IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2010, 06:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fuhuş çetesini internet çökertti




M. Ali Erbil, Tuna Kiremitçi ve Ozan Doğulu'nun da müşterileri arasında olduğu çetenin şaşırtan çalışma yöntemi



İSTANBUL Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin; şovmenMehmet Ali Erbil, yazar Tuna Kiremitçi ve müzisyen Ozan Doğulu’nun da müşterileri arasında bulunduğu fuhuş çetesini internette kurulan özel bir siteden yola çıkarak çökerttiği ortaya çıktı.



İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ
Habertürk'ün haberine göre; taksi ücretinin de 30 Euro olarak yer aldığı internet sitesinin organize fuhuş çetesi olabilme ihtimali üzerine soruşturma başlatıldı. Çeteyle müşteri gibi irtibata geçen polis, bir gece için 3 kadın istendiğini belirtti.


‘BİLE BİLE GELDİM’
Yapılan görüşmelerde 3 kadının temin edilebileceği söylendi. Müşteri gibi “fiyat” soran polis, sonra da fuhuş çetesini çökertmek için düğmeye bastı. Alınan mahkeme kararıyla dinlenen telefonlarda çetenin bağlantıları ve çalışma sistemi ortaya çıkarıldı.
Yapılan teknik takiple çetenin müşterileri arasındaMehmet Ali Erbil, Tuna Kiremitçi ve Ozan Doğulu’nun da olduğu belirlendi. Operasyonda gözaltına alınan kadınlardan Ukrayna uyruklu L.T. “Ukrayna’dan geldim. Fuhuş yapacağımı biliyordum. Beni müşterilere özel taksilerimiz götürüyordu. Aldığımız paranın yüzde 40’ı bana veriliyordu. Yüzde 50’si bizi yöneten kişiye, yüzde 10’u ise beni yurtdışından getiren kişiye veriliyordu” dedi.


‘***** SUNUMU’
Asayiş Şube’de yapılan soruşturmanın ardından fuhuş çetesi ile ilgili ilginç ayrıntılar da ortaya çıktı. Çetenin müşterilere özel sunumlar yaptığı belirlendi. Gittiklerimüşterinin isteklerine göre ***** filmleri izlettikleri de öğrenildi.


GÜNEYDOĞUDA KOCALARI VAR
Öte yandan zengin müşterilere gönderilen yabancı uyruklu kadınların birçoğunun Türkler ile evlenip Türk vatandaşı olduğu ortaya çıktı. İncelemede, bazı kadınların Güneydoğu bölgesinde çeşitli köylere kayıtlı oldukları görüldü. Özellikle köyde yaşayan kişilerle evlenerek Türk vatandaşı olan kadınların hiçbirinin resmi kocalarını tanımadıkları öğrenildi.
Soruşturmanın ardından 11’i kadın toplam 17 kişi “uluslararası fuhuş amaçlı, uluslararası insan ticareti yapmak, örgütlü bir şekilde fuhuş yaptırmak ve fuhuşa zemin hazırlamak” suçundan İstanbul Adliyesi’ne gönderildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çetesini, çökertti, fuhuş, internet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşırı kar, çatı çökertti Neo Haber Arşivi 0 03 Şubat 2012 11:00
Veznedar polis, 3 kişilik gasp çetesini yakaladı Cemalizim Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2008 23:07