IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2010, 09:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehit cenazesinde Tüzmen'e saldırı




Kayseri'de Enerji Bakanı Yıldız'a yönelik yumruklu saldırının ardından Adana Kozan'daki şehit cenazesinde de Tüzmen hedefti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Şehit cenazelerinde hükümete yönelik tepkiler dinmiyor. Kayseri'de Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın burnunun kırılmasına neden olan yumruklu saldırının ardından bu kez de Adana Kozan'daki şehit cenazesinde AK Partili Kürşat Tüzmen'le birlikte çok sayıda miletvekiline saldırı girişimi oldu.

Cenazede olası bir olayı çevik kuvvet polisleri engelledi. Ancak Yaşanan arbedenin ardından bir grup Tüzmen'in makam otomobilini tekmeledi.

Hakkari Dağlıca'da şehit olan Uzman Çavuş Metin Can, Adana'nın Kozan ilçesindeki şehitlikte toprağa verildi. Can için yapılan cenaze töreninde AK Partili Kürşat Tüzmen'in aralarında olduğu milletvekilleri protesto edildi.

Uzman Çavuş Metin Can'ın cenazesi yüzlerce araçlık bir konvoyla havaalanından alınarak Kozan'a getirildi. Cenaze töreni için ilçede çok büyük bir kalabalık toplandı. Ev ve iş yerlerine bayraklar asıldı. Şehir içi toplu taşıma araçları da bayrak ve siyah kurdele taktı.

HÜKÜMET İSTİFA SLOGANLARI

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şehit için Hoşkadem Camii'nde yapılan cenaze töreni öncesi, camiye gelen Kürşad Tüzmen, öğle namazı için camiye girdiği sırada, "Hükümet istifa" sloganları atıldı. Öğle namazını kıldıktan sonra törenin yapılacağı caminin avlusuna geçen Tüzmen, ellerinde Türk Bayrakları bulunan 50 kişilik bir grup tarafından protesto edildi. Aralarında kadınların da bulunduğu grup, Tüzmen'i, tören alanına geldiği sırada yuhaladı. Buna aldırış etmeyen Tüzmen, şehidin ailesini başsağlığı diledi. Cenaze namazının kılınması sonrası, şehidin tabutu omuzlarda yaklaşık 200 metre taşındı.

ŞEMSİYEYLE YUMURTA ÖNLEMİ

Tüzmen, yanında Adana Valisi İlhan Atış olduğu halde tabutun arkasından yürürken, Çevik Kuvvet Polisi her iki tarafta etten duvar ördü, yumurtalı saldırıya karşı koruma polisleri ellerinde şemsiye taşıdı. 200 metrelik yürüyüş, "Hükümet istifa", Açılımınız bu mu?", "Asker hapiste, PKK mecliste" sloganları arasında yapıldı. Yüzünden sinirli olduğu gözlenen Tüzmen, zaman zaman protestoları yapanlara dönerek, işaret parmağını dudağına götürerek, "Sus" işareti yaptı. Omuzlardan alınıp, bir süre askeri araçla da taşınan cenaze, daha ambulansa konulup, Şehitlik'e götürüldü.

VALİLİK OTOMOBİLİ TEKMELENDİ

Bu sırada Vali Atış ile birlikte valilik makam aracına binen Tüzmen'e, bu kez, 15-20 kişilik bir grup saldırmaya kalktı. Polisler öfkeli grubu engellediği sırada arbede çıktı. "Bunların katili sizsiniz" diyen kadına, "Ben miyim katil?" diye soran Tüzmen, "Evet sensin" cevabının ardından makam aracına bindi. Bu sırada, grup, makam otomobilinin peşinden koştu. "Vurun" seslerinin de duyulduğu sırada, gruptan bazıları otomobili tekmeledi. Adana Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ve polisler, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Tüzmen, tepkilere rağmen, Şehitlik'e geçip, defin törenine de katıldı.



 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
tüzmene, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şehit cenazesinde şüpheli paket paniği Lucifer Haber Arşivi 0 24 Temmuz 2010 16:56