🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
AKP'YE amerikanın kuklası diyolar ozamanlar apo şerefsizini astırmayanları dünya alem biliyor neymişş apo nun ağzından teröristlerin ele başlarını itiraf ettirmişler yakalamışlar bu zaten devletin görevi ilk önce öttürecek sonra öldürecek sen sölet söyleteceğini sonra gebertt!
Şimdi ne oldu?öldürmediler kıstırdılar pkklıları apo nun sayesinde teröristler kuzey ırak'a kaçtı adam avukatları aracılığı ile yönetiyor yine onca şehidimizin katili bebeklerimizin katili içerde PAŞALAR gibi yaşıyor Allah belanısını versin o imzaları atanların Sonra kalkıp Milliyetçilik derler hangi milliyetçilikkk?