IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mart 2010, 15:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sahil Güvenlik memur alacak




Sahil Güvenlik Komutanlığı istihdam edilmek üzere sivil memur alacak. İşte başvuru şartları...

Sahil Güvenlik Komutanlığı sivil memur alacak .

İşte şartlar...



1.
Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargahı ile bağlısı Birlik ve Kurumlarda istihdam edilmek üzere “Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik” hükümleri doğrultusunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak aşağıda durumları açıklanan unvanlardan açıktan atama yoluyla sivil memur alınacaktır.

2. ALINACAK MEMUR KADROLARI:

SINIFI UNVANI DERECESİ ALIM YAPILACAK SAYICİNSİYETİ BAŞVURAN ADAYLARDA ARANACAK NİTELİKLER ALINACAK İL/İLÇELER THS
Bilgisayar Mühendisi
81B/E Fakültelerin Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümü mezunu olmak. ANKARA

THS
Gemi İnşa Mühendisi 82B/E Fakültelerin Gemi İnşaatı Mühendisliği veya Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği bölümü mezunu olmak. SAMSUN (1) İSTANBUL (1)

THS
Elektronik Mühendisi81B/EFakültelerin Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Telekomünikasyon Mühendisliği bölümü mezunu olmak. İSTANBUL

THS
Arama Kurtarma Vardiya Uzmanı88EFakültelerin Matematik ve İstatistik, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Matematik, Matematik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Fizik, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği veya Deniz Teknolojisi Mühendisliği bölümü mezunu olmak ve yabancı dilde aşağıdaki sınavların en az birinden belirtilen puanları almak. KPDS En Az (D), TOEFL (PBT: 455, CBT: 138 ya da IBT: 58), IELTS Akademik her bölümden en az (5,50), FCE (En az C), CAE (En az C), CPE (En az C) almış olmak veya KPSS'deki yabancı dil testinden 36 doğru yapmış olmak. (Diğer bir ifadeyle 60 sorunun en az % 60'ını doğru yapmak) SAMSUN (2) İSTANBUL (2) İZMİR (2) MERSİN (2)

EÖHS
Çevre ve Deniz Kirliliği Öğretmeni91B/EFakültelerin Çevre Mühendisliği bölümü mezunu olmak. ANTALYA

GİH
Mütercim (İngilizce)91B/EFakültelerin Mütercim-Tercümanlık (İngilizce) veya Çeviribilim (İngilizce) bölümü mezun olmak ve KPDS en az B seviyesinde İngilizce notu olmak. ANKARA

GİH
Bütçe Uzmanı91B/EFakültelerin İktisat, Maliye, Maliye-Muhasebe, Muhasebe-Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim veya Muhasebe bölümü mezunu olmak. ANKARAG

İH
Kaçakçılık Hukuki Mevzuat Uzmanı91B/E Fakültelerin Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası ilişkiler, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler veya Toplumsal ve Siyasal Bilimler bölümü mezunu olmak ve yabancı dilde aşağıdaki sınavların en az birinden belirtilen puanları almak. KPDS En Az (C), TOEFL (PBT: 470, CBT: 155 ya da IBT: 65), IELTS Akademik her bölümden en az (6,0), FCE (C), CAE (En az C), CPE (En az C) almış olmak veya KPSS'deki yabancı dil testinden 42 doğru yapmış olmak. (Diğer bir ifadeyle 60 sorunun en az % 70'ini doğru yapmak) SAMSUN

GİH
İstihbarat Uzmanı91B/EFakültelerin Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası ilişkiler, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler veya Toplumsal ve Siyasal Bilimler bölümü mezunu olmak ve yabancı dilde aşağıdaki sınavların en az birinden belirtilen puanları almak. KPDS En Az (C), TOEFL (PBT: 470, CBT: 155 ya da IBT: 65), IELTS Akademik her bölümden en az (6,0), FCE (C), CAE (En az C), CPE (En az C) almış olmak veya KPSS'deki yabancı dil testinden 42 doğru yapmış olmak. (Diğer bir ifadeyle 60 sorunun en az % 70'ini doğru yapmak) İSTANBUL

GİH
Acil Destek Uzmanı95EFakülte mezunu olmak ve yabancı dilde aşağıdaki sınavların en az birinden belirtilen puanları almak. KPDS En Az (D), TOEFL (PBT: 455, CBT: 138 ya da IBT: 58), IELTS Akademik her bölümden en az (5,50), FCE (En az C), CAE (En az C), CPE (En az C) almış olmak veya KPSS'deki yabancı dil testinden 36 doğru yapmış olmak. (Diğer bir ifadeyle 60 sorunun en az % 60'ını doğru yapmak) ANTALYA

GİH Personel ve İdari İşler Uzmanı91B/EFakültelerin Kamu Yönetimi veya İşletme bölümü mezunu olmak. ANKARA

GİH
Maaş ve Özlük Hakları Uzmanı92B/EFakültelerin İktisat, Maliye, Maliye-Muhasebe, Muhasebe-Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim veya Muhasebe bölümü mezunu olmak. MARMARİS (1) İSKENDERUN (1)

THS
Sıhhi Tesisat Teknikeri91E2 Yıllık Yüksek Okulların Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Doğalgaz ve Isıtma, Doğal Gaz ve Isıtma, Sıhhi Tesisat, Tesisat Teknolojisi, Yapı Tesisat Teknolojisi bölümü mezunu olmak. SAMSUN

THS
Harita ve Kadastro Teknikeri92E2 Yıllık Yüksek Okulların Harita Kadastro bölümü mezunu olmak. Seyahate ve Arazide çalışmaya engel hali olmamak. ANKARA (1) İSTANBUL (1)

THS
Klima/İklimlendirme Teknisyeni122EMeslek Liselerinin Soğutma ve İklimlendirme bölümü mezunu olmak.ANTALYATHSElektronik Teknisyeni121EMeslek Liselerinin Elektronik veya Elektronik-Elektrik bölümü mezunu olmak. İSTANBUL

THSElektrik Teknisyeni121EMeslek Liselerinin Elektrik veya Elektrik-Elektronik bölümü mezunu olmak. ANTALYA

THS
Motor Teknisyeni122EMeslek Liselerinin Motor bölümü mezunu olmak. SAMSUN (1) İSTANBUL (1)

GİH
Ambar Memuru (Mal/Hesap Sorumlusu)105E2 Yıllık Yüksek Okulların Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Genel İşletme veya İşletmecilik bölümü mezunu olmak. SAMSUN (2) İSTANBUL (1) MERSİN (1) ANTALYA (1)

GİH
Muhasebeci102B/E2 Yıllık Yüksek Okulların Finans, Finans ve Muhasebe, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe veya Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulama bölümü mezunu olmak. İSTANBUL (1) ÇANAKKALE (1)

YHS
Hademe132ELise mezunu (Meslek Liseleri hariç) olmak.İSTANBUL (1) ÇANAKKALE (1)

YHS AşçıEki.135EAşçılık Meslek Yüksekokulu veya Aşçılık Meslek Lisesi mezunu olmak yada lise mezunu olup 3308 sayılı kanuna göre aşçılık dalında ustalık-kalfalık belgesine sahip olmak. İSTANBUL (3) ÇANAKKALE (2)

YHS
GarsonEki.135B/E2 Yıllık Yüksek Okulların Turizm ve Otelcilik bölümü veya Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi bölümü mezunu olmak yada lise mezunu olup 3308 sayılı kanuna göre aşçılık dalında ustalık-kalfalık belgesine sahip olmak. İSTANBUL (3) ÇANAKKALE (2)

YHS
Boyacı/Badanacı121EMeslek Liselerinin Endüstriyel Boya ve Dekorasyon, Endüstriyel Boyacılık veya Boya Teknolojisi bölümü mezunu olmak yada 3308 sayılı Kanuna göre boya, boyacılık ve yüzey hazırlama dalında ustalık-kalfalık belgesine sahip olmak veya M.E.B.'dan onaylı Sıva Badana ve Boyacılık Sertifikası sahibi olmak.ANKARAYHSBahçıvan131ELise mezunu (Meslek Liseleri hariç) olmak.

ANTALYATOPLAM KADRO SAYISI55

3. BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞART VE NİTELİKLER:

3. BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞART VE NİTELİKLER:
a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen genel şartlara (A bendinin 6'ncı fıkrası hariç) sahip olmak.
b. 2008 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak ve sınava girildiği zamandaki tahsil seviyesini aşmamış (bir üst öğrenimi bitirmemiş) olmak.
c. 2008 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93, Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 50 ve üzeri puan almış olmak.
ç. Başvuru tarihinin son günü (22 Nisan 2010) itibariyle 33 yaşından gün almamış olmak. (22 Nisan 1978 tarihinden sonra doğanların müracaatları kabul edilecektir.)
d. Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde daha önce çalışmış veya halen çalışıyor olmamak. (Uzman Erbaş veya Uzman Jandarma olarak halen görev yapanların müracaatı kabul edilmeyecektir.)
e. Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini normal süresi içinde fiilen tamamlamış olmak. (1111 sayılı Askerlik Kanununun 10'uncu maddesinin 9'uncu fıkrası uyarınca askerlik hizmetinden muaf olanlar hariç)
f. Kadro unvanının hizasında belirtilen niteliklere sahip olmak.
g. Sevk edilecekleri Askeri Hastaneden TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliğine göre “TSK.lerinde Sivil Memur Adayı Olur” kararlı sağlık raporu almak ve haklarında yaptırılacak güvenlik tahkikatı sonucu olumlu olmak.
4. BAŞVURU ESASLARI VE BAŞVURU SIRASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER:
a. Adaylar, 19-22 Nisan 2010 tarihlerinde 09:00-12:30 – 13:30-16:30 saatleri arasında Sahil Güvenlik Komutanlığı Dikmen Caddesi Merasim Sokak Nu:10 Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen başvuracaklardır. Posta yolu ve diğer şekilde yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
b. Daha önce Sahil Güvenlik Komutanlığına başvuran ancak çeşitli nedenlerle başvurusu kabul edilemeyen ya da ataması yapılamayan adayların önceki başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu adayların yeni başvuru yapması gerekmektedir.
c. Aşağıda belirtilen belgeler adaylar tarafından eksiksiz olarak getirilecek, eksik belge ile yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Komutanlığımızca başvuru belgelerinin fotokopileri kullanılacak olup asılları kontrol edildikten sonra aynı gün adaylara iade edilecektir.
(1) KPSS sonuç belgesi aslı ve fotokopisi,
(2) Son üç ay içerisinde çekilmiş 1 adet renkli vesikalık fotoğraf, (Fotokopi kabul edilmeyecektir.)
(3) En son mezun olduğu okula ait diploma veya geçici mezuniyet belgesi (çıkış belgesi) aslı ve fotokopisi,
(4) Öğrenim durumları belirtilen okulların bölümlerine denk olanlar veya yurtdışında öğrenim görenler için Yüksek Öğrenim Kurumu (YÖK)'ndan alınmış denklik belgesinin aslı ve fotokopisi,
(5) Erkek adaylar için Askerlik Terhis Belgesi aslı ve fotokopisi,
(6) Cumhuriyet Başsavcılığından alınacak kendisine, anne-baba ve varsa eşine ait adli sicil belgesi aslı ve fotokopisi (son üç ay içinde alınmış olması gerekir; kendisi, eşi, anne-babasının sabıkası var ise mahkeme kararı eklenecektir),
(7) Kendisini, anne-baba ve kardeşleri ile evli ise eşini kapsayan nüfus kayıt örneği aslı ve fotokopisi,
(8) Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi,
(9) Muhtarlıktan/Nüfus Müdürlüklerinden onaylı İkametgah belgesi aslı ve fotokopisi,
(10) Başvuruda bulunulacak unvan için istendiği bildirilen M.E.B.'dan onaylı sertifika, 3308 sayılı Kanun gereğince alınan ustalık-kalfalık belgesi ve yabancı dil sınav sonuç belgesinin (KPDS, TOEFL, IELTS, FCE, CAE, CPE) aslı ve fotokopisi,
ç. Yabancı dil sınav sonuç belgelerinin geçerlilik süreleri, başvuru tarihi itibariyle KPDS için 5 yıl, TOEFL, IELTS, FCE, CAE ve CPE için 2 yıl olarak kabul edilecektir.
d. Başvurular sırasında yalnız bir unvan ve il/ilçe tercih edilecek, birden fazla unvan ve il/ilçe için tercihte bulunulmayacaktır.
e. Başvuruları uygun görülen adaylar arasından, en yüksek puan alandan başlamak üzere kadro sayısının 4 katı kadarı, uygulamalı sınav ve mülakata katılmaya hak kazanacak olup aday listeleri 28 Nisan 2010 tarihinde Sahil Güvenlik Komutanlığının ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) internet adresinde yayımlanacak ve adaylara tebliğ niteliğinde olacaktır. Ayrıca posta ile tebligat yapılmayacaktır.

5. UYGULAMALI SINAV VE MÜLAKAT TARİHLERİ:
a. Uygulamalı sınav ve mülakat, 10-14 Mayıs 2010 tarihlerinde Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargahı Bakanlıklar/ANKARA'da yapılacaktır.
b. Adayların uygulamalı sınav ve mülakata tabi tutulacakları tarihler 28 Nisan 2010 tarihinde yapılacak duyuruda belirtilecektir.
6. UYGULAMALI SINAV VE MÜLAKAT SONUÇLARI :
a. Sınav sonuçları en geç 30 gün içinde Sahil Güvenlik Komutanlığının ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) internet adresinden duyurulacaktır. Bu duyuru adaylara tebliğ niteliğinde olacaktır.
b. İlan ile ilgili anlaşılmayan konular için 0 312 416 45 67 telefon numarası aranabilecektir.

TÜM ADAYLARIN İLANI EKSİKSİZ OLARAK GÖREBİLMELERİ İÇİN SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞININ ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) İNTERNET ADRESİNİ ZİYARET ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
guvenlik, güvenlik, memur, sahil


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Memur ve emekliler ne kadar zam alacak? Zen Haber Arşivi 0 10 Haziran 2013 21:16
60'ında 'Sahil Güvenlik'te Zen Haber Arşivi 0 27 Kasım 2012 20:36
Sahil Güvenlik olası bir faciayı önledi Cemalizim Haber Arşivi 0 19 Eylül 2008 14:22