IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Nisan 2010, 14:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ÇYDD'den okullara Cinsel yayın rezaleti!!




Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin Ünye'ye gönderdiği yardım paketlerinden cinsel içerikli dökümanlar çıktı!


İnanılması güç ama iddialara göre Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin (ÇYDD) Ünye'ye gönderdiği yardım kolilerinin içerisinden cinsel içerikli kitaplar çıktı. İşin en garip tarafı ise aynı kolilerle misyoner faaliyetlere ait dökümanların da bulunması!
Ordu’nun Ünye ilçesinde çevre bölgelerden gelen öğrencilerin yatılı olarak eğitim gördüğü Yüceler Yatılı Bölge İlköğretim Okulu’na Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) sözde kitap yardımı altında gönderdiği kolilerin içinden misyonerlikle ilgili notlar ve cinsel içerikli dokümanlar çıkması üzerine Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, skandal olayın incelenmesi ve gerekli hukuki işlemin başlatılması için iki müfettiş görevlendirdi.

MÜFETTİŞLER RAPOR HAZIRLAYACAK

Kolilerden çıkan sınava hazırlık kitapları, misyonerlik notları ve cinsel içerikli dokümanlar üzerinde araştırma yapacak olan müfettişler, hazırladıkları raporu bakanlığa sunacaklar. Müfettişlerin raporunu inceleyecek olan Bakanlığın ise dernek hakkında suç duyurusunda bulunabileceği öğrenildi.

BİR İNCELEME DE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN

Diğer taraftan Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da skandal konu hakkında inceleme başlatıldığı ve gönderilen kolilere el koyulduğu bilgisine ulaşıldı. Koliler ile gönderilen dokümanlar üzerinde inceleme başlatan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, konu hakkında öğretmenlerin ifadesine de başvurdu. Veliler tarafından ise Milli Eğitim Müdürlüğü’ne konu hakkında şikayetler yağdığı öğrenildi.

VELİLER DE HAREKETE GEÇİYOR

Okul idarecileri ve veliler ÇYDD’den açıklama beklediklerini ifade ederken, ÇYDD yetkilileri ise Vakit’in soruları karşısında adeta sessizliğe gömüldü. Sorularımıza cevap vermekten kaçınan ÇYDD yetkilileri hakkında velilerin de suç duyurusunda bulunacakları öğrenildi.

KOLİLERDEN ÇIKAN SKANDAL

Müfettişlerin inceleme yapacağı dokümanların pek çoğu misyonerlik faaliyetleri ile ilgili. Üzerlerine el yazısı ile not alınan sayfalarda bir çocuğa nasıl yaklaşılacağı, neyin nasıl anlatılacağı İncil’den bazı bölümler sunularak detaylı bir şekilde yer alıyor. 2005 yılında vefat eden Papa II. Jean Paul’ün resimlerinin de bulunduğu kolilerden sadece misyonerlikle ilgili değil, cinsel içerikli dokümanlar da çıktı. Öğretmenler bu dokümanları, en büyüğü 15 yaşındaki çocuklar için sakıncalı bulduğu için dağıtmadı.

Vakit

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cinsel, Çyddden, okullara, rezaleti, yayın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık