IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2010, 09:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
16 yaşındaki kızı seks kölesi yaptılar





Sevgilisi erkek arkadaşlarına anlatınca olan oldu. Genç kıza aylarca tehditle fuhuş yaptırıldı, telefonla görüntülendi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İNTERNETHABER - Herşey genç kızın erkek arkadaşıyla birlikte olduktan sonra başladı. Genç kızın sevgilisi kendi arkadaşına yaşadıklarını anlatınca, iğrençlikler serisi ard arda geldi . İlişkiye giren diğerine anlattı. Duyanlar tehditle şantajla zorla genç kızla defalarca ilişkiye girdi. Hatta cep telefonuyla bunları görüntüleyerek genç kıza zorla fuhuş yaptırıp işi daha ileriye götürenler oldu. Genç kız dayanamadı, sonunda ailesine durumu açıklayınca bu rezalet patlak verdi.

Uşak'ta, 16 yaşındaki bir kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdikten sonra cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen üç kişiden ikisi polis tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

SEVGİLİSİ ARKADAŞLARINA ANLATINCA...

İddiaya göre, 16 yaşındaki kız çocuğu M.Y., 2009 yılında erkek arkadaşı O.K. (17) ile bir arkadaşının evinde kendi isteği ile cinsel ilişkiye girdi. Olayın üzerinden birkaç ay geçtikten sonra O.K., kız arkadaşı ile yaşadıklarını arkadaşı V.Ö.'ye (18) anlattı. Bunun üzerine V.Ö. iki ay önce M.Y.'yi arayarak durumu ailesine anlatmakla tehdit ederek cinsel ilişkiye girdi.

TEHDİTLE İLİŞKİ KAYDEDİLDİ!

Bu olayın ardından V.Ö. de, M.Y. adlı kızla girdiği cinsel ilişkiyi bir tekstil firmasında çalışan M.Y. (19) adlı bir başkasına anlattı. 19 yaşındaki M.Y. de bir süre sonra arkadaşı V.Ö.'den öğrendiklerini 16 yaşındaki M.Y. adlı kızı telefonla arayarak tehdit etti. Bir yakınının evinde 16 yaşındaki M.Y. ile cinsel ilişkiye giren M.Y., ilişki anını cep telefonuyla görüntüledi.

1 AY BOYUNCA ZORLA FUHUŞ!

Daha sonra cep telefonu görüntüleri ile kız çocuğu M.Y.'yi tehdit eden M.Y., kız çocuğunu 1 ay süreyle fuhuşa zorladı. Yaşananları ailesine anlatan 16 yaşındaki kız çocuğu M.Y.'nin iddiaları üzerine savcılığa giden kızın ailesi şikayetçi oldu. Ailenin şikayeti üzerine polis ekipleri olayla ilgili olarak O.K. ile V.Ö.'yü gözaltına aldı. İki zanlı bugün öğle saatlerinde ''Küçük yaşta kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girmek, cinsel istismar, fuhuşa zorlamak'' suçlarından adliyeye sevk edildi. 19 yaşındaki M.Y. ise polis tarafından aranıyor.




 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 06 Mayıs 2010, 09:38   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 16 yaşındaki kızı seks kölesi yaptılar




Şerefsizliktir bu yaptıkları.. Kızın yaptığıda salaklık cahillik acelen nedir anlamış değilim .. bu tür cinsel istismarların cezaları çok büyük ve şiddetli olmalı ki akıllarından bile geçiremesinler..

 

Alt 06 Mayıs 2010, 12:12   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 16 yaşındaki kızı seks kölesi yaptılar




16 yasinda bir kizin.. sevgili tutmasi.. uygun degil . basta hata.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

Alt 07 Mayıs 2010, 23:36   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 16 yaşındaki kızı seks kölesi yaptılar




Şimdi doğru söylüyorsunuz ama şunuda unutmamak lazım.

"İnsan hür iradesi ile bazı olayları değerlendirir ve karar verir."

Alıntı:
İddiaya göre, 16 yaşındaki kız çocuğu M.Y., 2009 yılında erkek arkadaşı O.K. (17) ile bir arkadaşının evinde kendi isteği ile cinsel ilişkiye girdi.

Buna göre, ne kıza ne birlikte olduğu çocuğa birşey denilemez. Hür iradeleri ile birşeyler yaşamışlar. Burada yanlış şudur. "Güvendiği erkek arkadaşı aslında onu sevmeyen, kullanmaya çalışan, ben 10 - 15 dklık zevkimi alayımda, gerisi önemli değil diyen birisinden ötesi değil. Arkadaşlarına anlatıp, onlarında bu durumdan faydalanmasını sağlayan, onu korumayan, birisi."

Yanlış yokmu? tabikide var. Erkek arkadaşı dışında "tehdit, şantaj vb." ile cinsel ilişkiye girenlerin cezalandırılması şart. Diğer yöndende, bu yaştaki kızların, akılları cinselliğe değilde, bana kalırsa ders ve ilerisi için düşünmekten ibaret olmalı.

Umarım, kızda ileriye dönük ciddi psikolojik sorunların olmasına neden olmadan bu durumdan kurtulur. Sürç-i lisan ettiysek affola.. iyi forumlar..

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

 

Etiketler
16, seks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık