IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Nisan 2010, 13:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AK Parti’den Van’a görüntülü savunma




CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a, Van’da taş ve yumurtayla saldıranların AK Partili olduğunu iddia ederek, güvenlik kamerası kayıtlarını kanıt gösteren CHP’ye, AK Parti’den de görüntülü yanıt geldi.

CHP’nin protestoyu organize etmekle suçladığı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, aynı görüntüler üzerinde BDP’lileri işaretle gösterdi. Protestocular arasındaki 4 AK Partili’nin gösterilerek bunun bir Ak Parti organizasyonu olduğunun iddia edilmesine tepki gösteren Çelik, “Kayıtlar incelendiğinde protestocular arasında onlarca BDP’li, eski CHP’li ve bir partiyle ilişkisi olmayan sıradan vatandaşlar var. Görüntüler incelendiğinde bu kişiler görülür” dedi. Çelik, konunun şahsıyla ilişkili olduğuna dair iğne ucu kadar bir delil bulunması durumunda 72,5 milyonun huzurunda Baykal’dan özür dileyeceğini söyledi. Çelik, “Eğer protestoları önleyecek gücüm olsaydı daha evvel yine Van’da Başbakan’a yapılana mani olurdum. Biz demokratik yollarla, yasal zeminde Sayın Baykal’la veya başka birileriyle ilgili olarak bir protesto organizasyonu yapmak istersek, bunu açıkça yaparız ve sahipleniriz. Ancak bizim siyasi terbiyemizde siyasi parti liderlerine taş, yumurta ve benzeri cisimler atmak, liderlerin yakasına yapışmak yoktur” dedi.
? CHP’nin yaptığı görüntülü ve fotoğraflı açıklamalarla gündeme getirdiği Aslan Yılmaz ve Cahit Kiraz’a disiplin yolu göründü. Ak Parti Van İl Başkanı Mustafa Bilici, savunmaların ardından Yılmaz ve Kiraz’ın disiplin kuruluna sevk edilebileceklerini söyledi.
? İçişleri Bakanlığı, Van’da Baykal’a yapılan taşlı ve yumurtalı saldırı konusunda müfettiş görevlendirdi. Baykal’a yapılan saldırıyı yerinde araştıracak olan iki mülkiye başmüfettişi dün Van’a gitti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkler’in DNA’sı ile Einstein’ın DNA’sı aynı Feronia Haber Arşivi 0 21 Ekim 2010 12:56
İran’ın Türkiye’ye Teklif Ettiği ‘Feza Anlaşması’ Kabul Edilecek mi? Afrodit Haber Arşivi 0 23 Eylül 2010 02:02
Yiğit Bulut \ Operasyon CHP’ye değil, AK Parti’ye yapılıyor! Pentagram Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 30 Mayıs 2010 16:49
BURSA’nın Karacabey İlçesi’nde imamlık yapan ve Kütahya’da geçirdiği trafik kazasında Cemalizim Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2008 00:14
DTP’li Ayna’nın ‘PKK ile diyalog kurun’ sözlerine inceleme Kan Haber Arşivi 0 03 Nisan 2008 14:26