IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2010, 18:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbuğ hakkında inanılmaz iddia




Türkiye Balyoz savcılarını görevden alan başsavcı Engin'i konuşuyor. Şamil Tayyar bu operasyonun perde arkasını araladı.


Star gazetesi yazarı Şamil Tayyar'a göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin'e Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ müdahale etti.

Balyoz savcılarını görevden almasıyla herkesin konuştuğu savcıya müdahale mi edildi. Şamil Tayyar savcılara inen balyozun arkasındaki ismin Başbuğ olduğunu ileri sürdü.


Bugün TV'de yayınlanan Bugün Gazetesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz'un sunduğu "Temsilciler Meclisi Programı"nda Balyoz Darbe Planı'na vurulan darbeyle ilgili şok bir bilgi verildi. İşte Tayyar'ın sözleri:

"Sayın başsavcının kendi başına inisiyatif kullanarak verdiği bir karar olmadığını düşünüyorum. Ve ben sürece Sayın Genelkurmay Başkanı Başbuğ'un müdahalesi olduğunu düşünüyorum.
ÜÇÜNCÜ ŞAHISLAR ÜZERİNDEN

Ama bu müdahalenin Genelkurmay Başkanı'nın başsavcıyı arayarak değil, üçüncü şahıslar üzerinden yani başsavcı ile irtibat kurabilecek ismini söylemeyeyim devreye girdiğini düşünüyorum.
25'İ GENERAL

95 kişi ile ilgili gözaltı ve yakalama emri veriliyor. Bunların 78'i muvazzaf. 25'i general ve amiral. Ve bunların çok önemli bir kısmı çok kritik görevde. Kuzey Deniz Saha, Güney Deniz Saha, Hakkari, Altıncı Kolordu Komutanlığı vs.
ZAMAN İÇİNDE AYRINTILARI KONUŞABİLİRİZ
Şimdi böyle bir operasyonun muhtemel yansımaları sonuçları olacaktır. Ben burada bir müdahale olduğunu düşünüyorum. O nedenle zaman içinde ayrıntıları biraz daha belki konuşabiliriz. Çünkü olayın sıcaklığı içinde en azından biz de bazı şeyleri yanlış düşünüyor olabiliriz.

Benim kişisel kanaatim Sayın başsavcının tek başına inisiyatif kullanarak verdiği bir karar olarak düşünmüyorum açıkçası.. "

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başbuğ, hakkında, iddia, inanılmaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlker Başbuğ (İlker Başbuğ Kimdir? - İlker Başbuğ Hakkında) Zen Tarih / Siyaset 0 20 Şubat 2012 22:43
CIA hakkında şok iddia Cemalizim Haber Arşivi 0 05 Eylül 2008 10:30