Kasım 2007 17:47