IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Nisan 2010, 21:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nazan Öncel'in yeni gözdesi




Nazan Öncel, yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan Tuğba Ekinci'ye şarkı verdi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Önümüzdeki haftalarda yeni albümünü çıkartacak olan Tuğba Ekinci'ye çıkış şarkısını Nazan Öncel verdi. Dört yıl önce 'O Şimdi Asker' şarkısıyla tanınan Ekinci, Öncel'in prodüktörlüğünde yaptığı ilk albümü için çok heyecanlı. Öncel'in özgüvenini tazelemesiyle, "Müzik yoluna devam" kararı alan şarkıcı, bugün geldiği noktaya kendisi de hayret ediyor. Ekinci, "Yaşadıklarımı rüyamda görsem, anlatamazdım; anlatılacak bir rüya bile değil" diyor...

Nazan Öncel'den aldığınız 'Yanma Demezler Yanan Adama' adlı şarkıya henüz albümünüz piyasaya çıkmadan klip çektiniz. Çevrenizden nasıl tepkiler aldınız?

Şarkı, çıkmadan önce çok merak ediliyordu. Çıktıktan sonra da herkes beğendi. Ben de çok severek okudum. Dokuz ay boyunca Nazan Öncel ile çalıştık. Ondan her şeyi öğrendim. Şarkılarla ilgili bir şekil ben de biliyordum. Kafamda müzikle ilgili doğrular var sanıyordum ancak hepsi yanlışmış. Şarkı söylemek bambaşka bir şeymiş. Nazan Öncel sayesinde şarkı söylemeyi öğrendim. Kendisi hiç bıkmadan, usanmadan benimle ilgilendi.

BANA DÜET SÜRPRİZİ YAPTI

Nazan Öncel ile nasıl tanıştınız?

Nazan Öncel bir diva ve onunla tanışmayı çok istiyordum ama yanına "Ben bir şarkı almaya geldim" diye gidemiyorsunuz. Menajeri vasıtasıyla tanışmak için gittim. "Ben bu işte neler yapabilirim? Bende ne görüyorsunuz?" diye sordum. Herkesin albümümü çok beğeneceğini ve benim bu işi bırakmamam gerektiğini söyledi. Bunları duyunca ben de şarkıcılık tarafımın üzerine gittim. Bir gün Nazan Hanım bana, 'Yanma Demezler Yanan Adama' adlı şarkıyıbüyük bir sürpriz yaptı. Albüm tamamlanmadan 10 gün önce kayıt gelmiş ama sürpriz olsun diye bana söylememişler. Erol Temizel şarkının aranjesini yapmış. Stüdyoda şarkıyı dinlerken bir baktım, Nazan Öncel'in sesi geliyor. Bir de düet yapmış meğer...

KIZIN BİZE İHTİYACI VAR

Şarkıda düet yapmayı siz istemediniz yani?

Bu Hayır, kendisi baştan karar vermiş sonra bana sürpriz yaparak kaydı göndermiş. "Nazan Öncel gibi bir sanatçıya düet yapacak mıyız acaba?" diye sorulmaz. O, kendi karar verir böyle şeylere.

Çalışma sürecinde Nazan Öncel hep yanınızda mıydı?

Okuyup çalıştıktan sonra dinler diye düşünüyordum ama her zaman stüdyoya geldi. Herhalde ben bundan sonra hep Nazan Öncel şarkılarıyla çıkarım. Beni kabul ettiği için çok mutluyum. O da eşi Akşit Bey de, "Bu kızın bize ihtiyacı var diyebilecek kadar büyükler.."

Diğer şarkılarınızla bu şarkıyı karşılaştırınca ne düşünüyorsunuz?

Zaten dört yıldır bu işi yapıyorum. Bütün şarkılarımda iddialıyım. Hepsinin bir anlamı var. 'O Şimdi Asker' çok büyük bir kitleye hitap etti. Sonra bir sağlık kampanyası içinde 'Kondom'u yaptım. Bu albümde bir kompozisyon oldu. Prodüktörlüğümü Nazan Öncel üstlendi. Ben laf olsun diye bir albüm yapmıyorum. Bu, gerçekten sanat değeri olan bir albüm. Albüm çok güzel oldu ve bundan gurur duyuyorum.

KİMSE HAVALARA GİRMESİN

Bu şarkıyı Özcan Deniz ve Gülşen gibi isimler de okumak istemiş. Ancak Nazan Öncel şarkıyı size vermiş...

Evet, istediler ama ben aldım. Bundan sonra da bütün güzel şarkıları ben alacağım. (gülüyor) Birlikte çok oturup kalktık ama ona hiç 'şu şarkıyı da bu şarkıyı da dinleyeyim' tarzında hareketler yapmadığım için bu şarkıyı bana vermiş olabilir. En güzel şarkısını bana verdi. Buna eminim.

Öncel'den şarkı almak isteyenlere ne tavsiye edersiniz?

Şarkı almak isteyenlere tavsiyem, 'Ben şarkı almaya geldim, assolistim, param çok' havalarında olmasınlar. Ortak bir nokta bulmaya çalışsınlar. Sanatçılar önce bu insanların menajerlerine ulaştıklarında amaçlarının sadece tanışmak olduğunu ifade etmeliler. Ondan sonra konu müzik olduğu için devamı kendiliğinden geliyor. Eğer kafasında bir şey varsa size söylüyor. Ama sizin duruşunuza ve kimliğinize uygun bir şarkı yoksa konusunu açmıyor. Ben yanındayken Nazan Hanım'ı birçok insan aradı. Tarkan bile aradı, Nazan Hanım, "Şu an bir şey yok Tarkancığım, çıkarsa haber veririm" dedi.

FARKLI BİR ÜSLUBU VAR

Bu sene bir tek sizi mi seçti?

Yok, Nazan Hanım'ın yeni şarkıları var ama onu vermeyi kendi istemesi lazım. O kendi istediği zaman veriyor. Şu anda çok güzel şarkıları var, hepsini kıskanıyorum. Biri alacak mı diye de korkuyorum. Benim albümüm bittikten sonra bir şarkı yaptı. O çok güzel... 'Bunu inşallah kimse almaz da ben alırım' diyorum. Bana çok güzel öğütlerde de bulundu. Her zaman çok sabretmemiz gerektiğini, dinlenmeden asla bir fikir ve iş yapılamayacağını söyledi. İnsanın kendini dinlenmeye aldıktan sonra harekete geçmesi gerektiğini anlattı. Çok farklı bir üslubu var. Öyle bir kadından bunları dinlemek çok önemli... "Her şey zamanında olur" diyor. İnşallah beni hep sever ve her istediğimde onu görebilirim. Nazan Hanım'ın eşi Akşit Bey de çok yardımcı oldu. Umarım ileride benim de böyle bir hayat arkadaşım olur. Çok uyumlular. 'Bu kıza neler yapabiliriz' diye birlikte düşünüyorlar. Bu sektörde prodüktörlerden başka tanıdığım insan yoktu. Artık, "Sanatçı bir ailem oldu" diyebilirim.

Nazan Öncel şarkı verme konusunda seçici davranırken siz hem şarkısını okudunuz hem de düet yaptınız. Bu durum diğer şarkıcılar arasında kıskançlığa yol açar mı?

Şarkı çıktığından beri herkes arayıp "Biz de istiyoruz" diyormış. Ama herkes alamıyor işte söyledim ya, benim yanımda arayanlara da "Yok" dedi.

Sabah

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
gözdesi, nazan, yeni, Öncelin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nazan Öncel - Hay Hay Amelia M, N, O, Ö, P 0 04 Mayıs 2014 11:54
Nazan Öncel - Göç Amelia M, N, O, Ö, P 0 04 Mayıs 2014 11:44
Nazan Öncel - Ali Amelia M, N, O, Ö, P 0 26 Nisan 2014 21:50
nazan öncel Ecrin Sanatçılar 0 09 Eylül 2013 14:16