IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2010, 19:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Alman rahipler çocukları taciz etmiş





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bild, yine ülkeyi sarsan bir iddiayla ortalığı karıştırdı. İddiaya göre, rahipler çocukları seks kölesi yapmış!


Alman Bild gazetesi, Almanya'da kiliseye ait 27 okulun 20'sinde din adamları tarafından çocuklara cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği bir utanç haritası yayınladı. Haberde rahip yetiştiren okullarda cinsel tacizin 1980'li yıllardan bu yana sistematik bir şekilde devam ettiği belirtildi.

Almanya’daki 27 piskoposluk bölgesinin 20’sinde Katolik yatılı okullarda çocukların cinsel yönden istismara uğradığı iddia edildi.

YATILI OKULLARDA CİNSEL TACİZ
Frankfurt Rundschau gazetesi, cinsel istimara uğrayan çocukların verdiği ifadelere göre, ülke çapında çok sayıdaki Katolik dini eğitim veren yatılı okullarda çocukların cinsel tacize uğradığını, sık sık dövüldüğünü ve öğrencilere uyuşturucu ve içki tedarik edildiğini yazdı.

SİSTEMATİK DAYAK
Der Spiegel dergisi de, 1950’li yılların sonunda Etterzhausen adlı yatılı okulun müdürü olan bir Katolik rahibin, çocukları çırıl çıplak soyarak dayakla cezalandırdığını, 1980’li ve 1990’lı yıllarda da çocukların sistematik bir şekilde dövüldüğünü yazdı. Dergiye göre, olayları soruşturan Ettal Manastırı yetkilisi, yaklaşık 100 çocuğun cinsel tacize uğradığı ya da dayak yediği iddiasıyla kendisine geldiğini söyledi.

İDDİALAR ÜLKEYİ KARIŞTIRDI
Trier Piskoposu Stephan Ackermann, tüm bu olayları aydınlatacaklarını ifade ederek, cinsel tacize uğrayan ya da şiddet gören çocukların hayatlarını yeniden düzene sokacakları ümidini dile getirdi.
Eğitim Bakanı Annette Schavan, öğrencilerin istismara uğramasının büyük güven kaybına neden olduğunu, öncelikle sarsılan güvenin yeniden sağlanması ve olayların tümüyle açıklığa kavuşturulması gerektiğini ifade etti.

Schavan, eyalet yönetimleri ve okul yetkilileriyle bu konuda alınacak önlemleri görüşeceğini söyledi ve ailelerden, çocuklarının davranışlarını ani bir şekilde değiştirmesi durumunda bunu yetkili kurumlara bildirmesini istedi. Frankfurter Rundschau gazetesinin haberine göre ise, çocuklar oral sekse zorlandı, hafta sonları "seks kölesi" olarak okulda çalıştırıldı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alman, cocuklari, çocukları, etmis, etmiş, rahipler, taciz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık