IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2010, 03:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hastanede film gibi hırsızlık





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İstanbul'da bir hastanede BJK'li kongre üyesi Armağan Uslu'nun oğlu Mertcan'ın odası 'planlı' soyuldu.

Maltepe'de özel bir hastanede yaşanan soygun, benzeri ancak filmlerde rastlanabilecek bir planla gerçekleştirildi.

BJK Kongre üyesi Armağan Uslu'nun 4 ayrı yerden kolu kırılan oğlu Mertcan Uslu (17) geçen hafta ameliyat oldu. Mertcan Uslu'nun kaldığı odanın dahili numarasına ulaşan hırsız cep telefonundan odayı aradı. Hastane personeli gibi davranıp, "Ziyaretçiniz geldi. Aşağıda sizi bekliyor" diyen hırsız, anne Nuray Uslu'yu resepsiyona çağırdı. Nuray Uslu 'geçmiş olsun'a gelen ziyaretçileri karşılamak için odadan ayrılınca, hırsız bu kez de çapraz noktada bulunan 2217 numaralı odayı aradı. Hırsız, telefona çıkan kadına 2215 numaralı odadaki telefonun bozuk olduğunu, odada kalan Mertcan Uslu ile görüşmesi gerektiğini söyleyerek telefona çağırdı.

KONUŞARAK OYALADI

2217 numaralı odaya gelen Uslu'nun odasından ayrılmasını fırsat bilen hırsız harekete geçti. Odaya giren hırsız, bir yandan telefonda konuşarak oyaladığı Mertcan Uslu'ya ait iPod ve cep telefonunu ile ablası Gizem Uslu'ya ait içinde 200 lira para ve kredi kartlarının bulunduğu cüzdanı çaldı. Zanlı olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi hastaneden ayrıldı. Ailenin şikâyeti üzerine polis soruşturma başlattı.

KREDİ KARTINI DENEMİŞ

Abla Gizem Uslu, olay esnasında kardeşinin evrakları için aşağıda bulunduğunu ifade ederek, "Odaya döndüğümde cüzdanımı yerinde bulamadım. Kardeşime ait telefonu ve iPod'u da çalmış. Kredi kartımla para çekmek istemiş ancak şifreyi yanlış girdiğinden bankamatik kartı bloke etmiş" dedi. Olay sonrası Mertcan Uslu ve aile bireylerinin ifadelerine başvuran polis güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Polis, güvenlik kameralarına takılan hırsızın yakalanması için geniş çaplı arama yapıyor. Mertcan Uslu, Beşiktaş başkanlık yarışında Yıldırım Demirören'e yenilen Murat Aksu tarafından da olay günü ziyaret edilmişti.

BİRİNCİ AŞAMA ANNE
Maltepe'deki hastaneye polislerin yanından sakince geçerek giren hırsız kameralara takılan ilk görüntüsü birinci karedeki gibi oldu. Hırsız ilk önce odayı telefonla aradı. Anne Nuray Uslu'yu "Ziyaretçiniz geldi" diyerek resepsiyona gönderdi. Anne Nuray Uslu aldığı telefon sonrası resepsiyona doğru yola çıkarken hırsız planının ikinci aşamasına geçmek için hazırlık yapıyordu.

SIRA MERTCAN'DA
Hırsız, planının ikinci aşamasında başka bir odayı aradı. Telefona çıkan kadına Mertcan'ın kaldığı 2215 numaralı odanın telefonunun bozuk olduğunu söyleyerek "Onu telefona çağırabilir misiniz" dedi. Mertcan kendisine geldiği söylenen telefona bakmak için yan odaya geçti. Oda boşalınca içeri giren hırsız Mertcan Uslu'nun cep telefonu, iPod'u ve ablasının cüzdanını çaldı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
film, gibi, hastanede, hirsizlik, hırsızlık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık