IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Mart 2010, 04:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İnternet üzerinden korkunç tuzak





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Çöpçatanlık sitelerinde dolaşıyor... Kendine yutabileceği bir yem arıyor... Sonra tanıştığı erkekleri öldürüyor ve kaza süsü veriyor... Peki ama neden?


İlk cinayetini 2006 yılında işlediği düşünülen Kijima, polisin verdiği bilgilere göre kurbanlarını 40-50 yaş arasında, yalnız erkeklerden seçiyordu. Erkekleri kolayca kandıran Kijima, onları öldürdükten sonra intihar ya da kaza süsü veriyordu.

İnternetin karadulu Kijima’nın son kurbanı 41 yaşındaki Yoshiyuki Oide oldu. Oide üye olduğu siteye yeni sevgilisiyle tatile çıkacağı mesajı attıktan üç gün sonra, kiralanmış bir aracın içinde egzoz gazından zehirlenmiş olarak bulundu.

Ayrıca, banka hesabındaki 5 milyon yen de (55 bin dolar) çekilmişti. Polis, Kijima’nın kurban seçtiği 20’nin üzerindeki erkekten toplamda 200 milyon Japon yenini (2 milyon 250 bin dolar) zimmetine geçirdi.

Kijima, kısa zamanda Japonya’daki “evlilik avcılığı” anlamına gelen “Konkatsu” trendinin ikonu haline geldi. Medyanın “Konkatsu Katili” adını taktığı Kijima, internetteki sayfasını ciddi ilişki arayan orta yaşlı erkeklerin ilgisini çekecek mesajlarla doldurdu. İlk olarak 70 yaşındaki Sadao Fukuyama’nın 2007 yılı Ağustos ayında evinde çıplak cesedi bulundu. Yaşlı adamın karbonmonoksit zehirlenmesinden öldüğü ortaya çıktı.

Ardından 80 yaşındaki Kenzo Ando, Mayıs ayında evinde çıkan yangında öldü. 2009’un Şubat ayında ise 53 yaşındaki Takao Terada, Tokyo’daki evinde ölü bulundu.

ARDINDA İPUCU BIRAKTI
Son kurbanı Oide ile yaptığı e-mail yazışmalarından karadulun izini bulan polis, şüphelenilen kadını geçtiğimiz Eylül ayında karakola çağırdı. Polis dolandırıcılık ve cinayetten suçlanan Kijima’nın tutuklanabilmesi için yeterince delil toplanması gerektiğini ifade ederken, soruşturmanın yıllarca sürebileceği belirtildi.

“Kazandığı” paralarla altına Mercedes marka araba çeken, lüks otellerde kalmaktan hoşlanan ve yemek yerken pahalı restoranları tercih eden karadul Kijima, Tokyo’nun eğlence merkezi Shinjuku bölgesindeki gece kulüplerine uğrayarak erkekleri baştan çıkardığı söylentileriyle kentte efsane olmayı başardı. Özellikle polisin yaşanan olaylar karışışında çaresiz kaldığı 2009 yılında tüm dergi ve gazeteler Kijima’yı manşetlerine taşıyordu.

JAPON ERKEKLERİNİN PSİKOLOJİSİNİ BOZDU
1985-2005 yıllarında bekar kadın ve erkek sayısında yüzde 30’dan fazla artış olan Japonya’da, çöpçatanlık sitelerine rağbet eden ez az 5 milyon insan bulunuyor. Karadul Kijima’nın kurbanlarını bu kadar kolay kandırması, kadınların erkeklerin otoritesini kabul ettiği Japon kültüründe erkeklerin psikolojisin bozdu.

İnternetteki forumlara mesaj yollayan sayısız erkek, bir kadın tarafından tuzağa düşürülme düşüncesinin çok korkutucu olduğunu belirtirken, çöpçatanlık sitelerinin üye sayısı hızla düşmeye başladı. (Hürriyet)

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 23 Mart 2010, 09:35   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İnternet üzerinden korkunç tuzak




Hep genc kizlarmi tuzaga düsürelecek , birazda abaza erkekler olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 

 

Etiketler
korkunc, tuzak, uzerinden, ınternet, Üzerinden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Korkunç! Kamyon 2 kez üzerinden geçti AngeL Haber Arşivi 0 02 Şubat 2015 19:18
O polislerden 3 bakana korkunç tuzak Seth Haber Arşivi 0 25 Ekim 2014 12:06
Garson kıza korkunç tuzak PassioN Haber Arşivi 0 14 Mart 2012 20:20
Terk edilen sevgiliden korkunç tuzak ! Ein Haber Arşivi 11 24 Nisan 2010 01:32
Terk edilen sevgiliden korkunç tuzak Lucifer Haber Arşivi 0 12 Ocak 2010 18:11