IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2010, 15:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TMSF'nin memuru bile hırsız çıktı




TMSF'nin atadığı müdürden büyük vurgun! Otel hesaplarından 1 milyon TL’yi aktararak ortadan kayboldu!..


TMSF, 2000 yılından bu yana içi boşaltılan bir çok bankaya el koymuştu.. Amaç vatandaşın mevduatını kurtarmaktı. Bunun için banka sahiplerinin herşeyine el kondu ve satıldı.

Hatta bunlar için "yetim hakkı" dendi. Ve açık artırmalar, müzayedeler, ihalelerle tüm varlıklar satıp paraya çevrildi. Kimisi ise işletilip değerlendirilmeye çalışılıyor.

İşte bu işletmelerden biri de Cavit Çağlar'a ait el konan İstanbul Balmumcu'daki The Plaza Otel. Bakın o oteli kâra dönüştürsün diye atanan müdür neler yapmış..

İşte sözün bittiği yer:

Cavit Çağlar’dan TMSF’ye geçen İstanbul Balmumcu’daki The Plaza Oteli’ne, üst düzey yönetici olarak dışarıdan atanan Bülent Tolun ortadan kayboldu. TMSF’nin hakkında suç duyurusunda bulunduğu Tolun’un otel hesaplarından 1 milyon TL’yi kendi hesabına aktardığı iddia ediliyor..

İstanbul Balmumcu’daki 5 yıldızlı The Plaza Oteli’nin üst düzey yöneticisi Bülent Tolun her yerde aranıyor. Cavit Çağlar’a aitken İnterbank borçlarından dolayı TMSF’nin el koyduğu The Plaza otele TMSF dışarıdan profesyonel yönetici olarak Bülent Tolun’u atamıştı. Ancak TMSF Tolun hakkında dolandırıcılık ve görevi kötüye kullanma iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Tolun hakkında yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi. Tolun’un yaklaşık 1 milyon TL civarındaki otele ait parayı kendi hesaplarına geçirdiği tahmin ediliyor.

Hesapları incelediler


Müdür olarak görev yapan Tolun’un otelin hesaplarından 1 milyon TL’yi kendi hesabına aktardığı bilgisi üzerine geçtiğimiz pazar günü TMSF yetkililerinin, The Plaza Otel’e baskın düzenlediği ve bütün bilgileri ve muhasebe sistemlerini incelediği öğrenildi.

Tolun’un otelin hesaplarından kendi hesabına para aktardığının belirlenmesi üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurularak dolandırıcılık ve görevi kötüye kullanma iddiasıyla Bülent Tolun hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

TMSF yönetiminin de doğruladığı gelişmeden sonra Tolun hakkında yakalama kararı çıkartıldığı belirtildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bile, cikti, çıktı, hirsiz, hırsız, memuru, tmsfnin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TMSF: Okumadılar bile! Seth Haber Arşivi 0 30 Ekim 2014 12:37
Hırsız evinden servet çıktı PassioN Haber Arşivi 0 04 Mayıs 2012 20:39