IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Nisan 2010, 17:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kan donduran ifade!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Çiftlik evinde 4 kişinin işkenceyle öldürülmesi davasında şok ifade

İzmir'in Bornova İlçesi'nde 3 yıl önce, bir çiftlik evinde 4 kişinin işkence edilerek öldürülmesiyle ilgili organize suç örgütü lideri ve üyelerinin yargılanmasına başlandı. Duruşmada savunmasını yapan, hakkında 4 kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istenen Yıldırım Özkahraman, “Hepsini tek tek ben öldürdüm. Ama öldürmeden önce Kelime-i Şahadet getirttim” dedi. Bu savunma, duruşma salonunda bulunan ölenlerin yakınlarını ve diğer dinleyicilerin kanını dondurdu.

Altındağ'da geçen Temmuz ayında bir çiftlik evine yapılan operasyonda, çiflik evinde 4 kişinin 2007 yılının Mart ayında işkence edilip öldürüldüğü, cesetlerinin bidonda yakıldığı ortaya çıkmıştı. Bu olayla ilgili davanın ilk duruşması, İzmir 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı. Duruşmaya, davanın tutuklu 10 sanığı ile tutuksuz yargılanan 24 sanık ve ölenlerin yakınları katıldı.

Cumhuriyet Savcısı'nın hazırladığı iddianamenin okunmasıyla başlayan duruşmada, organize suç örgütü elebaşı olduğu öne sürülen Yıldırım Özkahraman için, ‘Mustafa Dinç, Cenk Çelik, Fevzi Aluç ve Mehmet Özer'i tasarlayarak öldürülmesine iştirak etmek suçundan’ 4 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. İddianamede çete lideri Özkahraman'ın ayrıca ‘silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmek’, ‘konut dokunulmazlığının ihlali’, ‘silahla ve birden fazla kişiyle, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’, ‘silahlı tehdit’, ‘nitelikli yağma’ “Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet’ suçlarından toplam 101 yıl hapis cezası istendi.

İddianamede öldürme olaylarına karıştıkları belirlenen Esat Beşok, İsmet Ülçay'ın da yer aldığı çetenin 10 üyesi hakkında, 4'er kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, cinayete iştirak edip suçu üstlendiği kaydedilen Haki Gürboğa için de 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilirken, ayrıca karıştıkları suçlardan da cezalandırılmaları talep edildi. Diğer yandan, ruhsatsız tabanca taşımak suçundan yakalanan örgüt üyelerine yardım ettikleri, sahte evrak tanzim ettikleri iddia edilen 5 polis memurunun da silahlı suç örgütüne yardım etmek suçundan cezalandırılmaları istendi.

İddianameden kısaca okunmasından sonra sanıklardan çete lideri olduğu iddia edilen Yıldırım Özkahraman'ın savunması alındı. Özkahraman, 4 kişiyi öldürdüğünü itiraf ederek savunma yaptı. Özkahraman, bu kişilerle aralarında alacak meselesi olduğunu, kardeşi Ayhan Özkahraman’ın, M.E.'nin talimatıyla ölen 4 kişi tarafından dağa kaldırıldığını, daha sonra da İsmet Ülçay'ı lokantada bacağından vurduklarını belirtip, “Hepsini kendim öldürdüm. Öldürmeden önce de Kelime-i Şahadet getirmelerine izin verdim” dedi.

Duruşma salonunda bulunan ölenlerin yakınlarını ve diğer dinleyicilerin kanını donduran bu savunma üzerine mahkeme başkanı, “Ölmeden önce başka ne dediler?” diye sordu. Özkahraman, ölenlerin yakınlarının duruşma salonunda olduğunu bildiğini ve daha fazla bu konuda konuşmak istemediğini söyledi. Duruşma daha sonra diğer tutuklu ve tutuksuz sanıkların savunmalarının alınmasına devam edildi.

ÇİFTLİKTE MAHKUM ODASI KURMUŞLAR
İzmir'de ‘Sinemacılar Kralı’ olarak bilinen Yavuz Çamlıca ve kardeşi Bülent Çamlıca'yı öldürdükleri gerekçesiyle üyeleri cezaevinde bulunan Beşok grubunun yerine silahlı faaliyette bulunan çete elemanlarının kendilerine direnen kişileri çiftliklerinde ‘Mahkum odası’ olarak adlandırdıkları yere götürüp işkence yaptıkları ortaya çıkmıştı. Çete elamanlarının, ihtilafa düştükleri Cenk Çelik, Mustafa Dinç, Mehmet Özer ve Fevzi Aluç'u, 2007 yılının Mart ayında Yeşilyurt Semti'ndeki evlerinden kendilerini polis olarak tanıtarak kaçırdıkları anlaşılmıştı.

Çete elemanlarının ahırda, kurbanlarını Filistin askısına alıp işkence yaptıkları saptandı. Dinç ve Çelik'i öldürenlerin, bir gün sonra da Mehmet Özer ile Fevzi Aluç'u öldürdükleri ardından ahır içerisine gömdükleri tespit edildi. Çetenin aradan 10 ay geçtikten sonra polisin cesetleri bulabileceği ihtimali üzerine Mehmet Özer ve Fevzi Aluç'un, kemiklerinin topraktan çıkarıp variller içerisinde yakıp tekrar gömdükleri de ortaya çıktı.

DHA

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 08 Nisan 2010, 17:10   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kan donduran ifade!




Gercekten Kanını Donduruyor Nasıl bır zıhnıyettır bu anlamadım ..

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 

 

Etiketler
donduran, ifade, kan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Oğlunu öldüren babadan kan donduran ifade! Seth Haber Arşivi 0 27 Kasım 2014 17:35
Kan donduran itiraf Seth Haber Arşivi 0 24 Ekim 2014 11:17
Kan donduran insanlık Seth Haber Arşivi 0 19 Ekim 2014 11:35
Kan donduran iğrençlik! Violent Haber Arşivi 2 28 Kasım 2013 03:22